esiniz ve ev islerine yardim.

ben evdeyim şimdilik çalışmıyorum sınava hazırlanıyorum... eşim çalışıyor işten geliyor yemek yapıyoruz birlikte :) ben biraz üşengecim maalesef :) sofrayı kurarız kaldırırız bulaşıklara karışmaz ama yıkanınca yerine yerleştirir..ev süpürür yerleri siler çamaşırları katlar... herşeyi yapar tek sorunumuz eşyaları koyduğu yeri birdaha hatırlamaması birde sabah kalkma saatiimde gelip kahvaltımı hazırlar :26::26: ama size hak verdim gerçekten çünkü okurken ben yoruldum..çok haklısınız eşiniz yardım etmesi lazım...çok titiz ve becerikliyseniz nasılsa yapacak diye güveniyor olabilir:) kötü bir örnek olsamda bazen üşengeç olmamı seviyorum...

Benim eşim önceden yapmazdı, elinden de gelmezdi zaten. Ama çocuğumuz olduğundan beri çok yardım ediyor, Allah razı olsun...

benim eşimde yardım eder..
hatta ben ona yardım ederim diyebilirim...
hertürlü ev temizliğini yapar ütü dışında...
hiç yap demedim şimdiye kadar adamın içinden geliyo demekki...
benden daha titizdir....
hatta başlarda o kadar abartmıştıki herşeyi o yapmaya çalışıyodu..
makinelere dokunmama izin vermiyodu bozarım diye...
kavga ettim işime karışma diye biraz çekti kendini çok şükür...

canım gercekten biz sanslı bayanlardanız..eş konusunda
allahıma binlerce sükürler olsunki böyle bir ese sahibiz...
allahım kimsenin evinde huzuru mutluluğu bomasın

Bizde her hafta carsamba gunu temizlik gunuydu ikimizde calistigimiz icin carsamba aaksamlari beraber temizlik yapardik ama esimin evi temizlerkenki agresif tavirlari,yenilip yutulmayacak lafari yuzunden artik karistirmiyorum,hemen hemen bir aydir...canimda ciksa yorgunluktan kendim yapiyorum tepem atmasindansa fazla yoruluyum obemi yok.....

merhaba bende yaklaşık ıkı aydır evlıyım.eşimle 7 yıllık flört dönemımızde var tabı..ben calısmıyorum,okuyorum..genelde eveişe yetısmeye calısıyorum ama zorlonıyorum he gelen gıden hemde dedıgın gıbı kv beklentılerı..eşim polıs..zor ve yoğun çalısmasına ragmen bana mutlaka yardım eder.bır mısafır geldııgınde atıyorum salonu o toplar mutfagı ben vs.. o olmasa nasıl yaaprım bılemıyorum

Kizlar evimde internet olmadigi icin tel.den yaziyorum.herkese tek tek cevap veremiyorum fakat yazan herekese tsk ediyorum ve anliyoruzki erkegin icinden gelecek ve ailede alismis olacak.Benim esim annesinin evindeyken gunduz iste aksamda arkadaslariyla oldugu icin sadece yatmadan yatmaya eve giderdi.Sanirim zamanla aliscak.Bu arada benim durumumda olan cok kisi var diye dusunurken kizlar eslerinizin masallahi var.kiskandim dogrusu))

aynı sorunları ilk aylar çok yaşadık en son dedim ki arkadaş sende çalışıosun bende ya kadın tutarız ya yardım edersin yada ben çalışmam oturur temizlik yaparım dedim allaha şükür eşim çok titiz biriydi pazarları yardım ediyordu

hakkını yemeyim
benim uyuzda yardım eder
çamaşır asar,kızımla bol bol ilgilenir
kızımın üstünü degiştirir giydirir
kızımın yemegini yedirir
temizlikte elinden geldigince ya bana yardım eder ya kızımı oyalar ben rahat rahat temizlik yaparım
bunada şükür
hiçbişey yapmasada olur yeterki kızımla ilgilensin

eşinden bazı şeyleri yapmasını isteyebilirsin. o şekilde alıştır. daha yeni evlisiniz. zamanla alışır...

benim eşim evlenmeden önce yardım etmezmiş. sadece kendi eşyalarını düzenlermiş bazen görümcemin eşyalarını... ama diğer hiç birşeye dokunmazmış. musluk bozulsa bile görümcem yaparmış.. hatta işten gelirken ekmek vs. bile almazmış o derecede...

eşim ilk başlarda yapmıyordu. hiç birşekilde dokunmuyordu... o kadın işi ben yapmam vs.. yardım istedim. birde astımım azınca kendiside yorulup rahatsızlanacağım diyede korktuğundan yardım ediyor artık...

yardım istememekten utanma. çok yoruluyorsan misafir kabul etme...

içinden gelecek insanın
bir de isteyeceksin söyleyeceksin canım çaresi yok
10 yıllık evliliğimde söyleye söyleye zor da olsa alıştırdım
bir de kv ve başkalarına gittiğinde paralama kendini otur dinlen

Kv ile eltim birlikte otuyo hem kv hemde eltim bana geldiginde yardim ederler.Eltimle ben ona gelince yada o bana gelince birlikte kurar kaldirir yikariz.o yuzden gittigimde oturursam olmaz.Esimede soylendigimde soguyo dediginiz gibi yardim istiycem.insallah zamanla alisir.

aynı benim eşim de böyle, tam paşa çocuğu.ama mesela babası öyle değil işin ilginç yanı, erkekler babalarını model almazlar mı? kayın peder kendi almak ister yazık, kv me çoğu konuda yardımcı.en önemlisi titiz olduğu için işleri kolaylaştırıyor.

Benim esim de hic bir zaman ev islerinde yardimci olmaz,kendi ailesindede boyle gordu,kv kp-den hic yardim istememis,hatta esim kendisine bir cay bile koymuyor o derece yani.Yapmasini isteyin diyor arkadaslar,istemekle olmuyor itse bazen,bir yardim istiyorum,ya ufuldanarak yapar,bir daha yapmam diyerek,yada hic yapmaz,ben kadin digilim,der.Allahtan calismiyorum,onun icin de pek yardimina ihtiyacim yok,kendim yapiyorum bir sekilde.Ama tabii esinin bazi seylerde yardimci olmasini gormek guzel bir sey,herhalde

Benimki o konuda çok iyidir ben 12 de geliyorum işten o beşte geliyor yine de bana yalnız temizlik yaptırmaz. O süpürür ben silerim sofrayı o toplar bulaşık makinesi bitince temizleri o yerleştirir. Yoruluyorum yardım et desen geri çevirmez bence.

arada yoruldum deyip bırak yat v dınlen. eğer ev çok dağılırsa bu durumdan rahatsz olup belki destek olabılır.once bı olç tart yanı. baktın yardım edıyorsa yardımlaşarak yapmanın senı dınlndırdıgını falan soyle bı de yaptgını beğenmesen de dstkl bence cok ıse yarıo bu ben denedım :) eger dağınıklıktan sıkayetcı olmuyorsa bıraz daha drlı toplu yasamasını soyle mesela arkalarını toplamayalım. boylelıkle cok dagılmamıs cok ıs yapmamaıs ve cok yorulmamaıs olursun. hıc bısy snden onmlı dgıl. dağınıksa dgınık takıntılı olma.bazen ıslerı ertelemeyı bılmmız greklı. kolay gelsın

benim kp de öle canım elinden her iş gelir bizim evde bişey bozulsun kv hemen baban gelir yapar sen yapma elektrik çarpar seni der sanki kp çarpmıcak olcak olduktan sonra oğluna kıyamıyo işte

benim kp de öle canım elinden her iş gelir bizim evde bişey bozulsun kv hemen baban gelir yapar sen yapma elektrik çarpar seni der sanki kp çarpmıcak olcak olduktan sonra oğluna kıyamıyo işte

ama işin ilginç yanı ailesinin yanında da, çay dolduracak olsam, sen zahmet etme ben yaparım falan der =) onlarda ooo eşine kıyamıyor derler, bende kameraya oynama derim gülerek. (bunu gösteriş için yapmıyor farkındayım ama neden yaptığını çözemedim)

Valla kizlar bense anladimki adamin icinden gelecek yap demekle iyilikle guzellikle olmuyo yani.dun kavgasinida yaptim icimden geleni yaparim ama sen istiyosunki sen bisey yaparken bende baska biseyi yapiyim ben yapmam dedi.insana dokunan bende sabahdan aksama kadar calisiyorum.olmayinca olmuyor ama.evde olsam beklememde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…