Eşıniz size şu kelimeleri söylerse ne yapardınız?

Böyle psikopat gibi kıskançlık tavırları sergileyen, paranoyak biçimde "sen beni aldatacaksın" diye düşünen, neredeydin, yanında konuşan kim, onunla konuşma, bununla görüşme, düğmeni kapat, şunu şöyle yap bunu böyle yap deyip sürekli kıskançlık krizi geçirir halde duran kişilerin aslında kendisinin aldatıyor olduğunu ve sanırım bu durumu kamufle edebilmek amacıyla böyle manyakça seviyormuş ve kıskanıyormuş tavrı sergilediğini ya da kendisi öyle olduğu için sizden de öyle bir şey beklediğini düşünüyorum.

Sanırım kendim böyle bir durum yaşadığım için.
Hoş böyle bir konunun genellemesi olmaz.

:ecrin_bebek:
Bu Kıskançlık Değil Güvensizliğin ta kendisidir.. nedemek "sevgılındenmı ayrıldın neden suratın asık " bunu bir eş bi koca hayatıyatağını evini paylaştığın adammı söylüyor inan çok ilginç senin eşin ya paranoya ya sana güvenmiyor yada kendisine güvenmiyor bu 3'ünden biri.. Allah Kolaylık ve Sabır versin Arkadaşım

bizdede tam tersi yani senin esinin sana yaptiklarini ben esime yapiyorum biliyorum abartiyorum biraz ama ne yapayim merakli melahatlik var biraz aynisini o bana yapsa kizmam hosuma gider bazen bir yere ciksam gec kalsam 40 yilda bir arar ne yalan sölyiyim hosuma gidiyor

eşinizin bu durumu kıskançlık değl psikolojik bir sorun bence aşağılık kompleksi olan insanlar bu tarz davranışlarda bulunurlar Allah kolaylık versin çünkü bu tür insanlar hayatı kendilerinede karşısındakinede zehir ederler

senden önce ki hayatında yaşamış olduğu temeli bozuk ilişkiler arkadas çeresinde yaşananlar sosyal sorunlar dolayısıyla tipik harektleri vardır.

benim sözlümde bir süre böyleydi.. üzerine gitmeden daha fazla ilgi ve sevgiyle hatta onun aramasına fırsat vermeden arayarak aradığında özledin mi hemen beni şeklinde konuyu değiştirerek çözümler bulup bu konuyu yavaş yavaş aşabilirsiniz.
aslında siz değilsiniz güvenmediği onun canını sıkan çevresinde onda iz bırakan bir olayı o da yaşamak istemiyor.
korkuları var....ona destek olmaya çalışın. büyük ihtimal hayattaki tek dostu yakını en sevdiği kişi sizsinizdir. kaybetme korkusuyla bu tür şeyler yapar. a.s.

böyle kıskançlık olmaz diyip yargılamamak lazım bence..
benim eşimde buna benzer şeyler yapıyordu.
ama kullandığı ifadeler farklıydı,kırıcı değildi..

zamanla geçti,rayına oturdu..
bence az sabır gerek.
biraz da cok üstüne gitmeden ne kadar kırıldığını hissettirmek lazım...

kaynımda öyle nişanlısına neler neler yapıyor sadece nişanlısı değil herkese karşı böyle son zamanlarda olduysa düzelir ama kıskançlık değil bu korku güvensizlik üstüne gitme düzelir benimkide böyleydi ah ah çok şükür atlattık alttan al

kıskançlık degil bu hastalık bence güven olmadan evlilik mi olur........

bastan guvenıyodu bnm esım ıkı sene once cezaevınde yattı ozamandan berı zaten bu sorunlar hayır yanı ole bı tavrım olsa neyse dıcem ama bnm gozum ondan baskasını gormuyokı tabıkı guven olmayınca evlılıkte olmaz saygıda sevgıde:çok üzgünüm:

Nasil birseydir bu ya
Nasil bir ese "sevgilinden mi ayrildin" diyebilir ki...adam kiskançliktan iyice delirmis, ne dedigini duymuyor herhalde
ona bu firsati verme ya çok çirkin birsey
insan kiskanir da bu kadari da fazla ama
ona iyi bir ceza ver bence, akillansin
tovbe yarabbi

Bu sözler hakaretbile sayılır sevgilindenmi ayrıldın aranızmı bozuk nedemek yaff aşırı bi güvensizlik söz konusu bence ve bi dış savunma geliştirmiş kendine böyle ama ağır ve kırıcı biryol sarsar ilişkiyi bence eşinle konuşmalısın tepki vermediğin sürece dozuda artabilir çünkü..

bana gore huyu bu kiskanc diye dusunuyorumbenimde esim nereye gittigimde cok bana hep isin varsa disarda ben seni goturucem diyo bende tamam diyom napim benimkininde takintisi benim yalniz disari cikinca basima bisey gelir korkusu bende dinliyom sozunu beraber cikiyoz alisverise falan sorun olmuyo ama senin dedigin sozler cok kotu gercekten bence esin bu sozleri son zamanlarda soyluyorsa belkide disarda isindeki stresten dolayi kurtulamadigi sorunlardan dolayi sanada nazi gectigi icin sinirini senden aliyo belki olabilir sen yinede esine saygi ve sevgiyle bu soylediklerin yalnis beni cok uzuyosun de anlat hislerini sor disarda isinde sorunlarin mi var de mutsuz eden biseyler mi var de ok canim takma kafana piskopatlik falanda oldugunu sanmiyorum guzellikle konus canim hadi kendine iyi bak canim mutluluklar hadi bye

tek kelime "psikopat" uzatmaya gerek yok.bence kesinlikle normal bir insanın söyleyebileceği şeyler değil bunlar.

allah yardimcin olsun
böyle bi durumla allahim kimseyi karsilastirmasin
ne yapardim bilmem ama bence esine kirildigini ve böyle söyledikce kendini nasil hissetdigini söylemelisin

Canım aynı dert bendede var ama aramızda bir fark var ben daha evli değilim. Evlenince yapacağını sanmıorm inş. vazgeçer bu huyundan. Bizimkide nereye gitsem arar hemen, hatta arabayla kapıya kadar bırakmak ister sonra birde almak. Hatta bazen sınırı aşar gelmekte ister. Bunun için tartışıırız, o bensiz arkadaşlarıyla plan yapmıomuş ben nie yapıomuşum... Kızların arasında ne yapıcaksa? Cep telefonumu cebinde taşır çalsa hemen kim arıo die sorar mesaj sesi duysa benden önce masanın üstünden kapar. Yani hem kıskançlığından hem psikopatlığından yapıolar.

bu tarz bir soru sorduğunda mesela;
moralim bozuk olunca sevgilindenmi ayrıldı diyorsa
ne o senin sadece sevgilinden ayrılıncamı moralin bozuluyor da bana böyle soru soruyorsun derdim ama bence tedavi de olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…