• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz Sizi Eleştirse Ne Yaparsiniz

Azerin

Dost istersen, Allah yeter...
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2007
359
1
318
47
Selam hanımlar. Eşiniz evin temizliyi duzeni ile ilgili konularda sizi eleşdirse ne yaparsınız. Ben bekarken iş gormedım nerdeyse, şımdıde başedemiyorum . Eşime de soylemşdim onceden Ama şimdi kızıyo bana sen duzensızsın diyo...senağlama İnanın başara bildiyim kadar yapmaya calışıyorum. ee ne yapıyım. tavsiyeniz.:uhm:

Not; azeri oldugum icin kelmelerı yanlış yazmış ola bilirim kusura bakmayın.

öff bende sinir oluyorum eşim beni böyle konularda eleştirdiği zaman hele yemek konusunda ben okadar özeniyorum şuyu eksik olmuş bilmem ne?diyorum bazıl kadınlar okadar kötü yemek yapıyorki kocaları zehirde olsa eşini sevdiği için yiyor hem eleştirir hem yer bazı zamanlarda ev işlerine gelince elimden geleni yaparım eleştirirsede gel beraber yapalım derim ancak bu kadarına gücüm yetiyor

benimde katlanamadığım bişey varsa oda ev işlerime ve yaptığım yemeklere karışmasıdır vede annesiyle mukayyese etmesidir:oklava: sinir oluyorum ya hem çalışıyorum hem ev işlerine yetişmeye çalışıyorum e doğal olarak bir ev hanımınkiyle aynı özende olamıyor yaptıklarım

aman benimkide ayni bende solemistim once vallaha
o dedikce bende hic yapmak istemiyorum
ustume gelme diyorum ben yapacam sen bi sey soleme sus diom nedim ya dayanmak zor habire bi seyler soyluo olmaz ki boyle yapariz yavas yavas aaaaaaaaaaaaaaaaa

benımkı ev işini felan eleştırmıyoda hatta yardımcı bıle oluyo tek eleştırdıgı şey ben işten eve gelır gelmez paçoş salaş gıyınıyom nabayım rahat edıyom oda onu sevmıyoo gusel gıyın evde dıyo bakımlı ol dısarı çıkarken oluyon da evde neden bölesın ben senı öle görmek istiyom dıyo ama benım tepem atıyoo tabıı yaa ben evde rahat olmak istiyom grandtualet dolanamam kıı ay en uyus oldugum şeyy

vallahi benim herifte eleştirir bende "beğenmiyorsan kalk kendin yap, senin kölen yok" diyorum ve yaptığım işide bırakıyorum, beğenmeyen kendisi yapar.

Çok şükür!yerimseniben
Benimki öyle eleştiriler yapmaz. Zaten yapamıyorum da.. Hiç ev işiyle,yemekle yoramam kendimi. Zaten hep geç geliyor, erken geleceği zaman da ya dışarı çıkarız, ya hazır bir şeyler yaparız.:sm_cool:
Evliliğimin ilk günlerinde adama çiğ tavuk yedirmiş kişi olan ben şanslıyım sanırım.:asigim:

Bende Bekarken Hiç Iş Yapmadim.çalişiyodum Annem Sağolsun Kiyamaz Bi Iş Yaptirmazdi Bana.evlendikten Sonra Zorlandim Tabi.bekarken Ev Işlerinin Bu Kadar Zor Ve Zamanalici Olduğunu Hiç Düşünmemiştim.evim Dört Dörtlük Olmasada Idare Ediyorum şimdi Yine çalişiyorum Birde.eşimden Allah Razi Olsun Hiç şikayet Etmez.çok Zor Durumlardada Birlikte Yapariz.ben Süpürürsem O Paspas Geçer :))

valla bende bu konuda şanslı olanlardanım.benim eşimde yemeğe ,temizliğe hiç karışmaz,hatta yardım eder.(laf aramızda lavaboları güzel ovar şöyle cifle:))))bazen diyorum ev çok pis nasıl temizleyeceğim.aman boş ver temiz zaten der.halbuki evi şey götürür bazen.:çok üzgünüm:
bende lale gibi çiğ tavuk yedirmesem de benzerini çok yapmışımdır.ben yemem tadı çok kötü çöpe atıcam diyorum,yok çok güzel yiyeceğim diyo.valla adam çöp öğütücüsü gibi oldu.:Roflol::Roflol:korkuyorum bigün mide spazmı geçircek.

Arkadaşlar ben 3 senelik evliydim önceleri yani ilk 4 ay bende daha önce hiç ev işi yapmamış olmam sebebiyle doğru düzgün ev işi yapamıyordum sonra baktım ki ilk 1 aydan sonra kociş eleştirmeye hatta sağda solda konuşmaya başlayınca bende iş yerimde ne kadar marifetli bayan var hepsiyle arkadaş oludm onların bildiği her şeyi öğrendim şimdi o kadar çok iş yapıyorumki 2 yaşındaki kızımla beraber herkes maşallah ne kadar becerikli ne kadar iyi bir ev hanımı oldun diyor ama kociş " Eskiden yaptıramazdım şimdide temizlik hastası oldun yeter artık " diye kızıyor yani anlayacağınız yine yaranamadımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Arkadaşlar ben 3 senelik evliydim önceleri yani ilk 4 ay bende daha önce hiç ev işi yapmamış olmam sebebiyle doğru düzgün ev işi yapamıyordum sonra baktım ki ilk 1 aydan sonra kociş eleştirmeye hatta sağda solda konuşmaya başlayınca bende iş yerimde ne kadar marifetli bayan var hepsiyle arkadaş oludm onların bildiği her şeyi öğrendim şimdi o kadar çok iş yapıyorumki 2 yaşındaki kızımla beraber herkes maşallah ne kadar becerikli ne kadar iyi bir ev hanımı oldun diyor ama kociş " Eskiden yaptıramazdım şimdide temizlik hastası oldun yeter artık " diye kızıyor yani anlayacağınız yine yaranamadımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hay allahım yaa valla güldürdün beni sabah sabah şekerimm hakketten ölee ama ben dengeleme çalısıyorumm temizlik konusunda eleştiri almadım fazla yaptıgım zamanda hiç yapmadıgım zamnda bişi demiyo valla ama yaranamama meselesıne katılıyorum cidden zorr dengelemek lazımm

Selam hanımlar. Eşiniz evin temizliyi duzeni ile ilgili konularda sizi eleşdirse ne yaparsınız. Ben bekarken iş gormedım nerdeyse, şımdıde başedemiyorum . Eşime de soylemşdim onceden Ama şimdi kızıyo bana sen duzensızsın diyo...senağlama İnanın başara bildiyim kadar yapmaya calışıyorum. ee ne yapıyım. tavsiyeniz.:uhm:

Not; azeri oldugum icin kelmelerı yanlış yazmış ola bilirim kusura bakmayın.

benim ev temizligim vs gibi islerime kocacim karismaz,cunku cvbimi biliyor hizmetci deilim,canim istedigimde yaparim ama yapmiyorda deilim duzenliyim,dolabin icindeki esyalarin duzeni bozulsa rahat edemem sIkinti basiyor hemen duzeltirim, ama yemek konusunda cok elestirir,cunku evlendigimde yumurta dahi kiramayan birydim simdiyse hamur isleri dahil her yemegi yaparim, esimin sayesinde... ilk elestirdiginde kizmistim neden elestiriyorsun tesekkur etmek yerine diye, esimde hatani soylemezsen bi sonrakinede aynisini yaparsin ve ilerleyemezsin derdi,simdi her elestirisini degerlendiriyorum veee sonucta gercekten gozle gorulur... yerimseniben

İlk başlarda şöyleydi:
eşim:Bu evin hali ne böyle?
Ben:ne varmış evde?
eşim:Bomba atılmış gibi hersey heryerde!
Ben:e olabilir ev hali!
Eşim:Bunlar 5 dakkalık iş,ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım.
Ben:Taam o zaman hadi göreyim marifetlerini.
Eşim:Ben erkeğim,sen kadınsın v.ss bıdı bıdı..
ŞİMDİ İSE:
Eşim:(akşama misafir gelcek dün akşam) Hadi şu evi toparlıyalım
Ben:Tamam hayatım
Eşim:süpürge cekeyim mi eve?
Ben:Gerek yok gırgırla yeter!..
Anlatabildim mi:sm_cool:

Ben 4 aylık evliyim temzilik konusunda beni eleştirmez hatta yardım eder toz alır. Ama yemek konusunda eleştirir, nişanlıyken hep derdi şakayla elinden kör eşek saman yemez derdi :( Ama iyiki de demiş. Bende ne yaptım hırs yaptım bu laflar o kadar çok dokundu ki internetten yemek tarifleri denedim. İlk başlarda hep çöpe gidiyordu ama hiç yılmadım aynı yemeği defalarca denedim sonuç mükemmel. Hamur işlerine bayılır kurabiyelerimi keklerimi çok sever. Ama nedense zeytinyağlı konusunda biraz başarısızım suyunu ayarlayamıyorum.

tek ben degilmisim elestiri alan demek ki..benim ki biraz enteresan..gun gelir ben temizlik yapacagim dedigim de amaan ne gerek var,temiz iste sonra yaparsin diyor..gun geliyor ev hanimligini ben mi sana ogretecegim,cok daginiksin diyor..yemegime laf etmez,kotu yemek yapmam..sadece yeni yemek denedigim de guzel olmayinca kizar.gorunurde oyle olmasa bile biliyorum ki bu ev becerisi konusunda esim beni annesi ile mukayese ediyor..annesi iki erkek cocuk yetistirmis ve eli cok marifetli..iki dakikada bir dunya sey hazilar masallahi var..ama ben onun gibi olamam ki..kayinvalidem hayatin da hic calismamis..ben cok erken yasta calismaya basladigim icin cok zor oldu benim icin derlemek,toparlamak,ayarlamak..hala da cok basarili degilim.ama benim gorevim bu madem evdeyim.

peki eşimim eleşdirmemesi içın ne yapa bilirim. tavsıyei olan yokmu.

benimkide eleştirir ama asla altta kalmam.sizde kalmayın kızlar.akşama kadar çalış,eve gel,yemek yap,çocugu emzir,ilgilen bide üstüne şura dağınık,kahvaltı isterim,falan filan desin..kalkıp oda yapsın.bana asisin diyor ama bu ezilmemektir..bizler köle değiliz,eger evini mükemmel istiyorsa ya ben evde oturacagım,ya da yardım edecek .kabul ederse:dilcikar::oklava:yağmurummm

benim eşimde temizlik konusunda beni eleştirmez ama... fikirlerime hep mühalefettir ben ne söylesem hatalı... ne yapsam yanlıştır... ona göre tabi böyle ola ola bende artık onu önemsememeye başladım onun fikirlerini artık duymuyorum bile ama ben bu raddeye gelene kadar çok fırtınalar yaşadım hep içimde şimdi öyle mutluyumki ohhh senin fikirlerine saygı duymayana sende saygılı olmayacakmışsın anacım bu işler böyle yürüyomuş varmı fikrime katılan

Bizimki de eleştirmeye cesaret edemez. Bir eleştirsin çenemden kurtulamaz. o yüzden hep susar güler geçer.

Back
X