eşim benim ailemi kendi ailesinden daha çok seviyor.Hepsini ayrı ayrı her zaman görmek istiyor.Ailem ş.dışında yaşıyor.Onları o kadar çok görmek istedi ki cuma günü yola çıktık pazar günü döndük.Kardeşimle beraber dalmaya gittiler.Keyfi dalma ama zıpkınla falan kocaman bir balık yakalamışlar.ertesi gün temizledik yedik.Erkek kardeşimle tekneyle açılmaya,ailemin yanındayken denize girip eve kurt gibi aç gelip mantıları mideye indirmeye,
sabahları denize karşı kahvaltı yapıp,gözlemeleri yemeye,mis gibi deniz kokusunu soluyup,öğlen deniz kenarında mangal yapmaya,istediği kadar uyuyup,istediğ saatte kalkmaya,günlük aktivitelerle akşamı yapmaya bayılıyor bu arada ben kendisini görmüyorum.:)
kendi ailesinin yanında ise denize gitmek için 30 km arabayla gitmesi gerek,deniz güzel değil.Dalacak yer yok.Uyusa bu ne uykusu saat kaç oldu dedikleri için ben bile uykulu uykulu laf söylemsinler diye sabahın 7 sinde ayakta geziniyorum.Gideceği bir yok.Çok enteresandır.Biz uyuduğumuzda ,kaldırılıyoruz,evin diğer fertleri öğlenden sonra 13:00 /13:30 da kalkıyor onlar alışmış o saatte kalkmaya falan.Eee Benim ailemde zaman nasıl geçiyor anlamıyor.Kendi ailesindede zaman geçiremeyince gitmek istemiyor..