Eşıniz size şu kelimeleri söylerse ne yapardınız?

O değil de ben çok düşerim üstüne...napıosun nerdesin ne zaman geleceksin...kim arıyo neden arıyo ne diyo ne istiyo...
falan falan liste uzuyo...

Off off.. bende bu siteye sırf bu konuda dertleşmek fikir almak için girdim benimde nişanlım böyle, en ufak kavga etsek "başka birinde umudunmu var, ailenin benden başka düşündüğü birimi var" vss diyor, en son olayı maillerimi telf kontrole kadar götürdü hemde şifremi çalarak, açıklaması ben onu defalrca bırakıp gitmek istemişim oda bunun altındaki sebebi merak ediyormuş böyle şey olurmu ya? evet defalrca ayrıldık ama ya ondan ya ailesinden kaynaklıydı..sırf bu yüzden düğünü erteledim, ilişkiyide askıya aldım..

Bizim evde de buna benzer tartışmalar oluyor arada ama nedeni ben oluyorum genelde
çünkü eşim böyle şeyler sormaz ben sorunca da bana güvenmiyor musun diye kızar
ama inanın ona olan güvenim tam bunun tek sebebi ilişkimizin ilk zamanlarında ve de evlendiğimiz ilk aylarda karşıma çıkan şeyler
eski sevgililerinin eşime telefon açmalarına, mesajlarına tanık oldum
eşim ne kadar terslesede nişanlıyım ben seninle işim olmaz dese de
karaktersiz ve onursuz kadınlarda var işte utanmadan arlanmadan arıyorlar mail atıyorlar
evlendiğimizi duyanlar beni hiç tanımadıkları halde "evlenmişsin canım hayırlı olsun" "allah utandırmasın" gibi imalı mesajlar atıyorlardı
daha sonra eşimin bilgisayarında da eski mailler evde albümünde eski fotoğraflarla falan karşılaştım neden silmedin neden duruyor dediğimde unutmuşum hangi birini sileyim sen gördükçe at dedi
ama ben çok üzüldüm bunlarla yüzleşmek inanın çok zor
ben kocama deliler gibi aşığım onu çok seviyorum çokda kıskanıyorum
belki kıskançlığım bu nedendir bilemiyorum.
O kadar rahattı ki bu da beni çok kızdırıyordu kaç kişi oldu ben bile bilmiyorum
nerede ne kalmış nereden aklımda kalsın buldukça yırt at sil gitsin sorma bana diyordu
telefona gelen mesajlar içinse cevap yazmıyorum karşılık vermiyorum daha ne yapayım diyordu
ama ben çok yıprandım
bütün eski hatlarını kapattık en sonunda ama şimdi de 5 6 yıl önce kullandığı bir hattı varmış annesindeymiş onu aldı kullanıyo annesine yeni numara aldı verdi
asabım bozuk bu aralar aklım hep onda acaba arayan soran var mıdır hala diye
hala telefonuna bi mesaj bi arama gelince irkiliyorum atamadım üzerimden Çok üzgünüm çoook

yani diyeceğim o ki eşinin kıskançlığının altında da bişi yatıyor olabilir yada kişisel bir problemdir bilemiyorum yapılacak tek şey eşine her zaman güven vermen eşim bu şekilde davransa ben de bu tedirginliği atabilirdim ama maalesef arasın ne olacak diyen bir düşünceye sahip

kızlar biz dr gittik, bunun sağlıklı bişey olmadığını söyledi bize ve bana başına gelebilecekleri göze almadan evlenme dedi, yani düzelebilir ama zaman zaman bu tarz şeylerle karşılaşmayı göze al dedi, örneğin yarın bir gün birisi "karın seni aldatıyor" dese inanırmı dedim inanabilir dedi, şok oldum, şu an kafam karmakarışık o gün bugün sürekli düşünüyorum psikolojim bozuldu hatta burdan meltem hnm da sordum oda benzer şeyler söyledi, nişanlılığı bitirmek bile bu kadar zorsa evliliği bitirmek zorunda kalmka çok daha zor olmalı, o kadar canım sıkkınki çalışamıyorum bazen, benimlede fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

bende olsam çok kızarım,üzülürüm ,sevgilime kendim için bu tür sözlerden takıldığımzaman bana çok kızıyor,kendim için şaka yaptığım halde tepki veriyor sana böyle demesi çok kötü kıskansa sevgilin kelimesini ağzına almaz bence psikopatlığından yapıyor olabilir

arkadaşlar bende sevgilime karşı böyleyim galiba çok kızıyorum kendime ama napayım elimde değil mesajıma geç cevap attığı zaman neden cevap atmıyorsun diye mesaj atıyorum üstelik 10 dakika bile geçmeden msnindeki kızların kim olduğunun hesabını soruyormkıskanıyorum onu çok...bu yüzden de kaybetmek istemiyorum onu çok seviyorum...Onu da kendimi de üzdüğümü biliyorum ama elimde değil...Özellikle kavga dönemlerinde kurduğum senaryolara ben bile şaşıp kalıyorum roman falan yazsam yok satarkaydirigubbakcemile3

tedavi olmasını öneririm

bişiler sorsam cvp verirmisin
1-eşinin güvenini sarsacak bişey yaptınmı
2-onu sevmediğini düşünüyormu
çünkü bu hatte gelecek kadar birşeyler olmuş olmalı ama tabi haklı demiyorum kesinlikle.
ben de bunun gibi hatta daha da kötü şeyler yaşadım.ben psikopatlık olarak düşündüm.ama ben zaten sevgimi göstermeyen soğuk bir imaj çizdiğim için işittim
ilişkiniz normal mi neden bunları yapıyor??

hayatım 1 ay olmuş bunu yazalı ama daha yenı gordumm yınede cvp verım sana esımın guvenını sarsacak hıç bışı yapmadım yapmamda onu sevmedıgımı dusunmesı ıcınde bı sebep yok 5 yılımı verdım ona bı tane cocuk verdım ve cok fedakarlk yaptım yapıyorumda hal aynı kıskançlıgı dvm edıyo delırcemm kıskançlık deıl bu bunu bılıyorumm zaten son olaylar ıyıce cıgırından cıktıı bundan sonra nolursa olsunn dayanamıcamm onu cok sevıyorum ama olmuyoo olamazla aılesıyle yasamak bıyana yaptıgım ozverıden dolayı bu tur davranışlarda kırılıyorumm yoruldum artıkk anlıyomusun sanırım cvp oldu:çok üzgünüm:

kıskanclıgın dozunu biraz fazla kacırmış eşinizz
hastalık derecesi kıskanclık durumları bunlarrrr Çok üzgünüm çoook

Yazık etmeyin kendinize de bebeğinize de..
Eşiniz aklını başına toplasın tedavi mi olacak hastaneye mi yatacak kararını versin..Çok üzgünüm çoook
Allahım saklasın size zarar verir bu adam..

Eşinizinki kıskançlığın ötesinde bir durum bence, hastalık gibi...
Böyle bir insanla bir ömür geçirmek çok zor, tedavi olursa belki rahat,
huzurlu olursunuz....Allah yardımcınız olsun.

cnm anlıyorum seni kafanda bitirmişsin bir kere.
ben şahsen ayrılmak yerine her sorunun (aldatılma dışında) önce halledilmeye çalışılması taraftarıyım.
ama hallolmuyorsa ayrı mesele tabi.
sakin bir zamanında güzel güzel konuş desem başka sorunlarda oldu diyorsun gerçi

ve şunu da eklemek istiyorum sevgini gerçekten gösterirsen belki bunları işitmezsin.çünkü bir yuva,bir çocuk heder olacak

artık piskopata bağlamış o kendisini... kıskançlık deil düpedüz güvensizlik... bnde aynı durumdaım diebilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…