Eşiniz size kardeş gibi olsa ne düşünür ne yapardınız?

İhanet mi diye çok huylandım. Telefonlarını çok kurcaladim. Bişi bulamadım. Birimi var diye sordum. Oda dışarda bişi yapabiliyorum ve senle yapamıyorum öylemi buna inanabiliyormusun dedi.

adam açık açık söylemiş işte problemini. sertleşme sorunu var gibi geldi bana. bunun da çözümleri var. yeter ki o istekli olsun, siz de sabırlı olun.

İhanet mi diye çok huylandım. Telefonlarını çok kurcaladim. Bişi bulamadım. Birimi var diye sordum. Oda dışarda bişi yapabiliyorum ve senle yapamıyorum öylemi buna inanabiliyormusun dedi.
bana ilginç geldi kim okdr süre yapmadan bekler ki :KK64::KK64:

6 da işten çıkar. Saat 9 - 9:30 da evde olur. Arkadaşlarına takılıyor. Alkol alıyorlar. Sizce bu saat gecmi değilmi?
çok geç...
Kuşku düsürmek istemem ama cinsel olarak cekici bulmuyor olabilir yada kendisi bu konuda iyi değil o olaydan sogumus olabilir

O zaman onu kirmadan tedavi olmak istediğinizi soyleyin. Tedavi ol demeyin olalim deyin. Cok hassas bir konu hassas sekilde konusmak gerek. Yapamayacaginizi düşünüyorsaniz evlilik terapistine gitmeye ikna edin orda nasilsa bu konu açılır ve sizde anlatirsiniz ve terapist konuşur uygun sekilde. Bu arada biraz telefonuna bilgisayarına bakin muhtemelen +18 videolar izliyor olabilir. Bu arada evlenmeden once bu sekilde bir sey yasamis miydiniz yada o sizden once başkası ile yasamis mi?

ikinci evliliğimiz bizim.onceki karısına boşanma sebeplerinin icinde kocalık görevini yerini getirmiyor diye yazdirmis. Her akşam onda uyuyor demiş. Bunları eşim anlattı. Böyle bi suçlamalarına bulundu ama yalan demişti. Yıllar önce konustugumuzda. Kadın onu aldatmıs. .Aldatilan bir adam neden ikinci evliliginde de karısını ilgisiz bırakırki.

Şefkat anlamında çok yanaşirım. Ama diğer anlamda yanasmam. Utanıyorum.bide gururumdan Reddedilme korkusu.sık sık sarılır öperim. Güzel sözler söylerim. O soguktur. Pek konusmazda. Herşeyi içinde saklar duygularını dışa vurmaz.
Burcunuz ne canım

6 da işten çıkar. Saat 9 - 9:30 da evde olur. Arkadaşlarına takılıyor. Alkol alıyorlar. Sizce bu saat gecmi değilmi?
eğer çok alkol alıyorsa (tabii ciddi bir miktardan bahsediyorum) cinsel sorunlara yol açabilir.

ikinci evliliğimiz bizim.onceki karısına boşanma sebeplerinin icinde kocalık görevini yerini getirmiyor diye yazdirmis. Her akşam onda uyuyor demiş. Bunları eşim anlattı. Böyle bi suçlamalarına bulundu ama yalan demişti. Yıllar önce konustugumuzda. Kadın onu aldatmıs. .Aldatilan bir adam neden ikinci evliliginde de karısını ilgisiz bırakırki.
yani bu konu muhtemelen cinsellik bölümüne gider ama sorayım;
sizinle ilişkiye girdiği dönemlerde nasıldı peki? isteksizliği ya da erken boşalma vs gibi durumları var mıydı? siz tatmin olana kadar sürer miydi mesela ilişkiniz. ilk karısı da aynı durumdan şikayetçi ise eşinizin cinsellikle ilgili bir problemi olması çok olası.
bir uzman falan araştırın bence.

14 aylık mı evlisin bebek nasıl 8aylık oluyo 9 ay da gebelik evlendiğinde hamilemiydin yargılamıyorum asla merak ettim
Evet evlenmeden önce oldu. Ben evlendikten iki yıl sonra derdim hep.oda hıı tabi derdi. Bana süpriz oldu.ben doğuran a kadar bunun kavgasini ettik. Korunmamış. Çok istemiş çocuk.

Evet evlenmeden önce oldu. Ben evlendikten iki yıl sonra derdim hep.oda hıı tabi derdi. Bana süpriz oldu.ben doğuran a kadar bunun kavgasini ettik. Korunmamış. Çok istemiş çocuk.
Ilk evliliginden çocuğu var mı peki

Sürekli soru soruyoruz ama bence Bunun cevabı onemli

Canım sorma sebebim acaba evlenmeye mecbur mu kaldı diye hamilesin diye istemeden..
Gerçi uzun bi ilişki sonradan böyle olması garip 8aylık bebek gebeliği lohusalığı geçtim 6aydır olmalıydı..
eşinizin bi bakışı bi gülüşü sizi sevdiğini anlatır sizcr sevgi varsa diğeri için bi uzmana gidin bence

Bu adamlara noluyor ben anlamıyorum ki. Canım burda söylenebilcek şeyler belli
1. Konuş yüz yüze detaylica
2. Seksi Gecelikler giy biraz heyecan kat
3. Kendini gözden geçir temizlik vs.
4. Eşinin başka biri veya +18 sitelerle ilişkisi var mi yok mu bunu bul. Bunlar da fayda etmezse Terapist farz. Haciya hocaya para yedirme. böyle durumlar onlar için bulunmaz nimet umut tacirligi yapan hiç bi şey yoksa bile var diyip boş boş oyalayan çok. Allah yardimcin olsun bolca dua et.

Canım sorma sebebim acaba evlenmeye mecbur mu kaldı diye hamilesin diye istemeden..
Gerçi uzun bi ilişki sonradan böyle olması garip 8aylık bebek gebeliği lohusalığı geçtim 6aydır olmalıydı..
eşinizin bi bakışı bi gülüşü sizi sevdiğini anlatır sizcr sevgi varsa diğeri için bi uzmana gidin bence

Nişanlıydık Bebeği aldırmak istedim. Etrafta laf söz olur evlenince yine olur çocuk dedim.Bunu aldırırsan bidaha asla çocuk istemem dedi.Evlenmeye Zorunlu hissetme diye bişi yok yani. Çocuğu o istedi.çin takviminde erkek çocuk olsun diye bide programlamış bile. Zaten biz iki kere nikah tarihimizi değiştirdik düğün hazırlıkları yetişmedi ev bitmedi.

eğer çok alkol alıyorsa (tabii ciddi bir miktardan bahsediyorum) cinsel sorunlara yol açabilir.

yani bu konu muhtemelen cinsellik bölümüne gider ama sorayım;
sizinle ilişkiye girdiği dönemlerde nasıldı peki? isteksizliği ya da erken boşalma vs gibi durumları var mıydı? siz tatmin olana kadar sürer miydi mesela ilişkiniz. ilk karısı da aynı durumdan şikayetçi ise eşinizin cinsellikle ilgili bir problemi olması çok olası.
bir uzman falan araştırın bence.

İsteksiz liği yoktu. hersey yolundaydı. Onunla böyle bir sorun yaşamak aklımın ucundan gecmezdi.

Back
X