Esiniz Sizinle Ne Kadar Ilgileniyor

anam benimkinin aynısından varmış:1hug:

biz eşimle çıkarak evlendik...2 yıllık evliyiz evlendikten sonra bambaşka biri oldu çıktı...üzerime titremiyor.benimle ilgilenmiyor...oğlumu dünyaya getirdiğimde bir çiçek bile almadı...ilk anneler gününde ilgilenmedi bileee...hiç bişey istediğim gibi değil....ve bunlar ben de unutamayacağım bir hale dönüştü...şimdi de yurt dışında...5 aydır görüşemiyoruz..o o kadar mutlu ki oysa ben çok üzgünüm gelmesine az kaldı bilmiyorum ayrılığımız işe yarıcak mı beklicez bakalım

bende bu konuda kendimi sansli hissediyorum.esim sagolsun beni hic ihmal etmez.cok mesguldur ama benide menun etmeyi bilir.bir kere kesin pazar gunleri benimle beraberdir.

Bende cok sansliyim allahima cok sukur esim bitanedir.
esim beni opmeden sarilmadan kesinliklle ise gitmez. uyuyor olsam dahi uyandirir sarilir oper gider.beni opmeden giderse isleri rast gitmiyormus:1rolleyes:

cok sukur ne bilgisayar tutkusu vardir , ne oyun nede mac isi gucu benim onun evde:teytey:

ne yapacaksak birlikte yaparizkaydirigubbakcemile

eşim benimle ilgilenir ama en çok hastayken ilgilendiğini farkettim.doğum yaptığımda bile herşeyimle o ilgilendi.banyoma varana kadar yaptırdı.hsta olayım hastaneye bile benimle gelir.nanemi kaynatır, çorbamı yapar.ev temiz değilse süpürür.ama sağlıklı iken bana olan ilgisi az gelir.canım sıkıldımı gezdirir, istediklerimi alır,arar ama bana yetmez.bazen düşünüyorumda ben onunla ne kadar ilgileniyorum?hep ilgiyi eşimden beklerim eşimlede çok ilgilenmemaçıkcası.
sonuç olarak eşim benimle ilgilenir.yanlız daha fazla ilgide göz çıkarmaz.

ben çok ilgi bekleyen kadınlardan değilim nedense,garip bir durum.tabiki bazı sebepler var ancak ilgiden kasıt,hastayken çok iyi bakmaksa,yatakta ahtapot misali sarmaksa,yüzüm düştüğünde cvp alana kadar peşimi bırakmamaksa,evet ilgili ama öyle çicekti böcekti bilmez.ama ona sorarsan dünyanın en ilgili adamı olduğunu söylüyor.bende abartmayalım lütfen diyerek kendine getiriyorum

Ne beni boğacak kadar üstüme düşer, ne de kendimi yanlız hissedecek kadar uzak kalır.
Sanırım olması gerektiği kadar ilgili eşim. Sağlıkla ilgili problemim olursa o zaman çok daha
yoğun ilgilenir.

sağlığımla yememle içmemle giyinmemle gerçekten çok ilgili yiğidi öldür hakkını ver her dediğimi her istediğimi yapar amaaa bu aralar uyuz oluyom eskisi gibi güzel sözler sölemiyo bana mesajlar atmıyooo gıcıkk

aman nerdeee ayy bazı kocaları okuyunca şaşırdım.bakın benim kocam gece gündüz çalışıyo zaten yüzünü göremiyorum ve bir gün izinli o zaman da evde pc ile ilgilenip akşam toz oluyo ortalıktan evde olunca da acıktım yemek yap.şunu getir bunu götür emir verir bir de ben biryere gidelim desem sürekli gezmek istiyosun diye beni azarlar artı bu dünyaya benim isteklerimi karşılamak için gelmemişmiş öyle diyo hastalansam da ilgilenmez dinlemez bile..ayy çok mu kötüymüş ne?

ya ben bu konuda çok yüzsüzüm ama doğru diyosun bizler ilgisiz kalamıyoruz sürekli ilgi bekliyoruz.
daha dün gece sevgilimle bu konuda kavga ettim.
haksızlıkta etmiyorum ilgilenmiyor değil gezdiğimiz zaman hep benim istediklerimi yapar ben ne istiyosam onu yapar işten yorgun gelmesine rağmen yinede olağan gücüyle konusuruz msj lasırız ama bana yetmiyo nedense hep daha fazlasını istiyorum bu kadar ilgi arsızıyım:bbo:​

eşimden allah razı olsun...
şimdiye kadar bi dediğimi iki etmedi benimle benim onla ilgilendiğimden daha çok ilgileniyor...
hastaysam 30 kere arıyor yeri geliyor
eve beni kontrol etmeye geliyor..
hafta sonları beni yalnız bırakıp
arkadaşlarıyla görüşmeye gitmiyor...
akşamları geç saatlerde gelmiyor..
çiçeğimide alır yeri gelir...
kavga edince gelir gönlümü alır...
hafta sonları kahvaltıya..yemeğe götürür...
arabada nerde olursa olsun yanımızda ailesi bile olsaa
elimi ssıkı sıkı tutarr hiç bırakmass...
asla ismimle hitap etmez hatta bi iki kere ismimle seslendi oda bende
çok güldük :)))
doktora gidersek beni asla yalnız bırakmas...
şunu alalım şunu yapalım dediğim de asla hayır demez..
değmesin ama sanırım 4*4 lük beni seven ,
haddinden fazla ilgilenen bir eşe sahibim....

cok ılgılıdır uzerın ınce ayagına terlık gıy
anıden dısarı cıkarır .hastalandımmı basımdan ayrılmaz nane lımon ıhlamur ne varsa içirir kıyafetımden ozel ıhtıyaclarımla herseyım le cok ılgılenır canım benım o :asigim:

benim eşimde her istediğimi yapar.istediğim herşeyi almaya çalışır geri çevirmez hastayken arar . günde iki üç kere arar tamam ama bence ilgilenmek bu değil.romantik ,duygusal,başbaşa vakit geçirmektir.ama benimki hiç de romantik değildir. bi romantik mumlu falan bir masa hazırlasam hızlı hızlı yer kalkar mahfeder geceyi :mymeka:sinirrrrrr oluyorum böyle oluncaaaa yaaaaaaaaaklava::tomato:

canım kocişim herşeyimle ilgilenir.elinden gelen herşeyi en iyi şekilde yapmaya çalışır.akşama kadar işte yorulmasa dahada çok şey yapacagına eminim , benim ömrüm nöbetçi bugün daha şimdiden çok özledim seni canım aşkım...kocam herşeyim nefesim dünyam bitanem benim o, iyiki evlenmişim tekrar dünyaya gelsem gene kocamı arar bulur evlenirdim onla.seni çok seviyorum bitanem.iyiki varsın iyiki hayatımdasın canım aşkım...

eeeehhhh işte...hasta olsam pek umursamaz gelir bana benimle ilgilensin diye numara yapıyorum sanıyo...ama bende artık pek umursamıyorum baktım benle ilgilenmiyo yanında bitiveriyorum hemen napim bekle bekle nereye kadar zorla sevdirip ilgi göstertiyorum bende...

Benim eşim işten gece saat 10 da çıkıyor ,eve gelince de haliyle yorgunluktan benimle ööyle ççokk ilgilencek kadar vakit olmuyo malesef...Yemekti,içmekti.. vs derken saat 12oluyo zaten,sabah yine işe gidecek tabiii.
Ama yine de bu tempoya rağmen benimle ilgilenmeye çalışır,işten gelirken bana sevdiğim çikolatalardan alır, aşkım lafını dilinden düşürmez, espri yapmaya çalışır...
Bizde ben onunla çook ilgilenen tarafım.:asigim:Zaten işten geç ve yorgun geliyo diye elimden geldiğince ona munzurluk yapıp neşelendirmeye,ona sarılıp şirinlik yapmaya çalışırım,:1hug kadar çok ilgilenirim ki tv izlerken bile önüne geçip onu güldürmeye çalışırım.hihoyyytHoşuna gidiyodur tabiii maymun eşimin.,napiyim ben de çocuksuyum işte:icecream:

Canım da benimle çok ilgilenir.Gözü benden başkasını görmez zaten.Varsa yoksa ben .Bazen ilgisinden sıkıldığım bile olur.Bana güzel sözlerle hitap eder.Onu tel.aramazsam çok kızar.Ben fazla onun kadar değilim.Onu sevdiğimi fazla belli edemem.Bağlı olduğumu bilir ama.Allah herkese mutluluk versin,bozmasın kimseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…