• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz Sizi Eleştirse Ne Yaparsiniz

İlk başlarda şöyleydi:
eşim:Bu evin hali ne böyle?
Ben:ne varmış evde?
eşim:Bomba atılmış gibi hersey heryerde!
Ben:e olabilir ev hali!
Eşim:Bunlar 5 dakkalık iş,ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım.
Ben:Taam o zaman hadi göreyim marifetlerini.
Eşim:Ben erkeğim,sen kadınsın v.ss bıdı bıdı..
ŞİMDİ İSE:
Eşim:(akşama misafir gelcek dün akşam) Hadi şu evi toparlıyalım
Ben:Tamam hayatım
Eşim:süpürge cekeyim mi eve?
Ben:Gerek yok gırgırla yeter!..
Anlatabildim mi:sm_cool:

ayyyyyyyyyyyyy :sm_cool:süpersin cnm ya..! tek kelimeyle harika :lepi:

İlk başlarda şöyleydi:
eşim:Bu evin hali ne böyle?
Ben:ne varmış evde?
eşim:Bomba atılmış gibi hersey heryerde!
Ben:e olabilir ev hali!
Eşim:Bunlar 5 dakkalık iş,ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım.
Ben:Taam o zaman hadi göreyim marifetlerini.
Eşim:Ben erkeğim,sen kadınsın v.ss bıdı bıdı..
ŞİMDİ İSE:
Eşim:(akşama misafir gelcek dün akşam) Hadi şu evi toparlıyalım
Ben:Tamam hayatım
Eşim:süpürge cekeyim mi eve?
Ben:Gerek yok gırgırla yeter!..
Anlatabildim mi:sm_cool:

uzun suredı foruma bakamıyorum dogru durust.
senın yorumun cok hosuma gıtdı yazıyım dedım. hatta yorumunu kopyaladım eşime okuyacam

Eleştiriye açığım her zaman , ama bunun ifade ediliş şekli çok önemli .

Kavga esnasında hatam yüzüme vurulursa, ben de karşı tarafın hatasını söylerim çekinmeden... Ya da

direk savunmaya geçerim zırhımı takınıp kötükedihüso

Ama normal bir zamanda, uygun ve sevecen bir dille eleştiriliyorsam kendime bakarım , gerçekten

farkettiysem hatamı , düzeltme yoluna giderim ... Olumlu karşılarım...

Ama dediğim gibi güzellikle olmalı her şey ,kırmadan , incitmeden , samimi :kahve:

ayyy ayyy benim kocişim bi tane çok seviyorum onu hiç eleştirmez yardım eder bebeğim benim yaaa tadi tuzu olmasa da yer yemeğimi ağzını açmaz :asigim::asigim::asigim:

herkes kendi eşini yazmış arkadaş tavsiye istiyor oysa:))
tatlım internetten yemek tarifleri bul eşin evde yokken dene kötüyse çöpe iyiyse masaya koy:)
evinde plan program yap çamaşır ütü bulaşık hepsinini ayarla zamana yay..
eşinden yardımcı olmasını iste herşeye sen koşma bazen onlara ihtiyaç duymak gururlarını okşar tül perde yi ona taktır hayatım ben nasıl yetişeyim falan ütünün yarısında çok yoruldum yardımcı olurmusun devam edermisin dersin..eşine herkes annesinin karnında ögrenmiyor ögreniyorum yavaşa yavaş de yada benim gibi ilk denedigim bi yemekse eşim soruyorsa yoo ilk degil bekarken çok yapıyodum diyorum:)))sende dene..

yıllarce ev işi yaptım.en iyi şekilde .kilotlara kadar ütüler koyardım.
durmadan çekmeceleri düzenlerdim.
sonra baktım ben düzenliyorum eşim dağıtıyor.
çekmeceler 2 gün düzenli durmuyor.
tülleri yıkadım çook yoruldum desem .aman niye yıkadın diyor.
baktım ki eşim için evin tertipli düzenli olması hiç önemli değil.
2 tencere yemek olsun bir de hoş muhabbet.
eeee ben niye kendimi yorayım.nasıl olsa anlamıyor.
tozları havada yakalamanın anlamı yok . madalyada takan olmadı.
şimdi gereği kadar yapıyorum.yıllarca yaptım ne oldu.
daha hiç mukemmel ev kadınlarının ev işleri sayesinde el üstünde tutulduğun görmedim.
pes ettim yani. eleştirirse eleştirsin umrumda değil.
kendisi çok mu mukemmel

benim eşim beni eleştirir evet ama hassas bir yapım olduğunu bilgidi için kırmadan yapmaya çalışır bazen kendini kaybettiği zamanlar oluyor tabi pata küte söyler :mymeka: :))))))) eeee erkeklerden bu kadar mükemmellikte beklenemez tabi olacak o kadar bu kadarına bile şaşıyorum zaten :)

Örneğin : rujumu eleştirir koyumu olmuş sanki der, dışarıda çiklet çiğnememi eleştirir ki ben asla şak şuk çiğnemem o sadece çiklet çiğnenmesinden hoşlanmadığı için yapar onu, ondan sonraaaaaaaaa kararsızlığımı çok eleştirir ama sabırla bekler beni bişey seçerken ses çıkartmadan :))) Şeniz birde herşeyin kapağını açık bırakmamı her seferinde yanıma gülerek eleştirir yine diş macununu kapağını açık bırakmışsın hayatım, yine gardolabın kapağını açık bırakmışsın hayatım, yine suyun kapağını açık bırakmışsın hayatım, yine tencerenin kapağını açık bırakmışsın hayatım, yine şampuanın kapağını açık bırakmışsın hayatım, yine banyonun kapısını açık bırakmışsın vs..... kaydirigubbakcemile4 ne edem unutuyorum.

herkes kendi eşini yazmış arkadaş tavsiye istiyor oysa:))
tatlım internetten yemek tarifleri bul eşin evde yokken dene kötüyse çöpe iyiyse masaya koy:)
evinde plan program yap çamaşır ütü bulaşık hepsinini ayarla zamana yay..
eşinden yardımcı olmasını iste herşeye sen koşma bazen onlara ihtiyaç duymak gururlarını okşar tül perde yi ona taktır hayatım ben nasıl yetişeyim falan ütünün yarısında çok yoruldum yardımcı olurmusun devam edermisin dersin..eşine herkes annesinin karnında ögrenmiyor ögreniyorum yavaşa yavaş de yada benim gibi ilk denedigim bi yemekse eşim soruyorsa yoo ilk degil bekarken çok yapıyodum diyorum:)))sende dene..

tavsiyelerınız için ve yorum yazan her kese yorumu için tesekkur edıyorum. Morel verdiniz kaydirigubbakcemile5

Ay valla benim esimin ustune elstiri ustasi yoktur herhalde bende bekarken calistigim icin ev isinden yemekten pek anlamazdim evlenip is basa dusunce elimden geleni yaptigim halde surekli elestiir akla gelmeyecek bi yerden toz bulur tutar beni cagirir ve gosterir bozulurum nefret ediyorum bu huyundan kapilarin ustune ladar bakar gicigi bana sabah kalkar her biseyini bi yere sacar gider titiz adam bunu yapmaz hizmetci gibi hissederim bazen kendimi 200m2 ev tek basima yetisemiyom napiyim bide huysuz bi bebekle ancak yemegi yetistiriyoom onada bi ton laf bulur herkesin begenerek yedigi yemekte muhalkkak kusur bulur uff sinir aklima geldi yine

benim eşim beni eleştirir evet ama hassas bir yapım olduğunu bilgidi için kırmadan yapmaya çalışır bazen kendini kaybettiği zamanlar oluyor tabi pata küte söyler :mymeka: :))))))) eeee erkeklerden bu kadar mükemmellikte beklenemez tabi olacak o kadar bu kadarına bile şaşıyorum zaten :)

Örneğin : rujumu eleştirir koyumu olmuş sanki der, dışarıda çiklet çiğnememi eleştirir ki ben asla şak şuk çiğnemem o sadece çiklet çiğnenmesinden hoşlanmadığı için yapar onu, ondan sonraaaaaaaaa kararsızlığımı çok eleştirir ama sabırla bekler beni bişey seçerken ses çıkartmadan :))) Şeniz birde herşeyin kapağını açık bırakmamı her seferinde yanıma gülerek eleştirir yine diş macununu kapağını açık bırakmışsın hayatım, yine gardolabın kapağını açık bırakmışsın hayatım, yine suyun kapağını açık bırakmışsın hayatım, yine tencerenin kapağını açık bırakmışsın hayatım, yine şampuanın kapağını açık bırakmışsın hayatım, yine banyonun kapısını açık bırakmışsın vs..... kaydirigubbakcemile4 ne edem unutuyorum.

su acık bırakma olayı da benım esımde var?*cok garıp yaa.nden kaynaklanıyor acabaa:delphin:

elestirme degilde sunu soyle yap bunu boyle koy der
hafta sonu beraber duzene sokariz evi yardim eder onceden yaparmiydi yapmaz hamileyim ya ondan yapiyo :))))

Çoğu insan eleştirilmeye dayanamaz. En çok da ben... Ama aslında eleştiriden alınmamayı becerebilsek kazançlı çıkıcaz. Kusurlu bulunmak can sıkıcı ama eleştirilen şeyler düzeltilince de eşler arasındaki ilişki daha bi güçleniyor. Sonuçta kocişler, sevgililer hoşlanmadıkları şeyleri söylüyorlar, düzeltirsek arada sorun kalmıyor. Tabi çalışan kadınlara ben birşey diyemiyorum. Onların herşeye hakkı var. İki defa yoruluyorlar. Onlara boyun kıldan ince olmalı a.s

demek tek çok bilmiş benim eşim değilmişyerimseniben!ben herşey yaparım iş,yemek hatta hiç oturduğum söylenemez hihoyyytama eşim yorum yapmayı hiç ihmal etmez ve bilmişlik taslamayı da!...:tomato:

su acık bırakma olayı da benım esımde var?*cok garıp yaa.nden kaynaklanıyor acabaa:delphin:

benım de açık oluyor bazen
kıyafet seçerken ne gıyecegıme karar veremıyorum sonra içeri koşturunca bir şey için kalıyor o şekilde ama tek tekme darbesiyle kapatmayı ıhmal etmıyorum kaydirigubbakcemile
açık kapa görmeye dayanamam hihoyyyt

benım sevgılım henuz, elestırılerı de tabı ev yemek falan gıbı degıl de elestırıcegı bır seyı bagarara k söyler, yanı şöyle
- bUNUnEDEEENNN YAPMIIYOORRSUUUNN -tatlicadiarzu-
bazen de laf carpar,
- onu öyle yapınca daha mı ıyı oluyor

.. gıbı.. bılmıyorum ev işi yapar mı yapmaz mı
yaptıgımda begenmezmı nedır ne degıldır.

elestirmesin valla cok kiziyorum ben daha bgun deli etti beni elestirileiyle
milletin kurban olduguna bizimki burun kivirir
sanki pasa oglu
hey allaaaam

bu konuda şanslıyım
ben çok titizim düzenliyim koyduğum kalacak falan
eşimin anneside benim tam tersim
adam bana bir laf söylemeye hakkı yok yani.
hatta evliliğimiz ilk aylarında baya bir şaşırmış
sonradan söylüyor bunuda bana.

eşim hiçbir zaman eleştirmedi beni..belki temizlikte takıldığı şeyler vardır ama ağzını açmadı şimdiye kadar.dese gel kendin yap o zaman nasıl oluyor öğrette bende ona göre yaparım derim .yemeklerimide çok sever hatta geçende dedi,senin yemeklerine çok alıştım artık başka yerde yiyemiyorum..annemin yemeklerini artık hiç beğenmiyorum dedi..
yani şimdi bu konuda mütevazilik yapamıcam annesi yemek konusunda da temizlik düzen konusunda da benim 10 da 1 im kadar olamaz..o yüzden beğenmese bile bişey demeye hakkı yok

Son düzenleme:
yıllarce ev işi yaptım.en iyi şekilde .kilotlara kadar ütüler koyardım.
durmadan çekmeceleri düzenlerdim.
sonra baktım ben düzenliyorum eşim dağıtıyor.
çekmeceler 2 gün düzenli durmuyor.
tülleri yıkadım çook yoruldum desem .aman niye yıkadın diyor.
baktım ki eşim için evin tertipli düzenli olması hiç önemli değil.
2 tencere yemek olsun bir de hoş muhabbet.
eeee ben niye kendimi yorayım.nasıl olsa anlamıyor.
tozları havada yakalamanın anlamı yok . madalyada takan olmadı.
şimdi gereği kadar yapıyorum.yıllarca yaptım ne oldu.
daha hiç mukemmel ev kadınlarının ev işleri sayesinde el üstünde tutulduğun görmedim.
pes ettim yani. eleştirirse eleştirsin umrumda değil.
kendisi çok mu mukemmel
çok haklısın canımalkisalkisalkisalkisalkisalkis

benim eşim normalde ev işimi yemeklerimi eleştirmez.pek karışmaz ama kafası bana bozuksa benim başka bişeyime sinirlenmişse o zaman dırdır edeceğine bana laf yetiştireceğine buranın haline bak şurayı temizle gibi laflar eder.yani benden hıncını o şekilde çıkarmaya çalışır:jeyyar:
ama yeni evliyken beni ütü konusunda çok deli etti.bu konuda resmen takıntılıydı.nerde kirli ütülenmemiş kıyafeti varsa onu benden isterdi ve bu yüzden adam evde kıyameti koparırdıÇok üzgünüm çoook.şimdide eğer bana sinirliyse ütüsüz pantolon bana çatması için iyi bir neden ama allahtan eski takıntısı kalmadı:dilcikar:

Back
X