• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esınız sızın aılenıze nsıl davranıyor

benim eşimde 5 yııllık evliyiz bi saygısızlıgını gormedim.iki tarafada gitmek istiyo. seninki benimki yok oyle.

esım benım aılemı cok sever ve cok ıyı anlasırlar
bıze gelmedıklerı ıcın cok kızar
hattı yazlık ıznını bıle aılemın yurt dısından gelecegı zamana erteledı beraber gecırırız dıye
ama benım aılemde esıme karsı oyle her ıstedıgını yaparlar
abımden farkı yoktur esımın onlar ıcın
allah bozmasın cok ıyıyız gercekten
kendı aılesınden goremedıgı sevgıyı benım aılemden gordu malesef
bunu her zaman soyler esım bu yuzden degerlerını bılır

Son düzenleme:
sizin aileniz kısmına katılmıyorum onun benim diye bişey yok bizim ailemiz....
yetişme tarzımız farklı olmasına rağmen ailelerimiz çok anlayışlı...
(benim aileme) annemize babamıza gitmek istemesi çok güzel tabi ama aynısını anneme(kendi ailesine) de yapmasını ben isterim çünkü o mükemmel eşimi o insanı tek vücut olduğum canımı dokuz ay karnında taşımış ve yetiştirmiş hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz bu ayrımı yapmasına asla izin vermem çünkü ewlendim ewleneli kaynana gelin sınırını çizmedim anne kız olmalıydık ve olduk allahıma çok şükür ilk benden çok çekiniyorlardı tanımıyorlardı ve farklı kültürdeniz ama yaklaşmasını bilmek karşılıksız sewmek bizi birbirimize yakınlaştırdı aile kavramını çok iyi bilmek gerekiyor çocuğumu sıcacık bir ailede yetiştirmek istiyorum sorunlu kişilerden sorunlardan hep uzak durmaya çalışıyorum ailemi hiç yıpratma taraftarı değilim....sewgilerle

pek anlasamiyorlar sanirim, hissettirmek istemiyor, üzülmemi istemiyor, saygili davraniyor ama iste hissediyorum rahat olmadigini, aileminde sucu var, ben ailemi seviyorum ama esimide seviyorum ve onunla hayati paylasiyorum yeri herkesden farkli oda beni ailesine kesinlikle ezdirmez, zaten ben ailelerin fazlada herseye karismasini sevmiyorum, hayat benim hayatim kararlarda öyle, suana kadar hic sorun yasamadim, mesafeliyim ve cok seviliyorum...

benim eşimde çok sever bizimkileri...ablamlar babam annem eşime bayılırlar...hatta ablam ben eşini senden daha fazla seviyorum der...bende bu konuda şanslıyım çok şükür...:teytey::dance::dance::dance:

sanki bizi okudum eşimde aynı senin eşin gibi annemle eşim konuşuyorlar anlaşıyorlar bi bakmışız annemlerdeyiz onun tarafından kimseyte gitmiyoruz. Allah razı olsun eşimden herkese bütün sülaleme iyi davranıyor dün hatta teyzemin kocasıyla arası açıktı biraz değişiklik olsun diye dışarı çıktık yemek bowling falan alışveriş canım benim ya onu çok seviyorum

Back
X