• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz sizin hangi huyunuzu seviyor ?

Ben onun dürüst oluşunu.Dışarıda gezdiği zaman bir simitle bile karnını doyurmayıp,onu paylaşmak için akşama dek aç kalıp,bizimle bölüşmesini,gezilecek yerleri de tek başına değil bizimle birlikte gezmesini çok severim.En sevmediğim huyu da yanlış bile olsa bildiğinden şaşmaz .Öyle inatçıdır ki anlatamam....

O da benim hep iyi yürekli olduğumu söyler.Ve onun her dediğine yürekten katılmamı ister.Yanlış bile olsa...Tabii ki ben de katılmıyorsam bunu ona söylerim o da sinirlenir.

Eşim benim en çok dediğim dedik tavrımı, lafın altında kalmayışımı sever bende onun merhametli olmasını ve insanları benden daha iyi tanıyıp beni uyarma huyunu severim çünkü bugüne kadar beni nerdeyse hiç yanıltmadı bu konuda.

inatcı olusumu sevmıyor.. geri vitesim yokmus oyle dıyor :)))
çok fedakar olusumu sevıyor kendıme zararımdan olsa en basta esıme karsı çok fedakarım ...
kaprisli değilim bide bu huyumu sevıyor ..

ben esımın tartıstgımızda bi konuyu uzatmasını sevmıyorum.. geri kalan özlerıklerını sevıyorum :asigim:

onun herrrr huyunu çok seviyorum iyiki onu bana yazmış Allahım:asigim::nazar:
o da benim en çok sabrımı seviyor herhalde:nazar:

Back
X