- 8 Kasım 2013
- 141
- 48
- 43
- 35
- Konu Sahibi biri_biricik
-
Arkadsslar merhaba.Ben uc aylik evliyim ve calisiyorum.Yeni evliyiz ve devamli ya hayirli olsuna geliyolar yada bizim gitmemizi bekliyolar.Gelmelenrine memnun oluyoruz ama ben artik yoruldugumu hissediyorum.Aksamlari gezmeye bile gitmek istemiyorum.Esimin annesi istiyo haftada2-3 kere gidelim.O gezmeler bile yorucu geliyor.Sabahdan aksama kadar iste calisip yoruluyorum.Aksamda evde 00.30 lara kadar da aksam evde calisiyorum.hafta sonlarida devamli bi hareketlilik ve ben yoruluyorum,dinlenemiyorum.
Gelelim esime yazik oda cok yogun calisiyor ama aksam gelip dinlenebiliyor evde.Cok ustune gidip tadimiz kacsin istemiyorum.Arada yemek yapiyor yada bi isin ucundan nadirde olsa tutuyor ve sogusunda isremiyorum.Cok bisey beklemiyorum fakat bana biraz olsun yardim etsin istiyorum.
Merak ediyorum diger erkekler nasil veya nasil bana daha fazla yardim etmesini saglarim.
Arkadsslar merhaba.Ben uc aylik evliyim ve calisiyorum.Yeni evliyiz ve devamli ya hayirli olsuna geliyolar yada bizim gitmemizi bekliyolar.Gelmelenrine memnun oluyoruz ama ben artik yoruldugumu hissediyorum.Aksamlari gezmeye bile gitmek istemiyorum.Esimin annesi istiyo haftada2-3 kere gidelim.O gezmeler bile yorucu geliyor.Sabahdan aksama kadar iste calisip yoruluyorum.Aksamda evde 00.30 lara kadar da aksam evde calisiyorum.hafta sonlarida devamli bi hareketlilik ve ben yoruluyorum,dinlenemiyorum.
Gelelim esime yazik oda cok yogun calisiyor ama aksam gelip dinlenebiliyor evde.Cok ustune gidip tadimiz kacsin istemiyorum.Arada yemek yapiyor yada bi isin ucundan nadirde olsa tutuyor ve sogusunda isremiyorum.Cok bisey beklemiyorum fakat bana biraz olsun yardim etsin istiyorum.
Merak ediyorum diger erkekler nasil veya nasil bana daha fazla yardim etmesini saglarim.
benim eşim yardım eder canım.eve misafir gelse geç saatlere kadar oturulmussa onlar gittikten sonra bulaşıkları makınaya yerletirir.bende ortalığı toplarım... herseyi ortaklaşa yaparız ve ben eşime yap et demem onun içinde geliyor yapmak...
2 kişinin dağınıklığından ne olucak bizde çalışıyoruz ama hergünde ev temizlenmez ki?
MAşallah hanımlar, demek neymiş içinden gelmesi lazımmış, benim herif ondan yapmıyo işte, öğrenci evine gitmiştim nişanlıyken aayyyy odası afedersin .ok içindeydi. İt bağlasan durmaz. Ama gençlik işte bu herif pasaklı ben buna aşık olmayın diyemiyos
eşim ilk günden itibaren her işe yardım eder aklınıza gelebilecek her işe yemek ütü temizlik aklınıza ne gelirse, o yüzden erkekler böyle diyip işin ucunu bırakmayın, böyle diye bişey yok baştan nasıl alışılırsa öyle gider, yorgunsan misafir kabul etme ya da siz gitmeyin insanın iyi gününü kötü gününü bilecek eş dediğin o ne öyle talimli asker gibi
fazla becerikli olmayacaksin. Bakacak ki yapamiyorsun kendisi de el atacak.Arkadsslar merhaba.Ben uc aylik evliyim ve calisiyorum.Yeni evliyiz ve devamli ya hayirli olsuna geliyolar yada bizim gitmemizi bekliyolar.Gelmelenrine memnun oluyoruz ama ben artik yoruldugumu hissediyorum.Aksamlari gezmeye bile gitmek istemiyorum.Esimin annesi istiyo haftada2-3 kere gidelim.O gezmeler bile yorucu geliyor.Sabahdan aksama kadar iste calisip yoruluyorum.Aksamda evde 00.30 lara kadar da aksam evde calisiyorum.hafta sonlarida devamli bi hareketlilik ve ben yoruluyorum,dinlenemiyorum.
arkadsslar merhaba.ben uc aylik evliyim ve calisiyorum.yeni evliyiz ve devamli ya hayirli olsuna geliyolar yada bizim gitmemizi bekliyolar.gelmelenrine memnun oluyoruz ama ben artik yoruldugumu hissediyorum.aksamlari gezmeye bile gitmek istemiyorum.esimin annesi istiyo haftada2-3 kere gidelim.o gezmeler bile yorucu geliyor.sabahdan aksama kadar iste calisip yoruluyorum.aksamda evde 00.30 lara kadar da aksam evde calisiyorum.hafta sonlarida devamli bi hareketlilik ve ben yoruluyorum,dinlenemiyorum.
Gelelim esime yazik oda cok yogun calisiyor ama aksam gelip dinlenebiliyor evde.cok ustune gidip tadimiz kacsin istemiyorum.arada yemek yapiyor yada bi isin ucundan nadirde olsa tutuyor ve sogusunda isremiyorum.cok bisey beklemiyorum fakat bana biraz olsun yardim etsin istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?