• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz size en son ne aldı?

en son doğumgünümde 3 hediye birden aldı sağolsun bir tane siyah hırka bir tane saç şekillendirici çok istiyordum bir tanede iş yerimiz için kettel bunuda çok istiyordum sağolsun

yılbasıdna bı kazak aldı tunık tarzında bıde parfummm ve ruj artıı noel babalı bırr kucuk bır heykel

bugün doğum günüm bırakın bişey almayı kutlamadı bile :(:(:( unutuldum sanırım...

doğum günün kutlu olsun!a.s.benim eşimde unutmuştu bir kere seni anlıyoruma.s ama senden çok var buralarda üzülme arkadaşım:1hug: erkek işte çok önemli gelmiyordur ona!

hmm en son çok istediğim bi kolye vardı onu aldı sağolsun süpriz yaptı. bu arada da sık sık çiçekle eve gelir kocişim a.s.

bugün kapşonlu bir mont aldı kocişkom, tatlişkom...
Bir de bab-ı esrar isimli kitabı

Eşim dün koca bir paket çekirdek aldı.

Bende afiyetle ve son derece gayretli bir şekilde yiyip bitirdim.
a.s

senin adına çok üzüldüm dayaklık bunlar dayaklık:oklava::oklava::oklava:

bende öyle düşünüyordum kii akşam elinde bir çiçek ve ve kocaman bi hediye paketiyle geldi.doğrusu çok şaşırdım çünkü ilk defa doğun günümde bi hediye alıyo bana :) sanırım buraya gizliden üye ve yazdıklarımı okuyooo :sm_cool:

benimki 2sene önce evlilik yıldönümünde çiçek almıştı o kadar en son oydu malesef

Benimki bişey almayı becermez
ben o işten anlamam der hep
ne istersen git al der
parasını verir sadece. Ben de kafama göre alırım,
alıştım artık...

en son dün adidas eşofman takımı + adidas spor ayakkabı + adidas şapka aldıı

ha birde kupa aldıı hihoyyyt

Back
X