- 14 Haziran 2014
- 2.081
- 2.023
- 358
Cnm cinsellik olmasa evlilik nasil olcak bilemiyorum..ama 10 ay oncesine kadar, esimle genellikle ayri uyuyorduk.evliligimin ilk 2 senesi ayri uyumakla gecti..hep bir bahanesi vardi Aslinda uyumaya..uyuyakalmisim vs vs..sonrasinda , ayri uyuyabiliriz ne var ki demeye basladi ve hep ayri uyudu..işi o boyuta getirdi ki, yanagimdan opup, iyi geceler diyip, hatta bazen, sen uyuyana kadar yaninda oturcam diyip, ben uyuduktan sonra veya duruma gore ben uyumadan, salona gidip uyurdu..ama cinsellik hep vardi..cinsellik yadanmissa , yanimda uyurdu bir iki gece, sonra yine salon..ben baktim ki bu boyle olmaz,, baska sebepler de vardi ayrilik icin, Ailemi cagirdim konusuldu, bu konusma esnasinda babam da vardi ve ben kocamin hep salonda uyudugunu da dile getirdim.bosanma karari aldik, ama dedigim gibi baska onemli nedenler de vardi..ve esim bakti ki durum ciddi, ben bosaniyorum, soz verdi ve 10 aydir hic ayri yatmadik..bu oruc ayinda birkac kez salonda halida uykuya kalmisligi oldu yalniz..ama bizde cinsellik hep vardi..kocanla konus..ciddi ciddi bosanacagini soyle, ya benimle psikologa gelceksin ya da ben bosancam de. Gercekten psikologla beraber cabucak cozulebilecek bir sorun bu cnm.