- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
- Konu Sahibi cokricaetcem
-
senin burcun ne bu arada canım, yeni mi evlisiniz, çoluk çocuk???sıraladım soruları kusura bakma bize çok benzettim de siziii :)))[/QU
benim burcum da yay unutmuşum söylemeyi
Valla saymadım hiç de heralde bi on kere filan arıyor :) haricinde de whatsapp tan habire zırt zırt yazıyor şimdi yine iyi önceden iki dk bırakmazdı çalıştığım odada dört kişiyiz rahat değilim diye yazmayı tercih eder daha çok.
Eşim beni hiç aramaz malesef bu da beni çok üzüyor gerçekten
Eşim beni hiç aramaz malesef bu da beni çok üzüyor gerçekten
cnm gün içerisinde sen arıyormusun eşini . eğer arıyorsan arama. sonra onun seni aramasını bekle. günler sürsede . sonra bir gün arayınca çok güzel konuş neşeli iltifatlar et, aradığı için çok memnun olduğunu, onu gün içerisinde özlediğini fln söyle. sonra ertesi gün arayacaktır. birgün aramadımı genede arama . akşam cnm ne oldu bugün yoğunmuydun bir sorunmu vardı. aramayınca merak ettimdersin. seni çoook özledim sesini duymak istedim aklına ne gelirse saydır
bak nasıl arıyor. ben bu yolla hiç telde konuşmayan eşimi, ailesiyle bile telde konuşmayan eşimi tabiri caizse adam ettim
Bende nisanliyim suan ve ayri sehirlerdeyiz surekli irtibat halindeyim fakat evlendikten sonra ne o ne ben boyle olmak istemiyoruz gunde bi kere veya hic bazen iki yeterli bence sonucta evlisin adam aksam gelince bol bol konus :) bunu dert ediyordum nisanlim isi yogun beni niye aramiyosun diye ama artk onemsemiyorum sonucta bizim icin calisiyor deyip gec:) ama halimi hatirimi sormasini beklerim evlendigimde :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evliliğimiz iki yılı buldu önceden yıne sabahları bı gunaydın demek için arardı. artık yok. gun içinde de bi durum olursa arar soyle bide akşam 17:30 da naaaptın çıktın mı der o kadar. ben bu durumu duzelteyım dedım ben aradım aramaya devam ettım iş yoğunluğundan dolayı telefona bakamaığı içn artık aramıyorum. şu an ki durum akşamdan akşama olay budur yani:)
doğru! ama acaba sevmiyor mu hissi de veriyor zaman zaman
sevgiyle ne alakası var bunun? benim eşim gerek duyarsa sorması gereken bişey varsa arar, günlerce aramadığı da olur. ama akşam eve gelince çocuklar gibi şen oluruztakılmayın bence telefon mevzuuna
nerdeyse benim eski hallerim..şimdi bende aramıyorum amannn diyorum kafamı rahat ettiriyorum..
bana bakışları bile değişti
ne zaman ne yapacakları bellı olmuyor. o gun bunları yazdım ya akşama bie aşk adamı karşımda tuhaf..ama zamanla o sana sende ona alışıyorsun gıbı bırşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?