eşiniz tlf karıştırı mı?

Ya karıştırma denmez ama arada bi eline alıp bakar benim nişanlım.
O da 2-3 ayda bi olur anca.
Bende aynı şekilde.Sonra mesajı gönderen ben dahi olsam tek tek sesli şekilde okurum mesajlarını :icecream:

bayilir karistirmaya, birtek benimkini degil, eline kiminkini gecirirse onunkini karistirir, arkadaslarim biliyo artik huyunu tastatur kilidini bile kodlu yapiyorlar:bbo:

napiyim huy merak ediyorum diyo:mymeka:

en sevmediğim şey ,en yakın arkadaşımın teli çalsa bakmadan yanına götürürüm .Saygı diye bişey var dimi
eşime gelince ,acayip karıştırır.Bu kadarı yeterlidir dimi.

ille karıştırcam diye bir şey değil ama arada bir tutar dedliği..alır eline telefonu;rehberimdekileri sorar bu kimdi bu kimdi diye..şutarafagitti
bende tek tek açıklarım..gamyoncuiremsu

ille karıştırcam diye bir şey değil ama arada bir tutar dedliği..alır eline telefonu;rehberimdekileri sorar bu kimdi bu kimdi diye..şutarafagitti
bende tek tek açıklarım..gamyoncuiremsu

aha bunu benimki de yapar...
ayy rehberdeki aynı isimleri kaç kere söyledim bu şu diye...
hee bir de annemle kaç dakika konuştuğumu kontrol eder muhakkak...
yoksam çatlar benim melenk kocem...

işimiz ortak olduğu için bakmamız gereken yerde ikimizde bakarız

Önceden çok karıştırırdı. Gözümün içine baka baka değil tabi. Ben odadan çıkınca karıştırır gelince hiçbirşey yapmamış gibi oturur.
Şimdi karıştırmıyor. Yada o kadar usta oldu ki ben artık karıştırdığını anlamıyoruma.s

arada elinde görüyorum telefonumu
gizlim saklım yok ondan bakabilir hiiç rahatsiz olmam

guvenmekle guvenmemekle hiç alakasi yok bence.

Huy bu.

Bulundugumuz yerde bazen saatlerce durur hiç bakmaz, bazen de alir, resimlerimize bakar, beni sinir etmek için isimlere bakar, 30 kez ayni kisinin su arkadasimin oldugunu anlatirim, sonra sakalasiriz dururuz.

Bende bazen yoklarim, hosuma gider ona ait birseyi karistirmak ne bilim tuhaf ama oyle

BENDE ESIMIN TEL COK BAKARIM AMA O BENIMKINE BAKMAZ ,,,ZATEN BENI YABANCI BIR NUMARADAN CAGRI GELSE AKSAM GELDIGI ZAMAN BU NUMARA BENI ARADI DERIM TABI ODA KIM DIYE ARAR :tomato:

benim eşimde kesinlikle karıştırmaz
bende onunkini karıştırmam ikimizin telefonuda ortada durur

telefonlarımız hep ortadadır zaten..
ozellıkle alıpta ıncelemez esım telımde ne var ne yok dıe..

eşimin 2 benim de 1 telefonum var. ama ben eşimin telefonunu 1 kere elime alıp bakmamışımdır ne var ne yok diye.onun da baktığını hiç zannetmiyorum. zaten birbirimizin herşeyini biliriz.

eskiden beraber olduğum bir şahıs o karıştırmak işini çok yapardı.zaten kıskançlığı yüzünden de bitti gitti.

bız bırbırımızın ozel esyalarına ızınsız dokunmayız.. cunku bunu kısısel haklarımıza saldırı ve bırbırımıze yaptıgımız bır saygısızlık olarak goruyoruz.. :asigim: oyuzden ne o benım esyalarımı ızınsız kurcalar ne de ben onun.. bu sadece tlfla da sınırlı degıl..bırbırımıze aıt ozel ne varsa.. oyuzden rahatım.. :lepi:

telefon öyle ortada durur yapacak birşey yoktur alırım bakarım hangi arkadaşımız aramış falan filan die oda öyle ..ama kıskançlıktan, takipten falan değil tamamen canı sıkıntısından öylesine bizimkisi :)

Benimkide işten gelir gelmez hemen benim tlf. elinde.Bu mu aradı seni ne konuştunuz.Ne dedi.İşlem kaydına kadar bakar.Artık alıştım gülüyorum onun o haline:d

herşey ortadadır.. o şeklde alıp eline özellikle bu kim bu niye aradı filan diye durumlarımız olmaz... alıpta bakmayız yani..

benimkinin aklina bilem gelmez benimde aklima gelmiyor eskiden 1-2 kez bakmisimdir rehberinde kimler var diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…