Eşiniz sizi gün için de kaç defa arıyor??

oh oh içim rahatladı, bu konuda özel bir adama sahip olmak istemezdim zaten

akşama kadar pc başında oturunca sıkılıp takıyosun bu çok boş oturmak da iyi değil
işimin azizliği sevgili kocacığıma uğruyor

Haklısın canım...boşsak korkulur biz kadınlardan...sonra durduk yere atarlanıyoz eşimize...gariplerimde düz mantık nolduki şimdi diye şaşırıp kalıyolar nerden bilsinler durup durup kendimizi kurduğumuzu...Benimki de odun hiç aramaz...Ama onu o haliyle seviyorum çünkü sevgi dili farklı adamcağızın...yani aramaz ama gelirken sevdiğim bişi alır mesela...o da öyle ifade ediyo sevgisini...napsın babasından öyle görmüş...:))

benimki de ataerkil bi kişilik yaa aslında çoook sempatik çok konuşkan, 10 kişiyi 2 dk başına toplar ama bu konuda biraz kıt
ben de alıştım bu konuda ilacım oldu valla yoksa her akşam kavga çıkarırdım herlde

benim esimde normalde annnesini babasini bile ben soylemesem kirk yil aramaz gun icinde bir arkadasi iki kez arasa gicik olur niye ariyor diye benim ailemide ozel gunlerde arar internetten konusurkende hal hatir sorar kitap okumaya gidiyorum der vinnnnnn sevgiliyken nisanliyken ben aramasam aklina bile gelmeyen adam evlendikden sonra pir degisti surekli arar gun icinde aklina birsey takilsa plan bile yapsa bu plan bos olsa bile arar sonucunda singari yer benden bikmadan usanmadan arar bazen ben mezara gidince ne yapacan diyorum orayada gelirim diyor catlak yooookkkk bikdim usandim onun her dk aramasindan birde para vermiyelim cok tutuyor diye gitti ayni kampanyadan bedava konusmali kontrat yapti bence iyidir aramamasi dert etmeyin inanin gecen gun sabahdan tam 3 saat gecti aramadi ben aradim niye aramadin dedigimde benim lafimi soyluyor duramiyormusun bensiz birgun oncesi 1 saat arayla arayinca ben demisdim o lafi ona heeee bu arada beni takip falan ettiginden degil laf olsun torba dolsun onunki

Aynen canım bide milletin içinde arayınca kılıbık derler diye korkmaları yokmu...ben de boşverdim gittii...hem böyle daha gizemli oluyorum herşeyimden haberi olmayıversin merak etsin bira daha iyi

o zaman maşallahhh diyoruz şanslı bir hemcinsimizsiniz

Aynen canım bide milletin içinde arayınca kılıbık derler diye korkmaları yokmu...ben de boşverdim gittii...hem böyle daha gizemli oluyorum herşeyimden haberi olmayıversin merak etsin bira daha iyi

evet evet evet katılıyorum
bugün aradı öğlen geç açtım ses kötü ne oldu dedim
niye geç açıyosun diyoooo

yaa...merak etme sırası sende ohh deseydin içinden... bu arada burcu ne eşinin canım merak ettim..?

bundan sonra böyle, valla burdan çok cesaret aldım örnekleri okuyunca amannn dedim yaa tek derdim bu olsun
hakikaten ne yaparsan kendşne yapıyorsun şu hayatta
burcu tarihe bakılırsa boğa ama bi arkadaş yükseleni kesin koç dur diyo bilemedim. 24 nisan doğumlu

ayyynenn canım çok iyi etmişsinnn....bu arada şoklar içindeyim bu üçüncü boğa vakası...benim eşimi zaten çok benzettim seninkine o yüzden yorum yapmıştımm vee o da boğa :)) geçen bi arkadaş da yakınıyodu nişanlısının aramamasından o da boğa...bu boğalar böyle anacım elde edene kadar takla atar sonra elinin altındayken gık yok :)) oyüzden baştan bunu çözdüğüm için ben arada bi işve naz msji atıyom bizimkine onun dışında hiç düşmüyorum üstüne...ozaman kaçan taraf ben kovalayan o oluyo :)))

bak bak sen şu boğalara helee
ya gerçekten dediğin gibi evlenene kadar
neler çekti bizim özel durumlarımızda var
neler atlattık inanamazsın, hani o zaman öyle
olunca insan şaşırıyor :26: ama şimdi çokda fifi
tek huzurum olsun da amannnnndiyorum canımmm

senin burcun ne bu arada canım, yeni mi evlisiniz, çoluk çocuk???sıraladım soruları kusura bakma bize çok benzettim de siziii :)))

varmış vallaaa Allah bozmasın..bizimkilere de bulaşsın inşallahh

ayyyyy kizlar bende ota cope ariyon diye kiziyorum kocise yaaaa bozdunuz beni simdi birdaha bagirmayim baribirakayimda arasin adam istedigi kadar yalniz benimki aramayi birak birde goruntuluye gecti

ayyyyy kizlar bende ota cope ariyon diye kiziyorum kocise yaaaa bozdunuz beni simdi birdaha bagirmayim baribirakayimda arasin adam istedigi kadar yalniz benimki aramayi birak birde goruntuluye gecti

ne diyosun yaaa maşallah
valla bak böyle bulmuşun bir de şikayet etme
burda ne garipler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…