- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında iyi taktik veren arkadaşlarım var ve bir de abi gibi sevdiğim bir arkadaşın tavsiyeleri çok işe yarıyor.siz işi çözmüşsünüz![]()
kesinlikle sana katılıyorumherkes yok övgüyle yaklaşın yardım eder, kendinizi acındırın, yok gece hayatınını kullanın falan demiş... ya onlar bizi bu kadar şımartıyor mu?? iş yapması için bu kadar yalakalık yapamam valla... ben nasıl evdede dışardada çalışıyosam oda yapacak... teşekkür falanda edemem. evde ortak yaşıyoruz... zaten bu kadar şımarttığımız için bu kadar rahat değiller mi??
Valla kayınvalidemden Allah razı olsun, titiz bir evlat yetiştirmiş. Öyle "sen erkeksin yapamazsın" dememiş. Şimdi Allah razı olsun eşimden her işi yapar. Bir bakmışsın bayonun yerlerini ovuyor, derz aralarını temizliyor; bir bakmışsın ev süpürüyor, bir bakmışsın yemek yapıyor, ocağı temizliyor, yada akşam yemeği sonrası içecek-meyve hazırlıyor.Evlendiğimiz il günden beri hep aynıdır, Allah razı olsun eşimden.
Aynen, benim eşimde yardımcı olur çok. Vardiyası gece ise, işten eve giderim her yer mis. Temizliği yapar, süpürgenin içini bile temizlemeden bırakmaz.Bulaşık makinasında kesinlikle bulaşık bırakmaz. :) Aman nazar değmesin.
![]()
benımkı desemde on defa soyleyınce yapar gercekten cok bunaldımyardım istersem öyle yardım eder
yoksa ben demeden kalkıp ev falan süpürmez
benımkı desemde on defa soyleyınce yapar gercekten cok bunaldım
kocasını kirletmemesi konusunda uyarabilir en azından..Konu sahibi tavsiye istemis. Konu yine "kocisi övme topigi" olmus.![]()
evet eşimde herşeyi benden daha iyi yapacağını düşünür halen..şu kısım çok hoş.
demek ki erkeklerin büyük kısmı böyle.
benim eşim de aynen bu tarife uyuyor.
aynen şunu kaldır desem yanında da kalkması gereken şeye dokunmaz.
banyoda çamaşır sepeti doludur, serilecek belli ve belli ki ben müsait değilim. üstünden atlar geçer...
illa söylemem lazım "ya şunu bir asıver" falan diye.
Tabi onların gözünde her şey 5 dk. bulaşık mak boşaltmak 5dk, çamaşır mak 5. diyorum hepsi 5 er dk ise ben şöyle 20 dk yayılayım da hepsini sen yap bakalım 5 er dakikadan.
halıları kış gelmeden yıkamaya versen daha iyi olmazmı..benim eşi haftaya halıları silmeye ikna ettim
kendi çayını demler-koyar içer banada getirir
ütü bir aydır yapmıyodum bi dün akşam ütüledim bugün giyeceklerini
ama benim eşim evde hep gerçi hep ders çalışıyor ama
ama dağınıklığına gelince herkesi sollar
artık nerden çorap çıkcak diye korkuyorum
velhasıl herkesin eşinde var bir farklılık
geçenlerde topikte okumuştum
canım yardım edermisin-yoruluyorum
sana ihtiyacım var
sen yaparsan daha iyi oluyor ve benzeri sözler söyle inatlaşma
sahsen ben öyle hiç yaptıramadım
erkekler bundan çok hoşlanıyor
halıyı silmeye ikna ederken
o kaslı kolarınla eminim mis gibi olacaklar
ben silsem nolcakki -iyi olmazki diye acındırdım kendimi![]()