Eşiniz tv'deki kadınlara çok güzelmiş der mi?

valla hic birsey demez..ben sorarsam o zaman belki cevap verir ama genelde sinirlenir bana ne guzelliginden diyerek :))

bi seferinde pınar altuğu beğendiğini kaçırdı ağızından tabi aldı ağızının payını:mymeka:
bi daha ağızından çıkmadı öle bi laf:lepi:
hatta bazen ben gösteriyorum bak ne hoş kadın diye.ben bilmem diyo.
demekki tepkim işe yaramış:icecream:

deriz ne var ki bunda bende derim kızlara erkeklere
eşim zuhal olcayı cok begeniyor mesela

çok nadir bikaç kez dedi.ama işte hyr dakıka vay anasını ne güzel kadnmış falan demez diyemez burnundan getiririm kötükedihüso

Ben öncelikle bu konuda problem yaşamayan çiftleri tebrik ve takdir ediyorum,ne güzel kavga edecek bi konu daha ortadan kalkmış oluyor yani:) ama benn bu konuda en ufak birşeye dahi tahammül edemem,karşılaşmadım böyle bi şeyle çünkü eşim huyumu suyumu çoook iyi bilir.Elimde değil ben öyle bi laf duysam kan beynime sıçrardı ,düşünmesi bile kötü çünkü benim için.Ben de demem öyle bi erkek için yakışıklı diye,kendime yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına yapmam,dile getirmek gerekmez bence konuşacak başka başka onca konu varken...

:roflol::roflol:bizde terslik var ben derim o demez bazen sapıkmısın kızım der:roflol::roflol:

hiç böle muhabbetler olmadı genelde yabancı filim izler vurdu kırdılı yada maç

benimki bırak tv dekilere bakmayı yolda giderken bile bakar
böyle yapıncada kendinden soğuyorum farkında değil:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Yolacaksın o adamın saçını şekerim çıkar yolu yok...
resmen sana hakaret yaa...
hele bide yanında sevgilisi eşi olan adamlar bakar ya sağa sola o zaman fıttırıryorum yaa....yasakkelime

benim eski nisanlim söylemekle durmaz icine girecek gibi bakardi, ama yakisikli benim begendigim bir erkek ciktigi zaman hemen degistirirdi kanali
ay sinirlerim tepeme bindi yine, sükür bitti

ben diyorum ne yakışıklı herif diye
o da desin önemli değil valla

bakmaz aksine ben adamlara bakarım-tatlicadiarzu-
erkan petekkaya cıkınca kendımı kaybettıgım oluyo-tatlicadiarzu-
o adam karısını aldattıgı içinmi cekici geliyo sana ayrıca bi kilo burnu var der :roflol::roflol:

:1shok:Erkan karısını aldatmışmı. Vay pisluk vaaayyy:mymeka:

Fekat bir kilo burun olayına koptum, yerlerdeyim:roflol::roflol:, haksızda sayılmaz hani kocan.

Konuya gelince ben söylerim, eşimde söyler, no problem:smiley-cool:

Bana sorar güzel mi diye .Ben de gördüğüm her güzel hatunu ona gösteririm .süprizzzzzEskiden de herkesi gösterirdim :jeyyar:.Ben de kesin bir saflık var. Acaba iyi niyetim istismar mı ediliyor diye düşünmüyor değilim .CADIARZU

o bana derr bende ona derim böyle gecınıp giderisss guya benı kıskandırcak ama garibim hep tuzagına kendı duser :))))
mesela yoldan gecen bi bayana oww guzel kızmış der.. bende goz kırpıp evet tatlım guzel kızmıs derım :)))
bende aynı seyı ona yapınca kıyametı koparır hatat gozumu kapatır gormeyeyım o adamı die :))))

demez,desede karşılığını hemen alır, tv de hiç erkek mi yok,anında misilleme, öc alma,bizimde böyle bi ilişkimiz var napalım:) dozunu aşmadan misillime çok zevkli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…