• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz Sizi Eleştirse Ne Yaparsiniz

bizde tam tersi ben eşimi eleştiririm hep ayda yılda bir kazayla elştirmeye çalışsın burnundan getiririmkötükedihüso şaka bir yana eleştirilerini dikkate alırım

benimkide elştirir annesiyle mukayese eder
bi yere kadar gönlünce olmaya çalışırım
annesinin yaptığı gibi yaparım yemekleri
yine eleştirecek olursa yer zılgıtı
he-man falan yok karşısında tek dokunuşla herşeyi dört
dörtlük halledelim ama olmazki canım akşam gelsin sorcam ben ona
sinirlendim bak şimdi :oklava:

canım eşin düzeni seviyorsa sende düzenli olacaksın yapacağın bişey yok geceden sabaha iş bırakmassan mutfak işi ni sabaha bırakmassan sabaha sadece yatak toplaması diğer basit işler kalır.bendede o düzen hastalığı var dağınıklık içinde oldummu başım ağrır bütün sesler kulağıma gelir çok sinirli olurum.benimde eşim çok düzensizdi ama dağınıklığın üzerimdeki etsini bilince şimdi en azından dağıtmıyor yada kızlarımza toplatıyor hemen oyuncak,yatak vs..

kızlar ben daha 2 aylık evliyim.eşimle 4 senedir tanışıklığımız var ve evlenince çıkıyo kim titiz kim pasaklı:((eşim bende daha bi titiz çıktı şunu şöyle yap bunu böyle arkamdan yaptıklarımı toplar vs..halbuki bende düzeni severim güzel yemek yaparım ama benimkinin yanında pasaklı kalıyorum.çok söylendi kötü bir üsluple çok gücüme gitti.en sonunda patladım beni bu halimle beğenmiyorsun sevmiyorsun neler neler.2 gün konuşmadım onunla.ve sonunda hiçbirşey olammaış gibi barışıverdik.şimdi gıkı çıkmıyor bakalım daha yolun başındayım.çıkarırsa sesini ben de çıkarırım.gerçi hakkını yememek lazım temizlikte çok yardım eder kahvaltıyı hazılar.zati kendisi işsiz ben çalışıyom:((

söyleyeceğim tek şey şu olur:daha iyisini yapabiliyorsan buyur meydan senin....

zaten yoruluyoruz bütün gün..yaptığıma şükretsin

eleştirdiği zaman gerçekten haklıdır o yüzden hak veririm ve ona göre cevap veririm.. geneldede eleştiri gibi bir alışkanlığı yoktur..eleştirdiği tek konu temizlikle ilgilidir.. biraz titizdir sağolsun bende düzenliyimdir ama bazen açık bulup eleştirir işte bende cevabını verir sakinleştiririm sorun kalmaz.. ;) kaydirigubbakcemile herşeyin yeri ve zamanı var işlerime karışılmasını sevmem zaten.. yasakkelime :mymeka: :roflol:

valla bende bu konuda şanslı olanlardanım.benim eşimde yemeğe ,temizliğe hiç karışmaz,hatta yardım eder.(laf aramızda lavaboları güzel ovar şöyle cifle:))))bazen diyorum ev çok pis nasıl temizleyeceğim.aman boş ver temiz zaten der.halbuki evi şey götürür bazen.:çok üzgünüm:
bende lale gibi çiğ tavuk yedirmesem de benzerini çok yapmışımdır.ben yemem tadı çok kötü çöpe atıcam diyorum,yok çok güzel yiyeceğim diyo.valla adam çöp öğütücüsü gibi oldu.:Roflol::Roflol:korkuyorum bigün mide spazmı geçircek.

bende bekarken çalışıyordum ev işi az biraz biliyordum ama tabi bir ev hanımı gibi değil.hele yemekten hiç anlamıyordum ilk evlendiğimiz zaman ev işlerinde çok yardımı olmuştu evi beraber yerleştidik.hamileykende öyle ama şimdi o kadar değil zorlandığın ağır bişey olursa bana söyle der.yemek ilk zaman hep tlfnda anneme sorardım öyle böyle internetten bişekilde öğrendim baya hala bazen tutturamadığım yemekler oluyo eşim hiç isref atmez beğenmese bile yer ancak içinden bişey çıkarsa ozaman yemez.(bu arada pilav yapmayı çok iyi öğrendim)cokacimcoook:dance:vereliniortak

beni temizlik düzen gibi konularda eleştirebilecek en son insandır kendisi annesi sağolsun hiçbirşeyi öğretmemiş kendide bilmiyor zaten. ben 1 gün evde olmuyım döönüşümde si,nir krizi geçiriyorum inanın:27:

eşim başak burcu.inanılmaz titiz ve mükemmelliyetçi. yaptığım herşey bana göre iyi de olsa onun için bir eleştiri konusu. eğer ruh halim iyiyse alttan alıyor duymamaya çalışıyorum,eğer ki ruh halim de kötüyse sinirlerim tepeme çıkıyor ve öfke nöbeti geçiriyorum. biri 3 yaşında biri de 4 aylık olan iki oğlum var. kendime hiç zaman ayıramıyorum.evde yapabildiğim tek şey yemek yapmak,biraz çok derine inemediğim temizlik ve bazen de ütü. 15 günde gelen bir temizlikçim var ama ondan daha çok ben yoruluyorum. ufff anlatacak çok şey var ama neyse. bu benim ikinci evliliğim. eşimin ise ilk. yaklaşık bir saat kadar önce yine kavga ettik. eleştiriye karşı tahammülsüzüm.
eşimi sevip sevmediğimi bilmiyorum. kimi zaman seviyor kimi zaman ise sevmemek bir yana ondan nefret ediyorum. ne olacak bu işin sonu bilmiyorum.

ben de tam tersi.eşim hiç titiz değil. gerçi baya bi düzelttim evlendikten sonra.aslında yazık bana yardımcı olmaya çalışıyo oluyo da bulaşıkta olsun masayı kurarken fln. ama ben beğenmiyorum belki de kendiyaptığım gibi olsun istiyorum bu yönden bakarsak sorunlu kişi ben oluyorum sanırım.kendimi böle burda eleştiriyorum ama başkalarının özellikle eşimin eleştirmesine katlanamıyorum.o da eleştirmiyo allahtan.

eşim başak burcu.inanılmaz titiz ve mükemmelliyetçi. yaptığım herşey bana göre iyi de olsa onun için bir eleştiri konusu. eğer ruh halim iyiyse alttan alıyor duymamaya çalışıyorum,eğer ki ruh halim de kötüyse sinirlerim tepeme çıkıyor ve öfke nöbeti geçiriyorum. biri 3 yaşında biri de 4 aylık olan iki oğlum var. kendime hiç zaman ayıramıyorum.evde yapabildiğim tek şey yemek yapmak,biraz çok derine inemediğim temizlik ve bazen de ütü. 15 günde gelen bir temizlikçim var ama ondan daha çok ben yoruluyorum. ufff anlatacak çok şey var ama neyse. bu benim ikinci evliliğim. eşimin ise ilk. yaklaşık bir saat kadar önce yine kavga ettik. eleştiriye karşı tahammülsüzüm.
eşimi sevip sevmediğimi bilmiyorum. kimi zaman seviyor kimi zaman ise sevmemek bir yana ondan nefret ediyorum. ne olacak bu işin sonu bilmiyorum.

he:97::97: de geç.....alışmış olmalısın artık.benimkide eleştirir.kafama yatanı alırım.yatmayanı kulak ardı eder he derim.çoğu zaman asılsızdır çünkü eşimin eleştirileri:19:
tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış gibi yapıyorum bende:96::100::100::100::97:...

evet çoğu zaman yaptığım bu zaten. ama karşımdaki öyle bir insan ki he he deyip geçiştirmeye çalışımda da beni eleştiri bombardımanına tutuyor... eee ben zaten sinirli bir insanım hemen patlıyorum....

Hemen bozuluyorum, terslıyorum, bana destek olmamakla sucluyorum.

Ev ıslerı konusunda elestırmez ama.
ısım konusunda elestırır.
Her aksam o gunun analızını yaparız.
Bazen 'soyle yapmamalıydın' demesı yeterlı oluyor.
Neden benı elestırmesıne dayanamadıgımı bılmıyorum.
Galıba her zaman onun tarafından takdır edılmek, begenılmek ıstıyorum.

bütün başak burcu erkekleri böyle mi oluyor acaba:26:
benim kardeşimde başak burcu ve aynı dediğin gibi inanılmaz mükemmelliyetçi .her konuda süper olmanı ister ve herşeyi eleştirir.ben evliyim eşim beni pek eleştirmez ama kardeşim hep eleştirir.
şimdiden eşine acıyorum valla daha bekar ama evlenince eşi ve çocukları ondan çekeceğe benziyor
seni çok iyi anlıyorum canım böyle erkekleri umursa umursama hiç vazgeçmiyorlar eleştirilerine tam gaz devam ediyorlar.insanı da bir şekilde sinir ediyorlar:23:

çok eleştirir herşeyi..Dolapların düzeninden ,yemeğime kadar...Alıştım artık..Yemekle ilgili bir bahane bulmadıgı zaman ne oldu sen iyi misin? diyorum:1::1:
o da bazen salata ,yemek vs.. yapar..Nasıl olmuş der..muhakak bir kusur bulurum(beğensem bile):63::63::63::63::63::63:

Back
X