eşiniz tlf karıştırı mı?

dilegim

artık bambaşka biri
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
1.993
5
641
40
İstanbul
slm kızlar hep kadınlar dıyoruz eslerımızın tlf karıstırıyoruz dıye pekı ya eslerınız sızın tlf karıstırır mı?:mymeka:

Evimizde ev telefonu hala yok..
Yemek söylenceği zaman nedense illa benim telefonumla sipariş verir..gamyoncuiremsu
Kendince kontrol mu ediyor ne yapıyor bilemiyorum..:roflol:
Yani sadece her pazar kocamın elinde görüyorum benim telefonumu..sengözlerimebaksanab

kız buna karıstırmak denmez mı :roflol::roflol::roflol::roflol:

Ikimizin tel de ortada durur, onceleri pek SIK kontrol ederdim onunkini
artik yaslandim mi, yoruldum mu, usandim mi bilmiyorum canim hic istemiyo,
bakmiyorum son zamanlar ...süprizzzzz
O benimkine basindan beri pek bakmaz bi iki defa bakmisligi vardir belki de..

:roflol::roflol:benimkinin üstüne tanımam karıştıran.bende önceden çok bakardım ama şimdi işim pek olmuo..bindebir.isimleribile tek tek karıştırır.bu kim okim die......bendede artık alışkanlık bi telefongeçse elime ilk önce mesajlarabakarım.nedendir bilmim.tabiki tanışlarımın..:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:a.s.

arkadasken bakmistim bir sefer ve baya pisman olmustum..beraberligimiz boyunca ne o benimkini karistirdi, ne de ben onunkini..bir halt karistiriosa zaten ortaya cikar eninde sonunda (baska hat kullanmalar falan)...

bilmiyorum hiç dikkat etmedim ama karıştırma huyu genel anlamda yoktur,

Benimkisi hususi olarak alır telefonu gözlerimin içine baka baka karıştırır hemde güler kızmamı bekler (ben ona yapınca kızıyor) ama umrumda bile olmuyor. Anlatmadığım yada bilmediği ne olabilir ki.laelaelaelaelae Ama bunu güvensizlikten yapsaydı tepkim farklı olurdu.Kötü Kazen

Ben eşime eşimde bana güvenir ve telefonlarımız açıkta dursa bile asla birbirimizin telefonlarını karıştırmayız. Bence bu çok çirkin bir olay, asla kendime yapılmasını istemem eşimde olsa kimseye yapmam.
Allahtan böyle bir sorunumuz yok.

Istedigi kadar karistirsin, mesajlarima bakamaz çünkü sifre girilmesi gerekiyor jeyyar

Sirf gicik olsun diye, bakmak isteyene!!!! lülülülülülü
Ama esim karistirmaz genelde gamyoncuiremsu

bizim evde benim ve bizim küçük hanımın cep telefonu var..ikimizinki de ortada durur eşim kullanmadığı için hiç merak bile etmez...ama ben kızımın telefonuna sık sık bakarım..kimi aramış,kime mesaj yazmış sürekli kontrolümdedir..onun dışında ne saklayacak birşeyim var nede gizleyecek arkadaşım...eşim hepsini bilir zaten...ama şuda varki telefonumun incelenmesinden de nefret ederim...
sevgiler...

eşim değil ama sevgilim asla telefonumu karıştırmaz başlarda karıştırmaya çalıştı ama anlattım özel eşyalarımın karıştırılmasından hiç hoşlanmam ailem bile asla karıştırmaz yani o derece hassasım bu konuda..güvenle alakası yok bunun bende sevgiliminkini asla karıştırmam aldacaksa aldatır ve öğrenirimbi şekilde ztn böyle şeylere gerek yokk..a.s.

her buluştuguma telefonun elime alır oynarım heryerini kurclarım
bu güvenmedigimden deil sadece seviyorum ona ait şeylerle ilgilenmeyi
aşkımda benm telefonumu karştırır resmlerime bakar çogunlukla

bende bakarım badem gözlü aşkımda bakar.
güvensizlikle alakalı değilki

karıştırır resimlere bakar müziklere bakar mesajları okur.........
can sıkıntısı başka bişey değil bizimki.........

bakmaz karıştırmaz ama arkadaslarını arayacağı zaman benim telefonumdan arar hayret bişey yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…