- Konu Sahibi buyumeyenbebek
-
tedavi olmasını öneririmesım bıyere cıksam atıyorum doktor bakkal market vs gıbı yerlere mutlaka arar sen nerde kaldın dıye veya morelım bozuk olsa hayırdır sevgılındenmı ayrıldın neden suratın asık yada telefonum calsa kım arıyo msjları nıye sıldın gıbı seyler soluyo sızı esınız bole yapsa ne dusunurdunuz benım onu cok sevmeme ragmen bole seyler soluyo ya ınanın cok kırılıyorum her zaman kavga edıyoruz bu erkekler neden bole bu kıskançlıkmı yoksa pıskopatlıkmı soleyın kızlar bana?CADIARZU
bişiler sorsam cvp verirmisinesım bıyere cıksam atıyorum doktor bakkal market vs gıbı yerlere mutlaka arar sen nerde kaldın dıye veya morelım bozuk olsa hayırdır sevgılındenmı ayrıldın neden suratın asık yada telefonum calsa kım arıyo msjları nıye sıldın gıbı seyler soluyo sızı esınız bole yapsa ne dusunurdunuz benım onu cok sevmeme ragmen bole seyler soluyo ya ınanın cok kırılıyorum her zaman kavga edıyoruz bu erkekler neden bole bu kıskançlıkmı yoksa pıskopatlıkmı soleyın kızlar bana?CADIARZU
bişiler sorsam cvp verirmisin
1-eşinin güvenini sarsacak bişey yaptınmı
2-onu sevmediğini düşünüyormu
çünkü bu hatte gelecek kadar birşeyler olmuş olmalı ama tabi haklı demiyorum kesinlikle.
ben de bunun gibi hatta daha da kötü şeyler yaşadım.ben psikopatlık olarak düşündüm.ama ben zaten sevgimi göstermeyen soğuk bir imaj çizdiğim için işittim
ilişkiniz normal mi neden bunları yapıyor??
hayatım 1 ay olmuş bunu yazalı ama daha yenı gordumm yınede cvp verım sana esımın guvenını sarsacak hıç bışı yapmadım yapmamda onu sevmedıgımı dusunmesı ıcınde bı sebep yok 5 yılımı verdım ona bı tane cocuk verdım ve cok fedakarlk yaptım yapıyorumda hal aynı kıskançlıgı dvm edıyo delırcemm kıskançlık deıl bu bunu bılıyorumm zaten son olaylar ıyıce cıgırından cıktıı bundan sonra nolursa olsunn dayanamıcamm onu cok sevıyorum ama olmuyoo olamazla aılesıyle yasamak bıyana yaptıgım ozverıden dolayı bu tur davranışlarda kırılıyorumm yoruldum artıkk anlıyomusun sanırım cvp oldu:çok üzgünüm:
cnm anlıyorum seni kafanda bitirmişsin bir kere.hayatım 1 ay olmuş bunu yazalı ama daha yenı gordumm yınede cvp verım sana esımın guvenını sarsacak hıç bışı yapmadım yapmamda onu sevmedıgımı dusunmesı ıcınde bı sebep yok 5 yılımı verdım ona bı tane cocuk verdım ve cok fedakarlk yaptım yapıyorumda hal aynı kıskançlıgı dvm edıyo delırcemm kıskançlık deıl bu bunu bılıyorumm zaten son olaylar ıyıce cıgırından cıktıı bundan sonra nolursa olsunn dayanamıcamm onu cok sevıyorum ama olmuyoo olamazla aılesıyle yasamak bıyana yaptıgım ozverıden dolayı bu tur davranışlarda kırılıyorumm yoruldum artıkk anlıyomusun sanırım cvp oldu:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?