eşiniz ütüsünü kendisimi yapar sizmi?

Ben burada iki kişinin mesajını alıntı yaptım, sen aklımda bile yoktun cevap yazarken sen üzerine alınıp atladın hemen, mesajımı alıntı yaptığın için bende sana cevap verdim geçti gitti. Otomatik makine benzetmesini de kendim yaptım oraya bende yazdım sana tek imada bulunmamışımdır, Ofisin sana böyle bir ifade kullandığının farkında bile değildim.
Ama sen hala uzatıyorsun bana cevap yazdığında Ofisi katıyorsun ona cevap yazarken beni katıyorsun falan filan

Burada kaale alacağım biri değilsin hele ki böyle bir konuda. Ama yukarıdaki cümlen sinirime dokundu ben sana cevap vermeyi kesmişim uzatmamışım yazdığın şeye bak. Senin yazdıklarını beynime kazımışım yok seni takip ediyormuşum sen kendini ne sanıyorsun Allah aşkına bulunmaz Hint kumaşımı. Bırak beynime kazımayı diğer forumda 1 yada 2 mesajını okumuşumdur en fazla, daha fazlasını okumaya gerek bile yoktu. Bende o forumda yazmama rağmen sen beni takip ediyorsun orada laf diyemedin burada laf söylüyorsun tarzında konuştum mu? ki mesajımı ilk alıntı yapan da sendin. Senin bana verdiğin cevapların hepsi bu imalarla doluydu bunlarda cevap doğuran şeylerdir. Ama ben fazla uzatmadan kestim. Kişiliğine tek bir laf bile etmedim sadece düşünceni eleştirdim üslubunu eleştirdim burası sosyal platform ya buna da hakkım var sanırım. Bir de hala cevap hakkı doğuracak şeyler yazmıyorum diyorsun kırmızı cümlen kabak gibi meydanda. Komplekslimisin nesin anlamadım ki? :umursamaz:

Son düzenleme:

ben üstüne atlamadım sen birşey yazmışsın bende alıntı yaptım efet ve farkedersen sadece ve sadece düşüncelerimi söyledim ve evde oturan bir bayan ütüyü de yapabilir dedim eşine yaptıracağına bu da evde oturan biri için geçerliydi sonra sen alıntı yaptın ve diğer başlıkta yazdığım herşeyi birebir söyledin bana nasıl aklında yoktum acaba yoksam neden yazdıklarımı bu kadar aklında tuttun sen yargılarsın zaten dieğer başlıktada yapmıştın gibi... neden süper kadın seçmenizi isteyeyim ki yaaa ben kendi adıma konusu olan başlığa yazıyorum kimsenin beni bitşey seçmesine de ihtiyacım yok... Çevremde gerçek hayatta bol bol iltifat alıyorum marifetlerimle zaten.. Teşekkürler.. neden seni ona, onu san katıyorum çünkü sen, ofise diğer başlıkta yazdığım cümleleri buraya taşıdın ben sana cevap yazdım diğer başlıkta yazdıklarımı çok iyi aklında tutmuşsn dedim geldi office bana cevap yazdı bende yandaşında burda dedim diğer başlıkta yazılanlar bile buraya taşınoyr yanii ben bunu anlamıyorum office ben dedim artık muhatap olmıcam diye hala burada da bana yazıyor... Onunla alakalı birşey yoktu ama neyseee... Doğru değil mi yani birebir söylediklerini yazında yazmadın mı sen diğer başlıkta da böyle yazmıştın diye iyi hafızan varmış... Kompleksli ben değilim hala daha benm yazdıklarıma cevap verme gereği duyanlar yada kendi işimi kendim yapmamı sindiremeyenler kusura bakmayın ama bu saatten sonra böyle düşünüyorum... Başka b,r başlık daha açılırsa ev işleriyle ilgili yine kendim yapıyorum derim evet oraya da gelirsiniz ama size cevap vermeyeceğim artık...

afferim karsilikli devam edin ben yokmusum gibi...

konuya cevap veriyorum
eşim ütü bilmez bu yüzdende cevap kendisi ütü yapmaz oluyor..............

Evlendıgımızden berı bır kac kez yaptı
Tatlımın zaten cok zamanı yok kı,
ben ondan daha az calıstıgım ıcın,
ıs bana kalıyor.

eşimin ütüsü,benim ütüm diye bi şey mi var ya akannehir...onun ütüsü benim ütümdür...opuyorumnanaktan

Eşim çalıştığım zamanlarda da ütüyü gayet iyi bildiği ve benden bile iyi ütü yaptığı halde asla eline ütü almadı. Ona göre evlenmenin mantığı bu, evlendiysen kendi işini neden yapasın ki!!!:tomato:

Genelde ben yaparım, ama çok yoğunsam kendisi giyeceği şeyi ütüler.

ben ondan erken çıktığım için eğer ütüleyemediysem kendi gömleğini ütüler

ama başka hiçbişeye dokunmaz

fark etmiyor bizde kimin işi yoksa ve ütü yapılacaksa kimse birbirine sormaz
Alırız ütüyü geçeriz başına
Rafta ne kadar ütülenecek varsa vakitte varsa senin benim demeden yaparız

Evde oturduğu halde yardımcı tutanları neden yadırgıyorsunuz ki anlamadım.
Yeterli parası olan herkes, çalışsa da çalışmasa da yardımcı birini tutmalı bence.
Hem böylece daha dingin bir anne-eş olunabilir, yorgun olunmadığı ve daha fazla boş zamanı kalacağı için.
Hem yardımcı olarak çalıştırdığınız kadın da evine ekmek götürmüş oluyor, istihdam yaratıyorsunuz yani.

Benim ne yaptığıma gelince, bize hergün gelen bir yardımcımız var, "ütülemene gerek yok" dediğim şeyleri bile ütülüyor. Ütüyü de çok güzel beceriyor, benim eşim her ütüyü beğenmez (buna benimki de dahil), bu sebeple benim ilk kriterim "iyi ütü yapabilmesi" idi zaten yardımcımı seçerken.

Şöyle bir yardımcıyı da ben bulabilsem?

Seninkini ödünç verirmisin ipektuncer?

Biz henüz eşimle aynı evde yaşayamıyoruz tayinci olduğumuz için.
Ama beraber olduğumuz vakit, o da yardımcı olacak ütülerde.
İlk başta asla yapmam falan diyordu anneside öğretmemiş babdanda görmemiş tabi tuhafına gidiyordu.
Sonra anlattım.Bak canım ikimizde aynı şekilde çalışıyoruz.
Herşeye ben yetişemem seninde yardımcı olman gerkiyor diye.Beceremem olmaz falan diye itiraz etti.
Olur merak etme ben öğretirim dedim.Hep kaçtı.Sonra jeneratörlü ütülerden aldık.
Gösterdim ilk başta zorlandı sonra kolaymış bununla ütülemek yaparım dedi.
Arada geldiğinde ütü varsa yardım ediyor saolsun kocacım :)
ama ben biraz hırs yapmıştım ütü olayını.Çünkü hem ben he eşim memuruz.
ütülerde dolayısıyla çok oluyor.ee biraz yemekte tuzu olsun değil mi?

"ev işine yardım" diye bir ifadeyi bile kabul edemem ben, "ev işi" o evde yaşayan herkese aittir, ortaktır..
Çalışsa da çalışmasa da bir kadın o evde yaşayan herkesin dağıttığını, kirlettiğini temizlemek, düzenlemek için bu dünyaya gelmiş olamaz diye düşünüyorum nacizhane..

katılıyorum :lepi:

Şöyle bir yardımcıyı da ben bulabilsem?

Seninkini ödünç verirmisin ipektuncer?

tatlım veremem ki, elim kolum o benim:hulya:
ama çok iyi yapamadığı işler de var, mesela yemeklerini beğenmiyorum pek. Bir de ben yemekte tuz hangi aşamada konuldu, hangi yağ kullanıldı vs konularında sağlık açısından takıntılı olduğum ve evde 4 yaşında kızımız olduğu için pek yemek yaptırmıyorum zaten. İdare ediyoruz.

Eşim sayesinde ütü yapmaktan nefret ettim resmen
Hayatım boyunca bu kadar gömlek yıkayıp ütüleyeceğimi tahmin etmezdim
Sağolsun arada yardım eder, ütülü gömleği kalmadıysa ve gömlek giymeye mecbursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…