Esiniz Sizinle Ne Kadar Ilgileniyor

BeBeGiM!

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
38
0
86
İngiltere
Hepimiz Eslerimizden Ilgi Bekleriz Bence Kadinlar Ilgisiz Kalamaz.
Peki Esiniz Sizinle Ne Kadar Ilgileniyor Yada Yeteri Kadar Ilgileniyormu?

ben bu konuda şanslı olanlardanım.. sağolsun eşim sağlığımla,yememle_içmemle,gezmemle,düşüncelerimle,alış_verişimle,yani kısacası aklınıza gelebilecek hertürlü şeyle yakından ilgilenir...kendimde yada evde yaptığım en ufak bir değişikliği hemen farkeder..vee bu benim çok hoşuma giderr Şeniz

bende cok sanslılardanım a dan z ye herseyımle ilgilenir bir dedigimi iki etmez

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

Benim ounla ilgilendiğim kadar o da benimle ilgilense negüzel olurdu.yok anacım varsa yoksa bilgisayarı.o yüzden bende ilgilenmiyorum artık onunla. küstüm.bakalım ne olacak bu işin sonu?

Arkadaslar Vallahi Benim Esim Her Konuda Yanimda Yani Ilgisiz Birakmiyor Ama Su Bir Gercektir Ki Bilgisayari Beni Delirtiyor Bazen Canim Diye Sesleniyorum Yanindayken Ve O Bana 2 Dakka Sonra Efendim Canim Diyor Bende Sinir Oluyorum Ama Yinede Onu Cok Seviyorum :)

benim kocişimde beni asla ilgisiz bırakmaz.
hep ihtiyaclarımı sorar, sevdiğim şeyleri alıp getirir.
sıkıldımmı hemen ne yapalım aşkım gezmeye götüreyimmi seni der.
yada akşam sıkıntısı bastımı, o da pc de takılıyorsa, bırakır yanıma gelir sıkıldınmı ne yapmak istersen kağıt oyun fln oynayalımmı vs.
sağolsun bitanem ilgileniyo herşeyimle ve bende aynen.
herşey karşılıklı olmalı zaten.

bilgisayarla, tv den vakit bulursa ilgilenir. ama hakkını yemeyeyim şimdi, bazende pazar günleri arkadaşlarıyla dışarı çıkacaksa, cumartesiden benimle bi hayli ilgilenirklava:

ben biraz sertim bu konuda benimki sürekli yanımda olduğunda ayağına terlik giy der ama bence giy demesi yeterli değil getirmeli. sonrasında arada canım birşey istiyormu diye sormalı, bizimki soramaz, yada çok nadir. bazen başbaşa yemekler ayarlamalı canım demeli özledim demeli.

bu güne kadar sadece doğumdan çıktığımda sevgisini hissedebildim desem yeridir. benim ağrılarımdan dolayı gözleri doldu yanıma gelip başımı okşadı bitti herşey güzel olucak dedi. onun beni sevdiğini o gün hissettim.

Kocam Benimle çok Ilgilenir.yemeğimi Takip Eder.ilaçlarimi Takip Eder Saati Geldiğinde Elleriyle Içirir.hergün 3-4 Sefer Arar Halimi Hatirimi Sorar Akşama Ne Yapalim Der Canin Sikiliyosa Biyeri Götüreyim Der.ayy Kiyamadiğim Bana Toz Kondurmaz.evde Televizyon Izlerkende Yemek Yerkende Mutlaka Bana Dokunmasi Lazin Ya Elimi Tutar Ya Eli Dizimdedir.bana Dokunmadan Rahat Olamiyormuş öyle Diyor.çok Tatlidir Kocacim Seni Işte Bu Yüzden Daha Da çok Seviyorum.ve Kendimi Senin Yaninda Bebek Gibi Hissediyorum.sağol Aşkim Bitanesin

evet benim kocamda öyle çok ilgili tam istediğim gibi herşeyimle ilgilenir bütün gün mesajlaşırız aynı çıktığımzda olduğu gibi uyurken bile elimi bırakmaz hiç bir zaman bırakmaz elimi canım kocam benim iyiki var iyiki evlenmişim onunla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…