Eşiniz tv'deki kadınlara çok güzelmiş der mi?

bazı insanlar vardır gerçekten baktırır ama bunu hemen kıskançlık haline getirmek saçma olur...biz bayanlar bile dönüp bakıyoruz onlar nasıl bakmasın:))))

Eşim değil sevgilim ama sonucta eşim olacak hele bi desin hemen bozuşuruz hele ciddi derse ozaman aramız cok kötü olur bunu oda biliyo oyüzden hiç olmadı ...sengözlerimebaksanab
kıskancım cok napiiyim:dilcikar:

Benim şerrimden korkar . :roflol:

Elbette beğendikleri vardır.Aksini düşünerek kendimizi kandırmayalım.:roflol:

Ben Sawyer'ı beğeniyorum mesela...:roflol:

valla asla demez hiç duymadım daha, ben bazen tutamam kendimi suna bak ne tatlımıs derim bakmaz bile amann aşkımm senden güzelmi başkalarını begenince sana cok sasırıyorum der hehehheheheh cok sanslıyım bu yönden bide arkadasşlar ben yeni üyeyim bebeklerle ilgili konulara girmek istiyorum bulamıyorum bana yardımcı olurmusunuz tesekkürlerr

:roflol::roflol:aynı benimki

bir ara zeynep tokuş takıntımız vardı......

bırden soguduk nedense

sonra funda arar aldı sırayışakkıdı

ondanda vazcaydık...

şimdide gamze özcelık sanırımmirmirmirmir

sonrada hepsı sana kurban olsun der.. sen benım melegımsın der...yerimseniben

çevremizdekilere demez benim eşim öyle kafası sürekli sağa sola oynayan birisi değildir..
bende sevmem öyle şeyleri ama tv dekilere dediği oluyo, bende diyorum
aşkım ne yakışıklı adam diye, bunda bir sakınca görmüyorum :)

tv deki bayanlara dediği oluyor evet
o güzelmiş der bende evet benim kadar olmasa oda güzel derim güler geçeriz
ben takılmam böyle şeylere

eşiniz ya da sevgiliniz çevresinde ya da tv gördüğü kadınlara güzel hatunmuş der mi?

Allah var yani söylemez...
ne tv dekilere nede dışardaki hatunlara....
bazen ben derim aşkım şu kadın ne güzel diye...
eşimde bana ,bide sen onları makyajsız halini görsen yüzüne tükürmezsin....
senin bu doğal halin onların bu makyajlı halinden daha güzel der ..benim aşkım...

benim esim tv seyretmez bir ikincisi yolda yuruken sadece onune bakar.onun gozu benden baskasini gormez zaten.ben ona yeterim

soyledigi zamanlar olmustur...Bende himm evet derim eger ki gerçekten guzelse, yada yok yaa abartma neresi guzel derim
buna takmam pek aslinda
cunu disarda boyle seyleri yapmaz o yuzden pek kafama takmiyorum

tvde de yoldada ben güzel bir bayan gördümmü aa bak ne hoş değilmi derim o da ya onaylar ya da onaylamaz.mesela kavakyellerindeki aslı nın,ceyda düvencinin ve fahriye evcenin çok güzel olduğunu düşünüyoruz.bunda garip birşey yok ben engellesem o sanki bakmayacakmı yada içten içe güzel bulmayacakmı...göz bu bakar :)

9 senelik evliyiss şimdiye kadar ne tv deki bayanlara neden yolda yürüyen birinee yorum yapmıştır bakmamıştırr gösü benden başkasını görmüyorkiii

der, demez mi, bende güzel buluyorsam evet güzel derim ama birde bak derim o kadin kiminle oynuyor dizide yakisikli mi yakisikli derim :jeyyar zaman fazla uzatmaz:lepi:

bakar caktirmadan caktirmadan ama demez..ben söylerim ona genelde aa cok sekermis yada kötüymüs falan diye...hatami bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…