esiniz ve ev islerine yardim.

biri_biricik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
141
48
43
35
Arkadsslar merhaba.Ben uc aylik evliyim ve calisiyorum.Yeni evliyiz ve devamli ya hayirli olsuna geliyolar yada bizim gitmemizi bekliyolar.Gelmelenrine memnun oluyoruz ama ben artik yoruldugumu hissediyorum.Aksamlari gezmeye bile gitmek istemiyorum.Esimin annesi istiyo haftada2-3 kere gidelim.O gezmeler bile yorucu geliyor.Sabahdan aksama kadar iste calisip yoruluyorum.Aksamda evde 00.30 lara kadar da aksam evde calisiyorum.hafta sonlarida devamli bi hareketlilik ve ben yoruluyorum,dinlenemiyorum.
Gelelim esime yazik oda cok yogun calisiyor ama aksam gelip dinlenebiliyor evde.Cok ustune gidip tadimiz kacsin istemiyorum.Arada yemek yapiyor yada bi isin ucundan nadirde olsa tutuyor ve sogusunda isremiyorum.Cok bisey beklemiyorum fakat bana biraz olsun yardim etsin istiyorum.
Merak ediyorum diger erkekler nasil veya nasil bana daha fazla yardim etmesini saglarim.

merhaba canım.benim eşimde çamaşır,bulaşık,temizlik hiç yardım etmez.sadece sofra kurmaya yardım eder birde kalkar kendi çayını alır.çoook ısrar etmeliyim ki işin ucundan tutsun.şu dönem sürekli yatmam gerekiyor erken doğum riskim var.buna rağmen bulaşık bile yıkamaz.erkekler genelde böyle diye düşünüyorum.

benim eşimde öle canım bi işin ucundan tutmaz seninki yine az da olsa yardım ediyomuş birazda yetiştiştiriliş tarzıyla alakalı sanırım ben kızıyorum kv gülüo

benim eşimin arkasındaki masada su olur karşı koltuktan benden ister o dereceAllahtan bunun dışında başka problemimiz yok yoksa hiç çekilmez

öncelikle evliliğin hayırlı olsun, malesef eşlerimiz yardım konusunda yardımcı olamıyorlar, bende işten geliyorum ama yorgun argın işler sırf yığılıp büyümesin diye o halimle ev işi yapıyorum ama eşim kanepeye elinde kumanda tv izliyo. Bu benim gerçekten kanıma dokunuyo ama 5 yıl oldu huyu böyle napsam değiştiremedim. Arada bi çok başının etini yersem bi bulaşık makinesi boşaltıyo o da ayda bi, o kaa dil döküp yaptıracağa kendim yaparım çenem yorulmaz diyip geçiyorum.

Eşin madem nadirde olsa işin ucundan tutuyo çok beğenmesende oh çok saol ii oldu çok yorgundum falan de taktir et heveslendir ki kırılmasın devam etsin. Az da olsa yapsa kardır.

Sürekli gezmelerden evet bende ilk sıralar şikayetçiydim, hatta ilk aylarımızda yatıya kalmaya gelirlerdi yorgun argın bi ayaklarımı uzatıp keyif yapamazdım. Hatta kendi akrabalarım bile kimisi hala habersiz çat kapı geliyo, demem o ki nasıl alıştırırsan öyle gidiyo, kırmadan müsait olmadığı söyleyip başka zaman görüşelim falan diyebilirsin bence.

benim eşim yardım eder canım.eve misafir gelse geç saatlere kadar oturulmussa onlar gittikten sonra bulaşıkları makınaya yerletirir.bende ortalığı toplarım... herseyi ortaklaşa yaparız ve ben eşime yap et demem onun içinde geliyor yapmak...

Benimkide ayni senin esin gibi..her konuda yardim eder..yemek yapar bulasikari yerlestirir..sofra kurar kaldirir..cook nadir temizlige yardim eder..utu hic sevmez :)utule diye dir dir da etmez ama..alir utucuye goturur yetistiremezsem..ben calismiyorum ustelik ama 2 tane kucuk yaramazimiz var :) onlarin pesinde harap oluyorum sagolsun halimden anliyor..yemek yapmasam bile agzini acmaz..canim kocam benim :)

Benim eşimde yapıyor. Kv ile aynı evdeyiz fakat Kv hiç bir şekilde yardımcı olmadığı için ve hatta iyice düzensiz olduğu için herşey bana bakıyor ama eşim çok hamarattır (maşallah)süpürge bulaşık çamaşır vileda ütü hep yardımcı olur beraberce bitiriveririz.. Ama içinden geliyor tabi gelmese sittin sene yaptıramazdım..

MAşallah hanımlar, demek neymiş içinden gelmesi lazımmış, benim herif ondan yapmıyo işte, öğrenci evine gitmiştim nişanlıyken aayyyy odası afedersin .ok içindeydi. İt bağlasan durmaz. Ama gençlik işte bu herif pasaklı ben buna aşık olmayın diyemiyos

2 kişinin dağınıklığından ne olucak bizde çalışıyoruz ama hergünde ev temizlenmez ki?

2 kişinin dağınıklığından ne olucak bizde çalışıyoruz ama hergünde ev temizlenmez ki?

Tabi cnm 2 kişinin dağınıklığı bişi diil, biz 3 kişi olduk o zaman daha ii anladım hakkatten bişi olmuyo 2 kişiden. Sadece akşam biyere gitmişsen biri gelmişse o hafta biraz iş birikiyo yorgunluk oluyo. Şimdi çocuk var her gün iş var ama

benim eşimde saolsun (masaallah) yardım eder ben çalışmıyorum evdeyim. eşim mesaiye kalmazsa benimle beraber her şeye yardım edio. kahvaltılar hazırlar toz alır banyo fayansalrını temizler vs. allahım eşimi başımdan eksik etmesin. hepimizede geçim düzenliği versin amin..

Sağ olsun benim eşim de yardımcı olur.Benim dememe gerek kalmaz.Ne kadar yorulduğumu,uğraştığımı görür,işin ucundan tutar..

eşim ilk günden itibaren her işe yardım eder aklınıza gelebilecek her işe yemek ütü temizlik aklınıza ne gelirse, o yüzden erkekler böyle diyip işin ucunu bırakmayın, böyle diye bişey yok baştan nasıl alışılırsa öyle gider, yorgunsan misafir kabul etme ya da siz gitmeyin insanın iyi gününü kötü gününü bilecek eş dediğin o ne öyle talimli asker gibi

bende ev hanımıyım.. eşimin işi ağır..
yardım etmek istese de ona kıyamıyorum ben.. zaten eve kendini zor atıyo...
evde olduğum için sıkıntı yapmıorum yetişemiorum diye bi derdim yok...
ama misafir geldiğinde hiç oturmaz saolsun...
benimle beraber salon ve mutfak arasında gider durur... :)

:) bende benimkinin burosunu biliyorum.senin kocanin ogrenci evi gibi...ama gonul iste

Alistirmamaya calisiyorum zaten.Yapmiyosun deyince ters tepiyo bende sunu yapamisin diye alistircam ins.

ben ev hanimiyim
buna ragmen esim herseye yardim eder
yemek bile yapar
ögrettim
bulasik mak bosaltma doldurma onun görevidir
alisverisi hep o yapar
yani bircok konuda yardimci
evde durmayi seviyor zaten
eline mi yapisir
cocukta var
ev hanimi olmak kolay degil

fazla becerikli olmayacaksin. Bakacak ki yapamiyorsun kendisi de el atacak.
Bir de kiyamayacak sana. Sen orda is yaparken kendisi rahat rahat oturamayacak.

Benim esim masallah barekallah benden becerikli. Beni begenmiyor. Bazen sinirime dokunsa da bu durumdan memnun oluyorum.

Pilavi bile benden guzel yapiyor dusun. Pilav yapilacaksa ben yaparim diyor. Makineye bulasiklari yerlestiriceksem ve bulasiklar coksa ben yaparim diyor vs vs.

beni eşimde çok hamaratttır maaşallah , çok titiz ,temiz , ama bazen bıktırıyor , bazen masadayız ve çay keyfi yapmak istiyorum bi oturtmuyor hadi kalk , hadi kalk , topla şunu , topla şunu , baktı ben otaraflı olmuyorum , yanımızda kim var kim yok (akrabalar , ve arkadaşlarım) kalkıyor kendi topluyor , herşeyin fazlası zarar , ama bu gün gardrobumu da düzeltmiş .....::):

Allaha şükür esim ben calismamama rağmen bana ev temizliğinde çok yardimci olur haftalık temizliğinde camlari bile beraber sileriz o süpürge yapar ben paspas cekerim zaten benden bile titiz saolsjn yapior ki benim hiçbir cabamda yok yapsin die kendi içinden gelecek once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…