Eşiniz size kardeş gibi olsa ne düşünür ne yapardınız?

Giyim kuşam bakım yada fiziksel anlamda Bi soğuma da olabilir . Cinsel problem de olabilir, Allah korusun aldatma da olabilir ,her şey olabilir yani. Yetti artık diyip karşısına çok güçlü bir şekilde dikilmelisin.

Sen peki esine yaklasiyor musun yaklastiginda istemiyorum mu diyor ya da o yaklasmayinca sende geri mi duruyorsun

Sana sunuda soyleyim dalga gecilecek bir konu degil ve bazen sert cikislar yapiyoruz ama bizi enayi yerine koyanlara dalga gecenlere yapiyoruz.

Yasiniz kac esinizin yasi kac boyle bi konu okumusdum 35_ yas usdu erkeklerde boyle oluyormus ....
Yasiniz kucukse ... Sikilmis olabilir bi gecelik giyin mumlar la odanizi susleyin guzelbi muzik .. Guzelbi sofra hazirlayin ... Sonrasi size kalmis kontrolu elinize alin ... Bunkari denedinnizmii??

Yasiniz kac esinizin yasi kac boyle bi konu okumusdum 35_ yas usdu erkeklerde boyle oluyormus ....
Yasiniz kucukse ... Sikilmis olabilir bi gecelik giyin mumlar la odanizi susleyin guzelbi muzik .. Guzelbi sofra hazirlayin ... Sonrasi size kalmis kontrolu elinize alin ... Bunkari denedinnizmii??
Ben 38 o 41 yaşında.

Canim 35_ yas usdu erkeklerde bu gozukuyormus... Burda okumusdum gurup kurmuslardi hatta soyle yaziyordu.. Tek benim evliligimdeki sorun saniyordum butun arkadaslarimin sorunu ayniymis diyee ...
Beyindeki sivi azalmasi yuzunden oluyormus bu isdeksizlik... Doktora gidiin

Giyim kuşam bakım yada fiziksel anlamda Bi soğuma da olabilir . Cinsel problem de olabilir, Allah korusun aldatma da olabilir ,her şey olabilir yani. Yetti artık diyip karşısına çok güçlü bir şekilde dikilmelisin.
Bu konuda isyanımı çok dile getirdim.ilk cevabı hamilesin ondan dedi. Doğum yaptım bebeğim 8 aylık.şimdide istemiyorum diyor.

Sen peki esine yaklasiyor musun yaklastiginda istemiyorum mu diyor ya da o yaklasmayinca sende geri mi duruyorsun

Sana sunuda soyleyim dalga gecilecek bir konu degil ve bazen sert cikislar yapiyoruz ama bizi enayi yerine koyanlara dalga gecenlere yapiyoruz.

14 aylık evli olup 11 aydır iliskiye girmemek bir degisik geldi bana.
Normal değil yani

Canım yardımcı olmaya çalışıyoruz ama zorla laf alıyoruz yani ağzından farkındasın dimi?
Yanlış anlamadıysam bir arkadaşın sorduğuna da sebep? Diye soruyla cevap vermişsin. ..
Neyse anlattıkların üstüne yorum yapayım.
Psikolojik olarak bakarsak iki zorlu süreç var 1.si diğer arkadaşların da belirttiği gibi eşinizin 35 yaş üstü olması, bu dönemde erkeklerde cinsel problemler yaşanabilir tedavi olunur geçer 2.si ise senin doğum yapmış olman. Bazı ilişkilerde erkekler karşısındaki partneri hamilelik ve doğum sonrası sürecinde partnerden çok bebeklerinin annesi olarak gördükleri için o kişiye cinsel ilgiyi kaybeder. Destek alabileceğiniz gibi dış görünüm ve çekicilik kullanarakta eşinizi baştan çıkarmayı denemenizde fayda var. Farklı şeyler deneyin işte kadınlığınızı gösterin. Bir de daha önceki birlikteliklerinizde eşinizin performansını küçümseme gibi bir durum olduysa sizden veya cinsellikten soğumuş olabilir.
Bunlar dışında eşinizin cinsel yönelimi ya da aldatılma söz konusu olabilir. Ancak ben bu kötü ihtimaller üzerine yorum yapmasam daha iyi.

Bebeginiz 8 ayliksa ve 14 aylik evliyseniz, evlendiginde zaten hamileymissiniz. Evlenmeden once hersey normal olduguna gore, gercekten hamileliginizden dolayi istememistir.sonrasinda da soguma olmustur cinsel anlamda. Acaba genel bir cinsel soguma mi Yoksa size karsi mi. Hic disarda cinsel ihtiyacini karsilamadiysa genel sogumadir. Terapi sart olmus size. Umarim.duzelir.

Şefkat anlamında çok yanaşirım. Ama diğer anlamda yanasmam. Utanıyorum.bide gururumdan Reddedilme korkusu.sık sık sarılır öperim. Güzel sözler söylerim. O soguktur. Pek konusmazda. Herşeyi içinde saklar duygularını dışa vurmaz.

Bebeginiz 8 ayliksa ve 14 aylik evliyseniz, evlendiginde zaten hamileymissiniz. Evlenmeden once hersey normal olduguna gore, gercekten hamileliginizden dolayi istememistir.sonrasinda da soguma olmustur cinsel anlamda. Acaba genel bir cinsel soguma mi Yoksa size karsi mi. Hic disarda cinsel ihtiyacini karsilamadiysa genel sogumadir. Terapi sart olmus size. Umarim.duzelir.

eşiniz dışarda ihtiyacını karşılıyo olabilir mi?hareketlerinde eve geliş gidiş saatlerinde telefon ilgilenmede bi değişiklik varmı,?

İhanet mi diye çok huylandım. Telefonlarını çok kurcaladim. Bişi bulamadım. Birimi var diye sordum. Oda dışarda bişi yapabiliyorum ve senle yapamıyorum öylemi buna inanabiliyormusun dedi.

Back
X