Eşiniz Sizi En Yakın Arkadaşınızla Aldatsa Suçu Kime Verirdiniz??

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
116
42
Ankara
böyle bi durumda suçu kimde görürdünüz ben evli değilim nişanlıyım bir an düşündüm böyle bişey olsa diye şahit olduğum olaylarda var,sizce suç kimde olurdu bu durumda....:sm_confused:

aslında ikiside aynıdır gözümde ama bana verdiği sadakat sözü eşime ait olduğu için öncelikle onu suçlardım.

peki ya arkadaşın kafasını karıştırdıysa...erkeklei kandırmak kolaydır sonuçta..

sanırım önce kendimi suçlardım nasıl bu kadar kansız insanlara değer verdim ben diye kötükedihüso

sanırım önce kendimi suçlardım nasıl bu kadar kansız insanlara değer verdim ben diye kötükedihüso

Evet aynen..kaydirigubbakcemile5
Ben de kendimi suçlarım..
Ne aptalım ki; yanımdakini de koynumdakini de tanıyamadım diye..:mymeka:
Diğerlerine gelince; her ikisi de aynı kuyunun suyu,bana uzak Allaha yakın olsunlar..:umursamaz:

ben de kendimi suçlardım.verdiğim değere ,güvene,sevgiye lanet ederdim.ikisine gelince,ikisi tabi birbirini suçlar doğal olarak.yol verirdim,bir kelime bile dinlemeden.uzak dursunlar benden .allahım sen koru yarabbim.

Kendimi suçlamazdım.. Biri aldatıyorsa bu aldatanın problemidir.. Aldatılanın değil.. ılk olarak eşimi suçlardım, ikisini de bir daha görmemek üzere hayatımdan çıkarırdım..

Suçlu tek başına değildir.o yüzden ikiside suçludur.

sucu once kendımde arardım nasıl bu kadar gozlerımım kör oldugu ıcın sonrada erkek arkadasımda..zaten bızım canımızı yakan gene kendı cınsımız degıl mı

hata tek taraflı olmaz genellikle . . .hem kendimi hem onları suçlarım. . .nasıl olurda böle bişey yaparlarda ben hissetmem die kendimle kavgalar ederim . . .

ama en büyük suçlu onlar olur.Allah kimseyi yaşatmasın böle bişey.şimdiinsan düşünüoda.düşünmesi bile miğde bulandırıcı :kedi:

bu onların rezilliği.kendimi nie suçlu bulayımkii.ikisinide kendi değerleriyle başbaşa bırakır bi dahada arkama bakmazdımmkötükedihüso allah kimseye böle bi olay yaşatmasınn:Saruboceq:

Henüz Nişanlıyken Bu tip birşeyi seni düşünmeye iten ne Onu Anlamadım Ben?
Suç aramazdım,Hatalıda aramazdım,Direk Eşimi Doğrardım Herhalde.!

peki ya arkadaşın kafasını karıştırdıysa...erkeklei kandırmak kolaydır sonuçta..

Aldatılan kadınların çoğunluğunun mantığı budur zaten, karşı taraftaki kadını suçlamak.
Ama malesef doğru değil..
Hata %50-%50 ikisinde de var..
Ne demek erkekleri kandırmak kolaydır..Niye kolay olsun ki?

Sevgisinden emin olan erkeğin kafasının karışmaması lazım ..

Canım benım artık kadınlar bu tıp durumlarda sucu dırek kendılerınde arıyo ne eksıgım var dıye.Dıger kadına kin duyuyorlar.eslerıne kızgınlık sadece o

Sonrada oturup neyım eksık kı kendımı ıhmal ettım ya son zamanlarda tabı o da bakımlı kadın ıster...

Ama ben olsam %40 esımde %40 arkadasımda %20 de kendımde ararım.
%20 lık hata da bendedır aslında nasıl boyle yanlıs bı secım yaptım da bırıne eş bırıne de dost dıyebıldım...

Allah kımseye boyle bı durum yasatmasın.Zor olmalı...

niye kendimi kahredeyim ki?ben iyi niyetli tarafım..biri en yakın arkadaşım öbürü kocamken yüzü kızarmıyorsa ben napayım?başkasının rezilliği yüzünden ben mi utanacağım?

sucu once kendımde arardım nasıl bu kadar gozlerımım kör oldugu ıcın sonrada erkek arkadasımda..zaten bızım canımızı yakan gene kendı cınsımız degıl mı
çok haklısın bir kadına en büyük kötülüğü yine bir kadın yapıyor...

tabikide kocamı suçlarım
onun bana sadakat göstermesi lazım

Henüz Nişanlıyken Bu tip birşeyi seni düşünmeye iten ne Onu Anlamadım Ben?
Suç aramazdım,Hatalıda aramazdım,Direk Eşimi Doğrardım Herhalde.!
bu cümlenden çok korktum valla Allah eşine sana karşı öyle bir hata yaptırmasın..delikafadulden:1shok:böyle bişey düşünmemin sebebi çok samimi bi arkadaşım var yediğimiz içtigimiz birdir nerdeyse gelinliğimin provasına bile onunla gidiyorum alışverişede ,annemde o arkadaşıma pek güvenmiyo,arkadaşım evlendikten sonrada bu bağı bozmak istemiyo keza bende, o yüzden annem şimdiden sürekli nasihat veriyo evine çağırma çok fazla samimi olma falan filan,bende düşündümAllah vermesin böyle bişey olsa suçu kime verirdim diye o yüzden çoğunluğun fikrini almak istedim,evimden arkadaşlarımı uzak tutmak çözümmü yapacak olan heryerde yapmazmı???

Kocam bır baska kadına kanacak kadar safsa yazık cok yazık..

her ıkısıde sucludur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…