Eşiniz tv'deki kadınlara çok güzelmiş der mi?

elsunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
47
0
86
Konya
eşiniz ya da sevgiliniz çevresinde ya da tv gördüğü kadınlara güzel hatunmuş der mi?

Bazen der...
Bazen de ben gösteririm bak aşkım ne hoş kadın diye
Ama anladım ki zevklerimiz bir değil-tatlicadiarzu-

Ben sadece tv olarak okumuşum
Çevresindeki kadınlara demez,diyemez
Öyle bi lüksü yok:mymeka: :1closedeyes:

asla demez hatta ne tepki gösterecek onaylayacak mı diye ben söylerim kızda çok güzelmiş şöyle böyle diye sonra gözüne bakarım çaktırmadan ama demez dekolteli biri olunca da kanal değiştirir hemen

Benim eşim arada bir der.Beni kızdırmak içinmi yoksa o an güzel geldiği içinmi bilemiyorum.Hatta geçen akşam arka arkaya aynı şeyi söyledi ama o gece sırf benim dalıma basmak içindi çünkü böyle dediğinde kimi kızıyorum.fakat geçen akşam özellikle üstüste söyledi:)))ewett gerçektende güzel dedim onu amacına ulaştıramadım heuheueh

benim eşim de der ama beni kızdırmak için-tatlicadiarzu-.kızdığımı bilir.tv de gördüklerine der offf şuna bak aşkım yaaa die sonrada yüzüme bakar.ne söylicem diye.sessiz kalırsam dimi aşkım nasıl aşkım diye falan üstüme gelirklava:.kızp kıskanınca daha çok kıskandırmaya çalışıyor ben o yüzden artık ewt süpermiş falan derim bazende ben söylerim bak ne güzel kız diye.ama sadece tv de çevresindekilere yapsa ne yapcağımı bilirklava:klava:kaydirigubbakcemile3:mymeka:

benim eşim demez.
bazen tv de ben gösteririm; şu kadın da güzelmiş,değil mi? derim. hııııı,der geçer.

Yaw güzel bir hatun veya yakisikli bir erkek gördümmü bende bakarim canim ne var bunda!! :icecream:

Güzele bakmak sevaptir dimisositososito:dance:

benimki bırak tv dekilere bakmayı yolda giderken bile bakar
böyle yapıncada kendinden soğuyorum farkında değil:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bakar ve nekadar güzel oldugunuda söyler...Bunda büyütülcek birsey yok..kaydirigubbakcemile3 Gözdür bu, bende güzele bakarim:1rolleyes:

tv izlerken kimi zaman ben derim bak hayatım ne kadar güzel kadın ya derim
oda sen kadar güzel olamaz derhihoyyyt
çok zekidir kendisi-tatlicadiarzu-

yok artik..ama birgün derse peşine de kelime-i şehadet getirmesi onun için iyi olur cokacimcoook

beni kızdırmakklava: için der arada,ilk zamanlar sinir olurdum ama derdinin beni sinir etmek olduğunu anlayınca aa evet ya süpermiş diyorum şaşırıyor ve artık söylemiyor bile....tabi tadı kalmadı baktıki ben kızmıyorum....:jeyyar:

yolda yürürken falan insanları incelemez asla, ben bazen dikkatimi çeken bir şey olduğunda, çok kısa bir mini etek ya da tayt üstüne kısa ceket, hoş ya da çirkin dürterim ya da elini tutarken bir iki kere sıkarım, gösterdiğim çok seksi, dekolte bir hatunsa "hay Allah'ım!" vb der:roflol: "ben bakmıyorum, sen zorla gösteriyorsun" der:roflol:

Ben de "ne olacak ki?" derimkaydirigubbakcemile3

Televizyonda da bazen derim "hoş hatunmuş!" Benimki " o kadar makyajla herkes hoş olur" der. "Senin gibi makyajsız güzel değil ki der" bazen de:asigim:. Zekasına vurulmuştum zaten başta:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…