Eşiniz tek başına kafeye gidiyor mu?

denothanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
118
39
48
Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
Sizce ben mi abartiyorum yoksa bu durum normal mi?

ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor.

Son düzenleme:
Garip durum gormedim.
Izinli oldugun gun sen tek gitmez misin ?
Benim esimin izin gunu evden cikmamak demektir ona.
Ben cafe,kutuphane vs gezerim.

Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
Size ne ya, sevgilileriniz kocalarınız ne yapsa suç oldu. İnsan oturup 1 kahve alıp o an yalnızlığın keyfini çıkaramaz mı düşün garibanın yakasından :halay:

Sen de git bi kere tek başına kız. Çok keyifli. Ben de hep giderim kendi başıma. Siz hiç kendi kendinize vakit geçirmekten hoşlanmıyo musunuz ya?

Vallahi çok değişik fikirleriniz var ya. İnsan kendiyle neden vakit geçirmesin, bir yere gitmesin? Ben kendimle vakit geçirmeyince mutsuz oluyorum, ilişkim var diye illa her yere sevgilimle mi gitmem lazım?
Bayarsınız karşınızdakini, şahsen ben biri bana kendisinin eklenti paketiymişim gibi davransa bayarım 😑

Şöyle ki ya siz gerçekten sorunlu bağlanan birisiniz ve kafelerde yalnız oturan her kişiye zamanında flört olarak bakmış bir kahve içerken bile kasmışsınız kendinizi ya da sevgilinizin gözü dışarıda başka hareketlerinden görüyorsunuz bunu ama tek müdahale edebileceğiniz somut sebep olarak kafeye gitmesini görüyorsunuz. Her türlü sorunlu olan taraflar var. Normal değil düşünceniz.

Nefes de almasın bence

Back
X