eşiniz tlf karıştırı mı?

asla...
hiç yapmadı yapacağını da sanmam
ama köşe bucak saklasaydım merak ederdi sanırım
öyle her an ortalıkta olunca ikimiz de birbirimizinkini karıştırmıyoruz

bende eşimin telini karıştırırım eşimde benimkini karıştırır.bunda sakınca görmüyorum

genelde ben onun cep tel. karıştımadan onun aklına gelmez yani kendim kaşınıyorum. elime tel. alınca o da hemen benimkini ister ama daha çok ben karıştırıyorum

Ikimizinde telefonları uluortada olunca haliyle aklımıza karıstırmak gelmiyor, ki ikimizinde birbirimize olan güveni sonsuz cok sükür :Saruboceq:
Ama karıstırsa bile bisey demem kötü bi düsünceyle yapmadıgını bildigim icin :asigim:

İkimizinde telefonu evde ortadadır. Hiç özellikle kurcalarken rastlamadım.
Bende alıp incelemem açıkçası. Sadece benim müsait olmadığım zamanda
çalarsa eşim bakar telefonuma.

karıştırır benimki annemle kaç defa görüşüyorum diye benimkide anamdan kıskanıyor garip adam ::)))

ben bunun pek güvenle alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası...Daha çok ilgi alaka meselesi bence.İkimizinde tlf lar ortada durur.Onun msj kutusunu genelde ben temizlerim.Oda bazen benimkine bakar.Bu aralar çok sık olmasada...İkimiz içinde problem yok yani.Hatta bakması benim hoşuma gider...:jeyyar: opuyorumnanaktan

normal şartlarda telefon sık sık karıştırılmamalı bence..uzaksanız,arada bir görüşülüyorsa hat faturalıysa ayrıntılara bakılabilir..çaktırmadan,üstü kapalı sorulabilir..ama göz önünde karıştırmak kötü bir imaj bence.sevgilisinin hafiye olmasından kimse hoşlanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…