- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
sen cevap hakkı doğduğu için değil cevap vermek için bunlaru yazdın zaten.. Ben hatırlıyorsunuz bana yönelttiğiniz her sözüne teker tekeer cevap yazdım hiç anlamamazlıktanda gelmedim sizin yaptığınız gibi işinize gelmeyen sözleri görmezlikten de gelmedim.. Ama bir yere kadar insanlara birşey anlatabilirsiniz ondan sonrasında artık anlatmanında bir manası yoktur karşındaki anlamak istemedikten sonra bende o yüzden artık cevap vermek istemiyorum dedim. Aldığınız repler beni ilgilendirmez hanımefendi ben kendi düşüncelerimi söyledim ve siz rep aldınız diye de vazgeçemem dimi... Siz haklı olun bu da beni bağlamıyor ben kim haklı kim haksız çatışmasına girmedim ki.. Patavatsız olan da sizsiniz ben değilim ben kimseye şahsi birşey demedim ama siz bana çok şahsi şeyler söylediniz kat kat bilinçliyim felan dediniz beni tanıyor muydunuz ki ne kadar bilinçli olduğumu söylüyorsunu< ki ben kimseye bilinçsiz beceriksiz demedim, kadın almasına da demedim sadece ve sadece tüm işini ailesine felan yaptırmasına yanlış dedim kendü düşüncemi söylemek ne zaman patavatsızlık oldu.. Otomotik makine gibisiniz, şöylesiniz felan gibi aşağılamalar yapanda sizsiniz ki ben hiç bunlara aldırmadım ev işi yapmak bu anlama geliyorsa evet öyleyim.. Bana sizden başka bir de burada bir arkadaş tepki verdi o da sizden zaten anlaıldı diğer başlıkta yazdıklarımı bir bir beynine kazımış burada laf söylüyor... Cevap hakkı doğacak şeyler yazmadım farklı şeyler de yazmadım orada ne yazdıydam onu yazdım cevap vermenize gerek yoktu ama siz bana patavatsız derseniz bende cevap yazarım... Bu kadarrr... bayanssulusmile
Ya senin derdin ne KK olarak seni süperkadın seçmemizi felan mı istiyorsun anlamadım ki?
Ben burada iki kişinin mesajını alıntı yaptım, sen aklımda bile yoktun cevap yazarken sen üzerine alınıp atladın hemen, mesajımı alıntı yaptığın için bende sana cevap verdim geçti gitti. Otomatik makine benzetmesini de kendim yaptım Ofisin sana böyle bir ifade kullandığının farkında bile değildim.
Ama sen hala uzatıyorsun bana cevap yazdığında Ofisi katıyorsun ona cevap yazarken beni katıyorsun falan filan
Burada kaale alacağım biri bile değilsin hele ki böyle bir konuda. Ama yukarıdaki cümlen sinirime dokundu ben sana cevap vermeyi kesmişim uzatmamışım yazdığın şeye bak. Senin yazdıklarını beynime kazımışım yok seni takip ediyormuşum sen kendini ne sanıyorsun Allah aşkına bulunmaz Hint kumaşımı. Bırak beynime kazımayı diğer forumda 1 yada 2 mesajını okumuşumdur en fazla, daha fazlasını okumaya gerek bile yoktu. Kişiliğine tek bir laf bile etmedim sadece düşünceni eleştirdim üslubunu eleştirdim burası sosyal platform ya buna da hakkım var sanırım. Bir de hala cevap hakkı doğuracak şeyler yazmıyorum diyorsun kırmızı cümlen kabak gibi meydanda. Komplekslimisin nesin anlamadım ki? :umursamaz:
nedense herkeste benim laflarıma atlıyor her yerde bu böyle sizde benim takipçimsin demekki ne güzel.. Ama yanlış hatırlıyorsunuz ben yardımcı kadına hayır demedim her işini evlendiği halde annesine ablasına yıkanları anlamıyorum dedim. O evin sorumluluğunu bir insan evlendiyse kendisi almalı dedim bu kadar basit.. Evde oturupta bir de kadın çağıran kişiler yadırdagım evet bu da benm düşüncelerim burası da sosyal bir platform kendi düşüncelerimi söyleyemeyek miyim yanii... Çok güzel ezberlemişsin daha önce yazdıklarımı takip edilmekte çok güzell asıl siz her başlıkta beni takip edip laf dokmaya çalışıyorsunuz ama ben sizi tanımam da ne yazdığınızı da bilmem aklımda da tutmam.. biz burada anneliği sınamuyoruz ki annelik nediri tartışmıyoruz burada annelik kavrtamı çok farklı ütü ev işi farklı hemen aynı şeylere girmeyin yanii..
Evde oturduğu halde yardımcı tutanları neden yadırgıyorsunuz ki anlamadım.
Benim ne yaptığıma gelince, bize hergün gelen bir yardımcımız var, "ütülemene gerek yok" dediğim şeyleri bile ütülüyor. Ütüyü de çok güzel beceriyor, benim eşim her ütüyü beğenmez (buna benimki de dahil), bu sebeple benim ilk kriterim "iyi ütü yapabilmesi" idi zaten yardımcımı seçerken.
Seni ne takip edeceğim ilk defa diğer forumda gördüm bir de bu forumda. Ne profiline bakmışlığım var ne mesajlarını takip etmişliğim sadece şu iki konuya yazdıklarını okudum o kadar...
Her iki forumda da hamarat ev hanımı kategorisinde inciler döktürmektesin...
O forumda da tartışma çıkarmıştı sözlerin burada da niye herkes üzerine atlıyor sana bayıldıklarından değil merak etme demek ki düşüncelerini söyleme biçiminde üslubunda var bir yanlışlık.
Ben her işimi kendim hallediyorum böyle tercih ediyorum desen kimse sana bir şey demez. Ama yok ben şu işi kocasına yaptıranı yadırgarım yok ev işine yardım isteyeni yadırgarım dersen elbet cevap veren birileri olacaktır. Evet burası sosyal bir platform düşüncelerini dile getirirken birilerine dokundararak yadırgayıcı aşağılayıcı ifadeler kullanırsan cevap verenler de olacaktır. Sana cevap verenler de inan seni kıskandığı çekemediği her daim hayran olup takip ettiğinden yapmaz bunu kaldı ki diğer forumda sana cevap verenlerden bile değildim ben
"ev işine yardım" diye bir ifadeyi bile kabul edemem ben, "ev işi" o evde yaşayan herkese aittir, ortaktır..
Çalışsa da çalışmasa da bir kadın o evde yaşayan herkesin dağıttığını, kirlettiğini temizlemek, düzenlemek için bu dünyaya gelmiş olamaz diye düşünüyorum nacizhane..
Şöyle bir yardımcıyı da ben bulabilsem?
Seninkini ödünç verirmisin ipektuncer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?