Esiniz Sizinle Ne Kadar Ilgileniyor

eşim çok ilgilidir allaha şükürler olsun.yemeğini yedinmi üstünü sıkı giy,şunu yap bunu yap.tabi benimde sırtımı keseler.ama onun benimle ilgilendiginin 5 katı ben onla ilgilenirim o apayrı bi mevzu

benim kocişimde ilgilidir bazen işi gereği pc ye faza dalsada ozamanda ben ilgimi esirgemem ondan çoraplarını dahi ellerimle giydiririm o zaten benim bebeğim gibi örneğin benim burnumu çok üşür burun ısıtıcım nerde derim hemen anlar kulağını yaklaştırır bende burnumu kulağına dayarım :))) bu çok ilginç bi espiridir aramızda ama bu aralar hem çok heyecanlı baba olacağı için hemde biraz üzgün ve kaprisli benim ona eskisi gibi ilgi göstermeyeceğimi sanıyor yada eskisi gibi başbaşa kalamayacaımızı offf umarım aradaki dengeyi iyi kurarım çünkü 5 yıldır acayip alıştık birbirimizle ilgilenmeye

nişanlımda ilgilidir tabi bazılarını kıskançlıktan yapıyor ama bazen tamamen ilgisiz kalıyor bende bu dengesizliğine kızyorum ama galiba orta derecede ama önceden neredeyse yemeğimi bile o yedirirdi o derece...

ilgilidir kocacim herseyimle ilgilenir cok duyarlidir hicbirseyi es gecmez en sevdigim huylarindan biridir

çok şükür ilgilidr eşim hemde çookk,
herşeyimle ilgilenir,alışverişe çıkarız benim alacağıma benden çok o düşünür,
seçer seçerr,renklerine bakar,
bana sorar da sorar,akşam gelir gelmez,
muhakkak sarılır bana dakikalarca,öperr öppeerrŞeniz
her yemekden sonra Allah senden razı olsun der,
arada canım yemek yapmak istemediği zaman gelir evde yemek yok,
olsun hadi dışarı çıkalım der,asla sorun yapmaz,
hatta genelde o ayarlar dışarı çıkmamızı,
daha anlatsam herhalde baya uzun olurhihoyyyt
eşim baya bayaaa ilgilidir benimlee:asigim: Şeniz

valla sağolsun eşim haddinden fazla ilgilidir...canım benim Allah başımdan eksik etmesin onu..çok anlayışlıdır..hiç ilgisiz olmadı şuana kadar..benim bekleyipte onun ilgilenmediği bir durum olmamıştır yanii

ben yazmışım gibi hissettim bir ankaydirigubbakcemile3..Allah bozmasın

benim biriciğim benimle uğraşmadan 1 dk bile duramaz kkii ben bulaşık yıkarım vs. bişeyler yaparım gelir o da benimle yapar.. hatta otur yanıma gitme yapma der ama temizlik bu mecbur yapılıcak ayy ölürüm yaa el şakaları yapar gelir arkamdan korkutur yardım eder işim çabuk bitsin de yanına gidiyim diyee.. çok şanslıyım Allahıma şükürr..bazen çok işim olduğunda git başımdan diyorum sonra gideer 2 dk ya gelir yada ben çağırırım bu sefer hem kovuyosun hem cağırıyosun der bebekkk gibii ne ben ne de o birbirimiz olmadan duramıyoruz çok bağlıyız birbirimize elimde olsa nefesimi onunla alp veririm hatta ben bazen ayrı ayrı çatal bardak getirmiyorum nasılsa aşkım elleriyle besliyor beniii o bana kendi elleriyle bişey yedirmeyince anlamıyorum en azından bir lokmada olsun o yedirsinnn

Benim nişanlım benimle pek ilgilenmiyor ya,hayatında pek bi yerim yok yani,evlenince değişir mi acaba :44:

cok cok ilgilidir. Hayalimin cok üstünde mükemmel bi es Bitanem o benim
Mutfakta ugrasirken yalniz birakmaz, gelir yardim eder, yemek yapar, bulasik yikar.
Islerim bitmeden cikmaz ordan, sen burda ugrasirken ben oturucam mi diye.
Aslinda ben yanindayken baska hicbiseyle ilgilenmez, tüm ilgisi bana odaklidir.
Cok seviyorum bu huyunu....

allahım bana ve isteyen herkese böyle bir eş nasip et....:97: okudukça evlenesim geldi ama çokta korkuyorum istediğim gibi biri olmazsa diye ...kızlar dua edin bizim gibi bekarlara

ilgiyi çok sevmeme rağmen eşimin aşırı derecede ilgilenmesi sakız gibi bana yapışması artık rahatsız ediyoo

daha 2 yıllık evliyim bel fıtığı rahatsızlığından 2 hafta kımıldayamaz şekildeydim ama saolsun o kadar ilgilendiki yerde sürünerek kendime yemek yaptım annemler yemek getirdi. evde kendi yediklerini bile toplamadı. seslendiğimde bile 5 kere seslendikten sonra geldi o kadar ilgili anlayacağınız. insan öle zamanlarda arıyor ilgiyi. ben hasta olduğunda yataklara taşıdım yemekleri ama karşılıklarını böyle görünce bitirdi beni. canı isteyince yaklaşır şımartır onun dışında yanımdan bile geçmez şu zamn oldu pimpirikliği yüzünden dudağımdan bile öpmez gerçi hiçbir şekilde öpmez de... insanın kendini bu denli değersiz hissetmesi çok kötü. çevremde ilgi gören biriyken eşim tarafından sıradan bir insan gibi görülmeyi kaldıramıyorum. hırsımı alışveriş yaparak çıkarıyorum. ne özel gün bilir ne de başka birşey ben söylerim onu alır. romantiklik denen hiçbir şey yoktur. nerde pahalı şeyler var onu aldırıyorum kendimi öle tatmin eder oldum. psikolojimin sınırlarındayım sanki...

(karoon

çok çook ilgilidir...
daha 2 yıllık evliyim bel fıtığı rahatsızlığından 2 hafta kımıldayamaz şekildeydim ama saolsun o kadar ilgilendiki yerde sürünerek kendime yemek yaptım annemler yemek getirdi. evde kendi yediklerini bile toplamadı. seslendiğimde bile 5 kere seslendikten sonra geldi o kadar ilgili anlayacağınız. insan öle zamanlarda arıyor ilgiyi. ben hasta olduğunda yataklara taşıdım yemekleri ama karşılıklarını böyle görünce bitirdi beni. canı isteyince yaklaşır şımartır onun dışında yanımdan bile geçmez şu zamn oldu pimpirikliği yüzünden dudağımdan bile öpmez gerçi hiçbir şekilde öpmez de... insanın kendini bu denli değersiz hissetmesi çok kötü. çevremde ilgi gören biriyken eşim tarafından sıradan bir insan gibi görülmeyi kaldıramıyorum. hırsımı alışveriş yaparak çıkarıyorum. ne özel gün bilir ne de başka birşey ben söylerim onu alır. romantiklik denen hiçbir şey yoktur. nerde pahalı şeyler var onu aldırıyorum kendimi öle tatmin eder oldum. psikolojimin sınırlarındayım sanki...)

Yukarıdaki yazıyı ben yazdım sandım.Benimkine çok benziyor.Benimki de her anlamda çok ilgisiz.12 senelik evliyim.Ne güzel bir söz ne de davranış var.Tatlı dil hiç yok.Yıllardır hep kalbimi kırar.Hiç özürdileme, gönül alma yok.Benimle hiçbir şey paylaşmaz.Ne üzüntümü ne sevincimi ne sıkıntımı vs.Hiçbir gün ne ihtiyacın var diye kendiliğinden sormamıştır.Adam alışverişi para harcamayı da sevmiyor.Kendi arsızlığımla alıyorum.Üstelik de öğretmenim.Artık onu dinlemiyorum.Ben de sinirimden içimdeki mutsuzluk ve yalnızlıktan kendimi alışverişe verdim.Okulda da gayet hoş ve bakımlı bir bayanım.Evli olmama rağmen kendimi çok yalnız hissediyorum.Aslında hiç mutlu değilim.Hiçbir güzellik yaşamadım.Herşeyde gözüm kaldı.Ancak kötü bir ahlakı(alkol,dayak,aldatma)yok.İki kızım var.Onlarla çok ilgilenir.Gerçekten iyi bir baba.Beni tutan tek şey de bu zaten.Kesinlikle beni sevmediğini düşünüyorum.Biz zaten görücü usulü evlendik.Zaman içinde ilgisizliğinden ve kalbimi kırmasından benim de kalbim soğudu artık.Kendisi de öğretmen ama ruhen kaba.Tam bir odun.En sonunda 2 sene önce şiddetli bir depresyona girdim.Hala tedavi görüyorum.Hastalığa ilk yakalandığımda bırak ilgilenmeyi,derdimi hiç dinlemediği gibi bir de ağlıyorum diye kalkmış bana hakaret ediyor,küfrediyor.Burada herkes kocasının çok ilgili olduğunu yazmış.Ne yalan söyleyim burdakileri okuyunca moralim iyice bozuldu,derdim depreşti.Benim psikolojide hiç iyi değil.İnsanın kendisini bu kadar değersiz hissetmesi gerçekten de çok kötü bir duygu.Katılıyorum arkadaşım sana.İnsanı hasta ediyor.

Son düzenleme:
Gerçekten çok ilgili... Allah bin kere razı olsunnn... Her hastalığımda yanımda oldu... Çok tsk ederim gerçekten ona

gerçekten zor bir durum. Evlilik nçin var bu adamlar için yani millet evlendi desin diye mi, çocuk sahibi olabilmek için mi, yoksa ailelerine çok hesap veriyorlardı da evlenince karım hesap sormaz, ilgi istemez nasılsa diye mi anlamıyorum. Bir hayatı paylaşıyorsunuz ve siz hasta olduğunuzda bile üzülmeyecekse, yardım etmeyecekse, içi sızlamayacaksa ne zaman kocalık yapacak, sevgisini gösterecek. Ben bunları okuyunca kendimden utanıyorum. Eşim çok çok ilgili, hasta olmama gerek yok yüzüm biraz düşse anlar halimden, teselli eder, ne istesem ayağıma getirir, birgün 3.5 yıllık evliliğimde beni kırmamıştır ama ilgisi bazen beni o kadar sıkar ki off git öteye artık derim. Misal arar vitaminini içtin mi onu bunu yaptın mı sıkıyor bazen ama bunşarı okuyunca da şükrediyorum. Sizin maddi şeylere değil ilgiye ihtiyacınız var her evli insanın ihtiyacı olduğu gibi. Bence rahatsızlığını o insana belli edin gerekirse bir süre uzaklaşın ayrılmayın ama annenizde felan kalın tek başına ne yapacak. Varlığınız, yokluğunuz onun için farketmiyorsa belki de birşeyleri bitirmenin zamanı gelmiştir çünkü inanın hayat çok kısa ve böyle hayat sürmez. Çocuk olunca daha da çıkmaza gireceksiniz siz de değerlisiniz. Kimse için kendinizi harcamayın değeriniz bilinmiyorsa..

Canım bnm ben de çok büyük bi depresyon gecirdim ama evlenmeden önceydi... Çok kötüdür bilirim...
Allah yardımcın olsun... Kendine baska hobiler bul... Biz de görücü usulu evlendik. Çok odundu Allah'tan vicdanı varmıs ki yonta yonta düzeldi :) sen sakın bozma moralini herkez buraya yazar ama 4 4 lük evlilik yok canım bnmm esin iyiyse fena bi kaynana vardır hepsi iyiyse aldatır illa olur o yuzden dediğim gibi mesgaleler bul kendine alışveriş te yap ooohh rahatına bak çok zor biliyorum ama çocuklarına iyi davrandıgı için takmamaya çalış çocuklarınla mutlu ol. Ayrıl diyemem çunku benm annemle babam 22 yasında ayrıldı. Hala içimde acısı o depresyon o zaman oldu ben de okadar mutsuz oldum ki... bi de babam annemi aldattı o çok acı bişey hem annem i,çin hem bnm için abim takmıyo erkek oldugundan ama ben çok yara aldım... O yuzden çocukların en büyük hazine senın ıcın ne güzel çalışan bi bayansın aksamları da bişeyler ögren hobi bul kendine onu hiiiiiiiiiçççç takma bak biz buradayız herzaman dertleşebilecein her sırrını anlatabileceğin bir yer dertlendiğinde anlat rahatla canım bnmmm

Bende sansli olanlardanim sanirim

benim esim (allah ondan razi olsun) cok ilgilenir, herzaman ne durumda olursa olsun beni kendinden cok düsünür.. cok seviyorum onu.. allahim herkese nasip etsin.. benimle ilgilenmeseydi ne durumda olurduk bilmiyorum, bu konuda cok hassasim.. ama sükür öyle derdim yok

Benimki çoğu zaman ilgisiyle boğar beni, çocukmuşum gibi davranıp canımı sıktığı bile olur hatta (özellikle yemek yedin mi? üşüdün mü? bilmemne diye kafamı ütülemesinden sıkılıyorum)
Yaklaşık 11 yıldır birlikteyiz, sevgisini gösterme konusunda fazlaca cömerttir eşim, sevgisini söylemekten göstermekten hiç çekinmez, ama karşılıklı tabi, ben de ona karşı (onun kadar olmasa da) ilgiliyimdir her zaman.
Ama bu biraz da karakter meselesi, bazı insanlar ilgisini sevgisini çok gösteremez, yani eşlerin çok ilgili olmaması aslında sevmediği anlamına gelmiyor bence, mesela benim abim çok tipik örneğidir bunun, nişanlısına deli gibi aşık ama bugüne kadar bir kez bile seni seviyorum dememiş, yolda dolaşırken elini tutmaz, gidip yanına oturmaz, ne yedi, ne giydi dönüp bakmaz bile, adamın da huyu böyle. Nişanlısı da eksikliğini duymuyor bu tavırların, birbirlerini bulmuşlar yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…