Eşıniz size şu kelimeleri söylerse ne yapardınız?

buyumeyenbebek

yupii kızım oldu:)
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
413
3
318
41
İstanbul
esım bıyere cıksam atıyorum doktor bakkal market vs gıbı yerlere mutlaka arar sen nerde kaldın dıye veya morelım bozuk olsa hayırdır sevgılındenmı ayrıldın neden suratın asık yada telefonum calsa kım arıyo msjları nıye sıldın gıbı seyler soluyo sızı esınız bole yapsa ne dusunurdunuz benım onu cok sevmeme ragmen bole seyler soluyo ya ınanın cok kırılıyorum her zaman kavga edıyoruz bu erkekler neden bole bu kıskançlıkmı yoksa pıskopatlıkmı soleyın kızlar bana?CADIARZU

canım kıskançlık olurda bu kadar olmaz.eşimde kıskanır ama asla cep tel.bakmaz...ama tabiki kim diye sorar bu normal..seninki aşırı kıskançmış belli...allah yardımcın olsun...ama konuş eşinle bana neden böyle söylüyosun nasıl yakıştırıyosun bunu bana de...ne demek ya sevgilindenmi ayrıldın...

yuh artık daha neler..
bu tarz konuşan eşime bende evet sevgilimden ayrıldım,neden silmeyeyimki mesajları şüphe uyandırmamam gerek derim..
kısasa kısas olmak gerek bazı konularda..
terbiyesiz:mymeka:

Kıskançlık olabilir ama psikopatlık boyutunu senin anlaman lazım canım....

Ne deyim Allah yardımcın olsun....

Tabiki seven insan kıskanır ama sizin eşinizin söyledikleri resmen güvensizliğin göstergesi.Ne demek ya birde eşine bu tarz ithamlarda bulunulması.Sizde onu bunaltın ya da evt tabi diyip misilleme yapın ki sizi düşürdüğü durumu anlasın

kusura bakmayın ama bu kıskançlığı biraz aşmış, çok ayıp şeyler bunlar ya, ne demek. benim eşim suratımı asık görse sarılır..

benimde eski sevgilim öyleydi ama ilk zamanlar sonra beni tanıdıkca eser kalmadı o yönlerinden
siz ne kadarlık evlisiniz

benimkide çok kıskançtı ama yavaş yavaşş atlatıyoruz kendiliğinden geçiyor her gittiğim yeri haber veririm geç kalsam nerdesin diye sorar ama kötü maksatlı değil aynı şeyleri ebnde yapıyorum ona... seninki kıskaç bazen erkekler kafalarında kuruyolar belki seni ilgisiz olarak görüyodur kendine biraz dikkat et bakalım

bence kocan paranoyak.
gökdeki buluttan nem kapan cinsden daha öte bana kalırsa. ağzının payını vermenibekliyo.
sustur otursun aşağı

Bunun sevgiyle,ilgiyle, sahiplenmeyle ilgisi yok canım.. Bence bu durum normalde değil.. Genelde saptantılı ve kendine güvensiz kişilerde oluyormuş bu tarz tepkiler.. Bilimsel bir yazıda okumuştum.. Eşiniz için böyle birşey söylemiyorum sakın yanlış anlamayın.. Ama bu kadar güvensiz olması size karşı ve daha da kötüsü bunu bu kadar hissettirmesi hiç normal değil.. Açıkça konuşun bu durumu bence, gerekirse yardım alın.. Sevgiler..

benım kadarılgılısı yoktur resmen kocamın orosuyummmmm ben ya kımsenın yapmadıgını ona yapıyorumm dısarda erkek gıbıyımm bunuda bılır sordugumda ben sana guvenıyorum ama etrafa guvenmıyorum dıyo sacmalık ışte yaa offf offf

kıskançlık değil bu..
eşiniz normal değil..
sanırım sizin ona ihanet ettiğiniz veya edebileceğiniz düşüncesinde..
kendine güveni sıfır..
üzüldüm sizin adınıza..
dilerim eşinizle konuşarak çözebilirsiniz.

ANLAMAZ HAYATIM DEDIM COK MISILLEMENIN ALASINI YAPTIM AMA OLMUYO YA SASKINIM VALLA ANLADIGI GUN BENI KAYBETTIGI GUN OLCAK SANIRIMM:uhm:

eşinizin sizinle bır problemı yok , kendıyle problemı var..

kendıne öz guvenı olmadıgı icin böyle sanırım...

cevremde de gördugum böyle evlılıkler var cunku...

özguven eksıklıgınden kaynaklı..

benim eşimde çok kıskançtır, bazen dozu kaçırınca kavgamı da yaparım ama sizin eşiniz yanlış yolda...bir kadının üstüne bu şekilde gidilmez.o sinirle insan "evet, sevgilimle ayrıldım falan da diyebilir, ondan sonra da al başına belayı..laf aranmasın eşiniz....bence hem sizin canınızı yakmaya çalışıyor hem de kendi canı yanıyor...bunu bilinçli yaptığını da sanmıyorum...kıskançlık çizgisinin aşırı boyutunda olabilir, bazı laflarını söyleyiş tarzı da önemli ama yine de incitici...

canım eşinin öncelikle kendisine özgüveni yok iknciside tabi sana güvenmiyor hyret bişey ya bnm kocam hiç böle şeyler ypmaz kıskanmaz mı kıskanır tabi ama aşırıya kaçmamak sartıyla yoksa agzının payını vereceimi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…