• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz Sizi En Yakın Arkadaşınızla Aldatsa Suçu Kime Verirdiniz??

En büyük suçu kendime verirdim daha kimin dost, kimin düşman olacağını kestirememişim diye.

Aslında %50 - %50,ikiside aynı yüzdede iğrençler demek ki.
Ama arkadaşımın bu yaklaşımına sevgilim karşılık verdiği için suçun fazlası onda diye düşünürüm.
Yani,%40 arkadaşım %60 sevgilim suçlu olur bu duruma göre. :1ninca:

böyle bi durumda suçu kimde görürdünüz ben evli değilim nişanlıyım bir an düşündüm böyle bişey olsa diye şahit olduğum olaylarda var,sizce suç kimde olurdu bu durumda....:sm_confused:

ikiside nefislerine hakim olamadıkları için aynı oranda suçludur ay allah yazdıysa bozsun:oklava:

bu bayan benim kız arkadasım yada başka bir bayan hiç fark etmez... bir bayanla kişisel muhabbete bile girmesine karşıyım.
böyle birşey yaparsa intihar etmesini isterim. elimi onun kanıyla kirletmem.

aldatma olayında tek suçlu yoktur.
böyle bir durumda -Allah korusun-
ikisine de yol veririm,
hayatımdan ömür boyu silerim..

Koskoca adam,çocuk değilki kandırılsın :sm_confused: bence böyle bi durumda hem arkadaşım dediğim insan hem kocam dediğim insan aynı oranda suçludur...

kendimden nefret ederdim heralde..bukadar yanlış seçim biarada olamaz diye..eşini ve ark ını dierine meth etmiceksin.gözüne sokar gibi.çok geniş ark ve eş bulmamakta da fayda var derim.yoksa kimin eli kimin cebinde belli olmuyor.sonuçlar buralara kdar gidebiliyor.yoksa çok vurursunuz kafanızı duvarlara.ben böyle bişeye şahit oldum :oklava:

kendimde bulurdum büyük ihtimalle :oklava:
bu kadar karaktersiz iki kişiyi en yakınım yaptığım için

cevap verirken bile çok sinirli gördüm hepinizi ya :1rolleyes:düşünmesi bile böyle yapıyosa...Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın...

Bu olay benim başıma geldi Allah'tan evlilik gibi bişi yoktu çok şükür valla o anın şokuyla kimi suçlucağımı bilemedim kendimi suçlamak denmez de ne kadar da aptalmışım da yanıbaşımdakini görmemişim diyee sızlandım hep sonra o sevgilim olucak kişiye güzelce bi verdim veriştirdim ötekiyle zaten muhattab bile olmadım benden uzak mısıra sultan olsun artık diye onları kendi değerleri midesizlik midir artık neyse onla başbaşa bıraktım

Velhasıl ilk önce yoğun olarak suçu sevgili müsfettesinde bulsamda sonra anladımki ikisininde suçu eşit

her ikiside sucludur.ıkisininde bir daha yuzunu gormem.ıki çıplak bi hamama yakişirmis. Hadii ugurlar olaaa...

Allah korusun yarabbim öyle insanlarla karsılastırmasın kimseyi güzel Allahım..

öyle bi durumda tabiki ikiside suclu olur.
kendime kızarım nasıl sevdim ben bu insanları diye.kimseye güven yok

ben eşimi çok seviyorum.böyle bişey olsa dahi sanırım,kendimi ve arkadaşımı suçlu bulurdum.çok zor bi durum.Allah kimseye yaşatmasın

Back
X