Eşiniz sizi gün için de kaç defa arıyor??

Valla saymadım hiç de heralde bi on kere filan arıyor :) haricinde de whatsapp tan habire zırt zırt yazıyor şimdi yine iyi önceden iki dk bırakmazdı çalıştığım odada dört kişiyiz rahat değilim diye yazmayı tercih eder daha çok.

son derece idealmişsiniz maşallah

Eşim beni hiç aramaz malesef bu da beni çok üzüyor gerçekten

Son düzenleme:
Eşim beni hiç aramaz malesef bu da beni çok üzüyor gerçekten

cnm gün içerisinde sen arıyormusun eşini . eğer arıyorsan arama. sonra onun seni aramasını bekle. günler sürsede . sonra bir gün arayınca çok güzel konuş neşeli iltifatlar et, aradığı için çok memnun olduğunu, onu gün içerisinde özlediğini fln söyle. sonra ertesi gün arayacaktır. birgün aramadımı genede arama . akşam cnm ne oldu bugün yoğunmuydun bir sorunmu vardı. aramayınca merak ettim dersin. seni çoook özledim sesini duymak istedim aklına ne gelirse saydır

bak nasıl arıyor. ben bu yolla hiç telde konuşmayan eşimi, ailesiyle bile telde konuşmayan eşimi tabiri caizse adam ettim

bende aramam ama aramama nedenim öğretmen derste oluyor rahatsız etmemek için aramıyorum. ama diğer tavsiyelerinizi deniycem teşekkür ederim :)

Hiç aramaz :) cünkü her allahın günü saati birlikteyiz görevde de evdede aynı ekipteyiz :) ama wc durumu oldunda kısa bir süre masj oluo :))

Çok acil bişi olmadıkça aramayız birbirimizi.çünkü eşimde bende çok yoğun çalışıyoruz ve o genelde dışarıda oluyor.araç kullanırken dikkati dağılsın istemiyorum.eğer dışarı çıkmamışsa 3 kere arar mutlaka.çok işim varsa eğer, mail atar konuşup meşgul etmemek adına.aramasa da sorun etmem, bilirim ki işi çok olduğundan arayamamıştır.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende nisanliyim suan ve ayri sehirlerdeyiz surekli irtibat halindeyim fakat evlendikten sonra ne o ne ben boyle olmak istemiyoruz gunde bi kere veya hic bazen iki yeterli bence sonucta evlisin adam aksam gelince bol bol konus :) bunu dert ediyordum nisanlim isi yogun beni niye aramiyosun diye ama artk onemsemiyorum sonucta bizim icin calisiyor deyip gec:) ama halimi hatirimi sormasini beklerim evlendigimde :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evliliğimiz iki yılı buldu önceden yıne sabahları bı gunaydın demek için arardı. artık yok. gun içinde de bi durum olursa arar soyle bide akşam 17:30 da naaaptın çıktın mı der o kadar. ben bu durumu duzelteyım dedım ben aradım aramaya devam ettım iş yoğunluğundan dolayı telefona bakamaığı içn artık aramıyorum. şu an ki durum akşamdan akşama olay budur yani:)

artık öyle yapıyorum, en güzeli bu yoğunlukta bunu kafama taktım uzun zamandır ben hiç aramıyorum diyebilirim sadece acil şeylerde kendisi arıyor iş çıkışı dahil 3 kez falan..hayırdır aramıyosun diyor, yoğunum hayatım diyorum böyle bakıyor

nerdeyse benim eski hallerim..şimdi bende aramıyorum amannn diyorum kafamı rahat ettiriyorum..
bana bakışları bile değişti

sevgiyle ne alakası var bunun? benim eşim gerek duyarsa sorması gereken bişey varsa arar, günlerce aramadığı da olur. ama akşam eve gelince çocuklar gibi şen oluruz takılmayın bence telefon mevzuuna

zaten artık tek sıkıntım bu olsun diyorum ve sıkıntıdan da saymıyorum..sevgiyle bi alakası yoktur belki ama işte zaman zaman düşündüyordu..şimdilerde öyle ufak tefek takılmıyorum hiç böyle küçük şeylere

Benim eşimde ya 1 yada 2 kere arar ama sürekli mesajlasiriz evlendikten sonra mesajlasmayi bırakanlar değiliz ) ama bazen hiç aramadigida oluyo sorun yapmayın bence eve gelince yüzyüze sohbet en guzeli

ne zaman ne yapacakları bellı olmuyor. o gun bunları yazdım ya akşama bie aşk adamı karşımda tuhaf..ama zamanla o sana sende ona alışıyorsun gıbı bırşey.

benim eşim doğuyken birden batı, batıyken de birden doğu olabiliyor. bakıyorsun dünyanın en centilmen en ilgili, sevgili, kibar, güleryüzlü adamı bi bakıyosun yanına yaklaşılmayacak kadar sinirli, kıskanç, dediğim dedik, inatçı, bağıran çağıran bi adam oluveriyor..
ama beni çok çabuk kandiriyorbu da benim işte

Bunun bir kıstası yok.Çok yoğun gününde olduğu zaman hiç aramayabilir.Bir şey söylemesi gerekiyorsa arar veya ben sıkıntılıysam merak eder arar.Boş zamanında bir planı varsa şuraya gidelim mi diye arar.Ama aramadığı zaman neden aramadı demem.Yoğundur fırsatı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…