Eşiniz sizi gün için de kaç defa arıyor??

aynen ben de çabuk kananlardanım

İsi icabi pek musait olamadigi icin whatsapptan yazisiriz :) masallaahh diyeyim :) oyle yurume mesafesinde bir yere gidecegi zaman bahceye vs cikarsa arar konusuruz onun haricinde yazisiriz :)

2 kez biri öğlen napıyosun kahvaltı yaptın mı?İkincisi akşam yemek ne var bişey lazım mı?Bazende whatsaptan napıyosun yazar?

Fırsat buldukça arar.Sızı o an arayamaması sızı sevmedıgı veya unuttugu anlamına gelmez de; Insan bekliyor tabi..

Ilıskımızın ılk evrelerınde calıstıgı yerde ısler cok yogundu.. Bende ona sen kendını sıkıntıya sokma.. Ben senın aklının bende oldugunu bılıyorum, ıs saatlerı aramasanda olur demiştim.. bu laflarıma karsılık her saat bası arıyordu.. Aramadığı zamanlarda çok merakta bıraktığı için sitem ettiğimde hiç aramazdı... :) bu erkeklerde sistem değişik bide..

Katılıyorum kesinlikle sevmiyorum telefonla konuşmayı kimseyle..Ancak annem uzakta olduğu için uzuk süreli onunla görüsüyorum.Nöbetci oluyorum ya da o gece çalışıyor vs görüşemediğimiz çok oluyor ama çok nadir ararız birbirimizi.Ama bu demek değildir ki sevmiyoruz.Allah'a bin şükür çok mutluyuz

anatomilerini anlamak mümkün değil

benim için önemli olan kaç kes aradığı değil nasıl aradığı nasıl konuştuğu

benimki her geçen gün azalıyor
bu yüzden onu parçalamak istiyorum
ama üzerine düşüyormuş gibi, niye böyle
niye şöyle sorgulamıyorum

Genelde önemli birsey yoksa aramaz, aramamda. iş cıkısı evın ihtiyacları yada vs için konuşmamız gerekiyorsa genelde o arar. eve gittiğimizde de günün özetini konuşuruz yemekte. Zaten bütün akşam benımle ve onunlayım. Evliyiz diye 7/24 mıç mıç olmak normal gelmiyor bana. her ilişkinin kişiliği farklı tabi..

bence de

mecbur kalmadikca konuşmuyoruz..aksam eve geldiğinde bol sohbet muhabbetimiz oluyor..önceden üzülürdüm aramiyor sormuyorsun diye alıştım..bu arada 1.5 yillik evliyiz

Aynı hastanede olduğumuz için ve birimiz çoğu zaman boş bir stajda olduğu için sanırım 24 saat beraberiz zaten

İs arkadasimi (erkek) esi gunde minimum 5 defa ariyor. Onlar konusurken bana afakanlar basiyor. Kiz alacagi kazagin rengini bile arayip soruyor yani oyle dusunun.
Aksam goruseceksiniz zaten, gunde yirmi kere niye konusulur ben anlamiyorum.

yarım saate bir mesajlaşırız. gün içinde 2 sefer arar günde ama cıkıs saatimde 4-5 kez arar nerdesin bindinmi diye sorar devamlı 2 yıllık evlıyım bu arada ama bu kısılık meselesı annemler 26 yıllık evlıler hem mesajlasırlar hem babam devamlı arar annemde aynı sekılde

Birkere yada bişeyler anlatacak yada soyleyecekse duruma göre değişiyor esinizle ne konusacaksinizki okadar sık aksama bişey kalmaz ben sevmiyorum telefonda konuşmayı zaten konuşacak biseyde bulamiyorum bunumu dert ettiniz

benimki her geçen gün azalıyor
bu yüzden onu parçalamak istiyorum
ama üzerine düşüyormuş gibi, niye böyle
niye şöyle sorgulamıyorum
Biz eşimle cok aramayız ama her an mesaj atar evde olduğumu bildiği halde niye yazmıyosun diye azarlar bende bu durumdan şikayetçiyim atabay binerken bindim indim gittim sen napiyosun yemek yednmi vs

Sade gelecegi zaman takmıyorum.. En azından akşam konuşmamız oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…