eşimden allah razı olsun...
şimdiye kadar bi dediğimi iki etmedi benimle benim onla ilgilendiğimden daha çok ilgileniyor...
hastaysam 30 kere arıyor yeri geliyor
eve beni kontrol etmeye geliyor..
hafta sonları beni yalnız bırakıp
arkadaşlarıyla görüşmeye gitmiyor...
akşamları geç saatlerde gelmiyor..
çiçeğimide alır yeri gelir...
kavga edince gelir gönlümü alır...
hafta sonları kahvaltıya..yemeğe götürür...
arabada nerde olursa olsun yanımızda ailesi bile olsaa
elimi ssıkı sıkı tutarr hiç bırakmass...
asla ismimle hitap etmez hatta bi iki kere ismimle seslendi oda bende
çok güldük :)))
doktora gidersek beni asla yalnız bırakmas...
şunu alalım şunu yapalım dediğim de asla hayır demez..
değmesin ama sanırım 4*4 lük beni seven ,
haddinden fazla ilgilenen bir eşe sahibim....
daha 2 yıllık evliyim bel fıtığı rahatsızlığından 2 hafta kımıldayamaz şekildeydim ama saolsun o kadar ilgilendiki yerde sürünerek kendime yemek yaptım annemler yemek getirdi. evde kendi yediklerini bile toplamadı. seslendiğimde bile 5 kere seslendikten sonra geldi o kadar ilgili anlayacağınız. insan öle zamanlarda arıyor ilgiyi. ben hasta olduğunda yataklara taşıdım yemekleri ama karşılıklarını böyle görünce bitirdi beni. canı isteyince yaklaşır şımartır onun dışında yanımdan bile geçmez şu zamn oldu pimpirikliği yüzünden dudağımdan bile öpmez gerçi hiçbir şekilde öpmez de... insanın kendini bu denli değersiz hissetmesi çok kötü. çevremde ilgi gören biriyken eşim tarafından sıradan bir insan gibi görülmeyi kaldıramıyorum. hırsımı alışveriş yaparak çıkarıyorum. ne özel gün bilir ne de başka birşey ben söylerim onu alır. romantiklik denen hiçbir şey yoktur. nerde pahalı şeyler var onu aldırıyorum kendimi öle tatmin eder oldum. psikolojimin sınırlarındayım sanki...
Canım bnm ben de çok büyük bi depresyon gecirdim ama evlenmeden önceydi... Çok kötüdür bilirim...(karoon
çok çook ilgilidir...
daha 2 yıllık evliyim bel fıtığı rahatsızlığından 2 hafta kımıldayamaz şekildeydim ama saolsun o kadar ilgilendiki yerde sürünerek kendime yemek yaptım annemler yemek getirdi. evde kendi yediklerini bile toplamadı. seslendiğimde bile 5 kere seslendikten sonra geldi o kadar ilgili anlayacağınız. insan öle zamanlarda arıyor ilgiyi. ben hasta olduğunda yataklara taşıdım yemekleri ama karşılıklarını böyle görünce bitirdi beni. canı isteyince yaklaşır şımartır onun dışında yanımdan bile geçmez şu zamn oldu pimpirikliği yüzünden dudağımdan bile öpmez gerçi hiçbir şekilde öpmez de... insanın kendini bu denli değersiz hissetmesi çok kötü. çevremde ilgi gören biriyken eşim tarafından sıradan bir insan gibi görülmeyi kaldıramıyorum. hırsımı alışveriş yaparak çıkarıyorum. ne özel gün bilir ne de başka birşey ben söylerim onu alır. romantiklik denen hiçbir şey yoktur. nerde pahalı şeyler var onu aldırıyorum kendimi öle tatmin eder oldum. psikolojimin sınırlarındayım sanki...)
Yukarıdaki yazıyı ben yazdım sandım.Benimkine çok benziyor.Benimki de her anlamda çok ilgisiz.12 senelik evliyim.Ne güzel bir söz ne de davranış var.Tatlı dil hiç yok.Yıllardır hep kalbimi kırar.Hiç özürdileme, gönül alma yok.Benimle hiçbir şey paylaşmaz.Ne üzüntümü ne sevincimi ne sıkıntımı vs.Hiçbir gün ne ihtiyacın var diye kendiliğinden sormamıştır.Adam alışverişi para harcamayı da sevmiyor.Kendi arsızlığımla alıyorum.Üstelik de öğretmenim.Artık onu dinlemiyorum.Ben de sinirimden içimdeki mutsuzluk ve yalnızlıktan kendimi alışverişe verdim.Okulda da gayet hoş ve bakımlı bir bayanım.Evli olmama rağmen kendimi çok yalnız hissediyorum.Aslında hiç mutlu değilim.Hiçbir güzellik yaşamadım.Herşeyde gözüm kaldı.Ancak kötü bir ahlakı(alkol,dayak,aldatma)yok.İki kızım var.Onlarla çok ilgilenir.Gerçekten iyi bir baba.Beni tutan tek şey de bu zaten.Kesinlikle beni sevmediğini düşünüyorum.Biz zaten görücü usulü evlendik.Zaman içinde ilgisizliğinden ve kalbimi kırmasından benim de kalbim soğudu artık.Kendisi de öğretmen ama ruhen kaba.Tam bir odun.En sonunda 2 sene önce şiddetli bir depresyona girdim.Hala tedavi görüyorum.Hastalığa ilk yakalandığımda bırak ilgilenmeyi,derdimi hiç dinlemediği gibi bir de ağlıyorum diye kalkmış bana hakaret ediyor,küfrediyor.Burada herkes kocasının çok ilgili olduğunu yazmış.Ne yalan söyleyim burdakileri okuyunca moralim iyice bozuldu,derdim depreşti.Benim psikolojide hiç iyi değil.İnsanın kendisini bu kadar değersiz hissetmesi gerçekten de çok kötü bir duygu.Katılıyorum arkadaşım sana.İnsanı hasta ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?