Eşiniz sizin tabağınızdan,çatalınızdan yer mi?

Ben annemim bardağından bile su içemeyen ve asla birinin ağzına aldığı çatalı ağzıma alamayan biri olarak kafamçokkarıştı eşimden asla tiksinmedim oda benden tiksinmez. Tiksinseydim eğer öpüşemezdimde gibime geliyo sanki. İkisini ayrı tutamıyorum ben. şakkıdı

yeriz..aliskanlik haline getirdik..artik bir tabakta yemegi hazirliycam sanirim en azindan bulasiklar azalir :)

Esim yok, ama sevgilimle hicbi zaman böyle bi sorun yasamadim... Normalde bende baskalarinin tabagina, bardagina dokunmam ama sevgili ve es baska ya...

eğer öpüşüyorsak.. çatal ksşık bardak hafif kalır elbette yerim:)

nişanlıyız ama bizde de sorun olmaz.

yalnız kayınvalidemlerde herkes farklı el-yüz havlusu kullanır. birgün nişanlıma 'annenin elini veya yüzünü öpünce sorun olmuyor da aynı havluyu kullanmak mı sorun oluyor?' dedim. pratikte hiç bir farklı yok, bu tarz şeyleri fazla düşünmek ve uygulamak insanı takıntılı yapar. belki gün içinde dokunduğumuz en temiz şeylerdir ailedekilerin havlusu veya eşimizin çatal-kaşığı....
kaydirigubbakcemile

vallahi ben de şu yoruma katılıyorum ... püşürken sorun olmuyo da yerken mi sorun olucak aynı t abaktan çataldan...
yer vallhi hiç sorun etmez

benim kocisimde yer walla. benim hic biseyimden tiksinmez.bende onun.sakiz haric sakiz takintim varda.sakizdan cok tiksinirim......(genel olarak)

o da benimkinden yer ama biz de hep alışkanlık evde hep herkesin bardağı ayrıydı yıkanmış olsa bile kimse kimsenin bardağından içmezdi..böyle yetişince işte ben istemedim haliyle o da kızardı bana bende hastalık mı var diye sonra düşünürdüm öpüşürken nasıl oluyo diye ama hiç içim amaz halen aynı kaşıktan yemeye

bendede nişanlımda da sorun olmaz......birbirimizden tiksinmeyiz.....sonucta sevince bu tür şeyler sorun olmuyor.................................

yer tabi bende onunkinden yerim..

hatta iki çatal koyarız tek çatal kullanırız..ben ona kendi çatalımla kendi ellerimle yediririm..

iğrenmek ne demek..iğreniyorsak aynı evde yaşıyor olmamızın ne anlamı var..

kocişim yer ama ben onun catalını kasıgını cay içtigi bardagı ozellıke kullanamam.eşimde olsa sonuçta başka agız oluyor

esım ve ben bırbırımızın catalını, kasıgını, tabagını, bardagını vs. kullanırız. hıc sorun olmaz.... cunku o benım cannnnııımmmmmmmmmmm:))

hic biseyinden tiksinmem,oda aynen...normalde bu konuda cok gicik huylarim vardir,esiminde aynen...ama aramizda flört dönemi,nisanlilik dahil böyle seyler olmadi:)

tiksinmem ama genede herkes kendi catalını kasıgını kullansın ikimizdede aynı hastalık olması gerekmez düsünsenize grip olmus aynı cataldan ikimizde olacagız bana göre degil

dişlerini dudaklarını öptüğüm adamın kaşığından bardağından neden yemeyim o neden yemesin oda bende zevkle yerim hatta öle tatlı oluyo onun kaşığıyla valla heeeeeee

Valla bizi annem öyle alıştırfı ki,asla kimsenin ne tabağını nede bardağını kullanırdık.Ama şimdiki eşim o zaman ki sevgilim ilk tanıştığımızdan beri her zaman benim çatalımı, bardağımı v.s kullanır.

Ben de hep yapma iğreniyorum derdim. Ta ki evlenene kadar. Ben kocamın tabağından, çatalından vs.sinden neden iğreniyim ki. O adamla herşeyi yapıyoruz, öpüyoruz v.s de onlardan mı iğrenicem.

He bi de neden iğrenmem. Çünkü o da benim gibi ağız bakımına çok önem verir. İkimiz de günde 3 kere fırçalarız dişlerimizi.

Sigara falan içse, içki içse bi de dişini fırçalamasa asla yemezdim, tiksinirdim.

Şu hayatta bi kocamdan, bi de oğlumdan asla iğrenmem....

yeriz tabiikide birbirimizin tabagindan bu yola bas koymusuz herseyimizi paylasmisiz hatta ortak bi cocugumuz olmus neden igrenelimki dimi ama ?
yalniz tabiikide alisganlik haline getirmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…