- Konu Sahibi buyumeyenbebek
-
esım bıyere cıksam atıyorum doktor bakkal market vs gıbı yerlere mutlaka arar sen nerde kaldın dıye veya morelım bozuk olsa hayırdır sevgılındenmı ayrıldın neden suratın asık yada telefonum calsa kım arıyo msjları nıye sıldın gıbı seyler soluyo sızı esınız bole yapsa ne dusunurdunuz benım onu cok sevmeme ragmen bole seyler soluyo ya ınanın cok kırılıyorum her zaman kavga edıyoruz bu erkekler neden bole bu kıskançlıkmı yoksa pıskopatlıkmı soleyın kızlar bana?CADIARZU
senden önce ki hayatında yaşamış olduğu temeli bozuk ilişkiler arkadas çeresinde yaşananlar sosyal sorunlar dolayısıyla tipik harektleri vardır.esım bıyere cıksam atıyorum doktor bakkal market vs gıbı yerlere mutlaka arar sen nerde kaldın dıye veya morelım bozuk olsa hayırdır sevgılındenmı ayrıldın neden suratın asık yada telefonum calsa kım arıyo msjları nıye sıldın gıbı seyler soluyo sızı esınız bole yapsa ne dusunurdunuz benım onu cok sevmeme ragmen bole seyler soluyo ya ınanın cok kırılıyorum her zaman kavga edıyoruz bu erkekler neden bole bu kıskançlıkmı yoksa pıskopatlıkmı soleyın kızlar bana?CADIARZU
kıskançlık degil bu hastalık bence güven olmadan evlilik mi olur........
Nasil birseydir bu ya
Nasil bir ese "sevgilinden mi ayrildin" diyebilir ki...adam kiskançliktan iyice delirmis, ne dedigini duymuyor herhalde
ona bu firsati verme ya çok çirkin birsey
insan kiskanir da bu kadari da fazla ama
ona iyi bir ceza ver bence, akillansin
tovbe yarabbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?