- Konu Sahibi cokricaetcem
-
benim eşim doğuyken birden batı, batıyken de birden doğu olabiliyor. bakıyorsun dünyanın en centilmen en ilgili, sevgili, kibar, güleryüzlü adamı bi bakıyosun yanına yaklaşılmayacak kadar sinirli, kıskanç, dediğim dedik, inatçı, bağıran çağıran bi adam oluveriyor..
ama beni çok çabuk kandiriyorbu da benim işte
Katılıyorum kesinlikle sevmiyorum telefonla konuşmayı kimseyle..Ancak annem uzakta olduğu için uzuk süreli onunla görüsüyorum.Nöbetci oluyorum ya da o gece çalışıyor vs görüşemediğimiz çok oluyor ama çok nadir ararız birbirimizi.Ama bu demek değildir ki sevmiyoruz.Allah'a bin şükür çok mutluyuzBazı insanlar gerçekten konuşmayı sevmiyorlar. Ya da "ekmek lazım mı, kaçta cıkacaksın, nerdesin" gibi hayati cümleler dışında telefondan uzak duruyorlar.
bazı ciftler de bizim gibi buluşma yerine yaklaşırken bile telefonda konuşuyorlar.
Tamamen ilişkinin ve insanın dinamiği ile ilgili
anatomilerini anlamak mümkün değilFırsat buldukça arar.Sızı o an arayamaması sızı sevmedıgı veya unuttugu anlamına gelmez de; Insan bekliyor tabi..
Ilıskımızın ılk evrelerınde calıstıgı yerde ısler cok yogundu.. Bende ona sen kendını sıkıntıya sokma.. Ben senın aklının bende oldugunu bılıyorum, ıs saatlerı aramasanda olur demiştim.. bu laflarıma karsılık her saat bası arıyordu.. Aramadığı zamanlarda çok merakta bıraktığı için sitem ettiğimde hiç aramazdı... :) bu erkeklerde sistem değişik bide..
benimki her geçen gün azalıyor
bu yüzden onu parçalamak istiyorum
ama üzerine düşüyormuş gibi, niye böyle
niye şöyle sorgulamıyorum
bence deGenelde önemli birsey yoksa aramaz, aramamda. iş cıkısı evın ihtiyacları yada vs için konuşmamız gerekiyorsa genelde o arar. eve gittiğimizde de günün özetini konuşuruz yemekte. Zaten bütün akşam benımle ve onunlayım. Evliyiz diye 7/24 mıç mıç olmak normal gelmiyor bana. her ilişkinin kişiliği farklı tabi..
mecbur kalmadikca konuşmuyoruz..aksam eve geldiğinde bol sohbet muhabbetimiz oluyor..önceden üzülürdüm aramiyor sormuyorsun diye alıştım..bu arada 1.5 yillik evliyiz
Biz eşimle cok aramayız ama her an mesaj atar evde olduğumu bildiği halde niye yazmıyosun diye azarlar bende bu durumdan şikayetçiyim atabay binerken bindim indim gittim sen napiyosun yemek yednmi vsbenimki her geçen gün azalıyor
bu yüzden onu parçalamak istiyorum
ama üzerine düşüyormuş gibi, niye böyle
niye şöyle sorgulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?