sanırım önce kendimi suçlardım nasıl bu kadar kansız insanlara değer verdim ben diye kötükedihüso
Hiç aklıma gelmeyen bi cevap,çok haklısnkaydirigubbakcemile5sanırım önce kendimi suçlardım nasıl bu kadar kansız insanlara değer verdim ben diye kötükedihüso
peki ya arkadaşın kafasını karıştırdıysa...erkeklei kandırmak kolaydır sonuçta..
Aldatılan kadınların çoğunluğunun mantığı budur zaten, karşı taraftaki kadını suçlamak.
Ama malesef doğru değil..
Hata %50-%50 ikisinde de var..
Ne demek erkekleri kandırmak kolaydır..Niye kolay olsun ki?
Sevgisinden emin olan erkeğin kafasının karışmaması lazım ..
çok haklısın bir kadına en büyük kötülüğü yine bir kadın yapıyor...sucu once kendımde arardım nasıl bu kadar gozlerımım kör oldugu ıcın sonrada erkek arkadasımda..zaten bızım canımızı yakan gene kendı cınsımız degıl mı
bu cümlenden çok korktum valla Allah eşine sana karşı öyle bir hata yaptırmasın..delikafadulden:1shok:böyle bişey düşünmemin sebebi çok samimi bi arkadaşım var yediğimiz içtigimiz birdir nerdeyse gelinliğimin provasına bile onunla gidiyorum alışverişede ,annemde o arkadaşıma pek güvenmiyo,arkadaşım evlendikten sonrada bu bağı bozmak istemiyo keza bende, o yüzden annem şimdiden sürekli nasihat veriyo evine çağırma çok fazla samimi olma falan filan,bende düşündümAllah vermesin böyle bişey olsa suçu kime verirdim diye o yüzden çoğunluğun fikrini almak istedim,evimden arkadaşlarımı uzak tutmak çözümmü yapacak olan heryerde yapmazmı???Henüz Nişanlıyken Bu tip birşeyi seni düşünmeye iten ne Onu Anlamadım Ben?
Suç aramazdım,Hatalıda aramazdım,Direk Eşimi Doğrardım Herhalde.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?