Eşiniz sizsiz sizinde istediğiniz bir yere gitse ne yapardınız ?

aysenurt3991

Muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir...
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
593
1.043
113
32
Yaklaşık 2 senelik evliyim 9 aylik bi kızım var benim şimdi başıma gelen bir şeyi size sormak istiyorum çünkü çok mu abartıyorum acaba yanlış mı düşünüyorum diye düşünüyorum.Evlisinz eşinizle plan yapmışınız antep urfa mardine gideceksiniz ilk vakit bulduğunuz bi zamanda gideceksiniz bu arada eşinizin ablası geliyor onlarda oralara gitmek istiyor sizi çağırıyor ama sin kızınızın bu aralar biraz huzursuz olmasi ve biraz hasta gibi olmasından dolayı gitmek istemiyorsunz arabanın içinde daha çok terleyip hastalanır diye ama eşiniz gitmek istiyor ve sizi bırakıp onlarla gidiyor ne yapardınız kızlar

Ben olsam kizardim, çocuğunuz sadece sizin çocuğunuz değil o da babası . Kızınız huzursuz ise babasının da sizi bırakıp gitmesi doğru olmaz. Sonuçta siz bir ailesiniz, sizi bırakıp ablası ile tatile gitmesi bana mantıklı gelmiyor. Çocuk biraz daha büyüyünce beraber gidebilirsiniz. Tatile her zaman gidilmiyor , gidiliyorsa da ailecek gidilmeli.

Yaklaşık 2 senelik evliyim 9 aylik bi kızım var benim şimdi başıma gelen bir şeyi size sormak istiyorum çünkü çok mu abartıyorum acaba yanlış mı düşünüyorum diye düşünüyorum.Evlisinz eşinizle plan yapmışınız antep urfa mardine gideceksiniz ilk vakit bulduğunuz bi zamanda gideceksiniz bu arada eşinizin ablası geliyor onlarda oralara gitmek istiyor sizi çağırıyor ama sin kızınızın bu aralar biraz huzursuz olmasi ve biraz hasta gibi olmasından dolayı gitmek istemiyorsunz arabanın içinde daha çok terleyip hastalanır diye ama eşiniz gitmek istiyor ve sizi bırakıp onlarla gidiyor ne yapardınız kızlar
"Gidemezdi" çok net söylüyorum..
Nerde öyle dünya..
Sanki sorumluluk bir tek sizin..
O koskoca sağlıklı insanlar bekleyebilirlerdi bi süre ya da uygun zamanı.
Nasıl keyfe düşkünlük öyle.
Gittiyse de burnundan getir.
Abart.
Çocuk çok ateşlendi, şöyle oldu böyle oldu vs vs vs sürekli huzursuz olsun.
Ben bunu da yapardım..

Gitti ve giderkende bana kırılma dedi sarılmak istedi sarılmadım bende. Bizim için birşeylerden fedakarlık yapmıyor keyfine çok düşkün bizim kızımıza göre hayatımızı yönlendirmemiz gerekirken zavallı kızım bizim keyfimize göre şekil alıyor ve bu beni delirtiyor artık bu ona çok normal geliyor bazen beni ve kızımı çokta sevmediğini düşünüyorum

Gitti ve giderkende bana kırılma dedi sarılmak istedi sarılmadım bende. Bizim için birşeylerden fedakarlık yapmıyor keyfine çok düşkün bizim kızımıza göre hayatımızı yönlendirmemiz gerekirken zavallı kızım bizim keyfimize göre şekil alıyor ve bu beni delirtiyor artık bu ona çok normal geliyor bazen beni ve kızımı çokta sevmediğini düşünüyorum
Gerçekten hasta bebegiyle seni yalniz bırakıp gitti mi pes diyorum ya.

Alıştırma canim çocuğu yalnız yapmadın siz bir ailesiniz sorumluluklarını öğrenmesi lazım...
Ben olsaydım gidiyorsan birdaha dönme derdim...
Tepkini koy telefonlarını dahi açma hatasını anlayana kadar....

sizde biraz ablası gitti diye gitmek istemiyosunuz gibi geldi bana. ama erkekler öyle küstah ve bencil ben ne dersem o olur tavrındalar hepsinden nefret ediyorum. kesinlikle haksız.

tabiki de haklısınız eşiniz çok keyfine düşkün anlaşılan burnundan getirin tavrınızı koyun bi daha böyle bişey yapmasın yoksa sessiz kalırsanız hep yapar

Açıkcası takmadım kaç gün gittiler bilmiyorum ama 3 4 gün kızımla kafa dinlerdim :halay:
Şuan ben eşime annesinin yanına göndermeye çalışıyorum benim mazeretim var ve gideceği memleket mis gbi denizi var tertemiz sensiz gitmem edalarında dolanıyor ben gitsin diye bakıyorum sen de kendineiş arıyorsun bu sefer ablası sana gelecek ya

Çok bozulur ve tavrımı koyardım
Ama o benden çok görmek istiyorsa ve bebeğim hasta değil ama birazcık mızmızsa canı gönülden git diyemesemde yalandan sen git derdim ama gitmemesini tercih ederdim

Back
X