Eşiniz tv'deki kadınlara çok güzelmiş der mi?

benimki melek gibi demez öle şeyler.
derse kafasını kırarım bilir beni

eşim asla böyle birşey yapmaz beni kızdırmak için dahi demez ben izlerim bazen bana kızar değiştir diye ya da dışarda önüne bak der eşim hiç bakmaz benim eşim bitanem asla yapmazöyle şeyler.yaparsa da oyarım valla

simdiye kadar öyle birsey hic demedi, sadece televizyonda bir sunucunun dislerini cok begenmisti hayranlikla bakiyordu..

demez en azından sesli söylemedi hiç...
içinden geçirmişse bilemem...

valla birgün söylemişti bende çok geçmeden aynı lafı söyledim kızdı kıskandı dedim sen kıskanıyorsunda ben kıskanamıyormuyum o oldu artık yok öyle bir takıntımız :))) yapana yapacaksın kendi silahıyla vuracaksınız :icecream:

demez ben bak nekadar güzel kadin derim sen daha güzelsin der bende hadi ya baksana kaslarini güzel aldirmis/almis derim banane elalemin kasindan der vucudu güzel derim ondan sonra idare eder der yalanmi söylüyor acaba ? ? ?

Hayatta öle bişi söz konusu bile olamaz asla söleyemez eşinin nasıl bi insan olduğunu çok ii bilio=))))))

Ama geçen dvd izlioduk cidden çok kibar bi yüz hatları olan çok güzel bi bayan gördüm içten içe eşimi kıskandım kendi kendime diorum ki acaba oda benim gibi beğenmişmidir =) dedim ki cidden güzel kadınmış,oda sen daha güzelsin ben dünyanın en şanslı erkeğiyim senin gibi bi karım olduğu için=) yerim ben seni yerrrrr ay nasıl içim rahatladı sormayın=)

bu güne dek olmadı ben yanındayken ama yanında olmadığım zamanı bilemem, inş.yaşanmazda acaip rahatsız olurum ben:mymeka:

benimki demez
ama ben hissediyorum o bişey demesede beğendiğini
mesela aysun kayacıyı çok beğendiğini hissediyorum bu aralar
bende hissedince söylüyorum ayy ne güzel dimi diyee
eh hoş,fena değil diye geçiştiriyor ama ben bilmezmiyim kocamıııkaydirigubbakcemile
bende güzel birini görünce acaba o da beğenmişmidir diye düşünürüm içimden

Bana demez kendine kesin diyodur.
Ee çok güzel hatunlar var gerçekten de...

Ben birini beğendiğini tv'de çikinca hemen değiştirmesinden anliyorum..şaşkiinnn...

O da murat boz'u filan kiskaniyo benden...halbuki hiç te beğenmem..

valla eşimi bilmem ama ben gördümmü kaçırmam bakarım valla güsel yada yakışıklı eşim pek ilgilenmezz

valla eşimi bilmem ama ben gördümmü kaçırmam bakarım valla güsel yada yakışıklı eşim pek ilgilenmezz güsellerle ee ben varkenn zor biraskaydirigubbakcemile2:jeyyar:

der ama kızdırmak için bazen ben gözteririm oda beğenmez CADIARZU zevklerimiz bir değil ama eşim zaten genelde zor beğenir.. nasıl olmuş diye sormayın hemen kötü yanı bulur. tepeden tırnağa özenip giyerim, sorduğumda bruşuk kumaştan olan gömleğe bile ütüsüz :roflol: yanıtını verdi ya ne diyim. baksada zor beğenir.

Demez ama diyebilir. Güzelse güzeldir ne varki bunda... Ben de güzel bir kadın görünce eşime gösteririm. Hatta yakışıklı birini görüncede gösteririm. Maşallah derim. Güzelliği takdir etmek manasında...Ama böyle aç gözle bakmaktan bahsediyorsanız o başka öyle erkekten iğrenirim.

hiç demez öyle.ama ben gösteririm aaa bak nasıl güzel maşallah diye

eşimden erken davranırım çok güzel nen bu :jeyyar:
ama zevklerimiz hiç aynı değil
benim beğendiğim yakuşuklu beyleri de eşim neresi yakışıklı diyo :mymeka:

evet der sonrada pişmiş kelle gibi yüzüme bakar güya bende ay niye bakıyon deyip onu kıskancam pıışk hiçte bile kıskanmıyorum nasıl olsa tapusu bende

hayır kesinlikle demez..hele bi desin başına ne geleceğini bilir.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…