- 9 Ağustos 2009
- 2.987
- 2.591
- 723
- Konu Sahibi biri_biricik
-
Benimkide ayni senin esin gibi..her konuda yardim eder..yemek yapar bulasikari yerlestirir..sofra kurar kaldirir..cook nadir temizlige yardim eder..utu hic sevmez :)utule diye dir dir da etmez ama..alir utucuye goturur yetistiremezsem..ben calismiyorum ustelik ama 2 tane kucuk yaramazimiz var :) onlarin pesinde harap oluyorum sagolsun halimden anliyor..yemek yapmasam bile agzini acmaz..canim kocam benim :)
Arkadsslar merhaba.Ben uc aylik evliyim ve calisiyorum.Yeni evliyiz ve devamli ya hayirli olsuna geliyolar yada bizim gitmemizi bekliyolar.Gelmelenrine memnun oluyoruz ama ben artik yoruldugumu hissediyorum.Aksamlari gezmeye bile gitmek istemiyorum.Esimin annesi istiyo haftada2-3 kere gidelim.O gezmeler bile yorucu geliyor.Sabahdan aksama kadar iste calisip yoruluyorum.Aksamda evde 00.30 lara kadar da aksam evde calisiyorum.hafta sonlarida devamli bi hareketlilik ve ben yoruluyorum,dinlenemiyorum.
Gelelim esime yazik oda cok yogun calisiyor ama aksam gelip dinlenebiliyor evde.Cok ustune gidip tadimiz kacsin istemiyorum.Arada yemek yapiyor yada bi isin ucundan nadirde olsa tutuyor ve sogusunda isremiyorum.Cok bisey beklemiyorum fakat bana biraz olsun yardim etsin istiyorum.
Merak ediyorum diger erkekler nasil veya nasil bana daha fazla yardim etmesini saglarim.
canım gercekten biz sanslı bayanlardanız..eş konusunda
allahıma binlerce sükürler olsunki böyle bir ese sahibiz...
allahım kimsenin evinde huzuru mutluluğu bomasın
benim eşimde öle canım bi işin ucundan tutmaz seninki yine az da olsa yardım ediyomuş birazda yetiştiştiriliş tarzıyla alakalı sanırım ben kızıyorum kv gülüo
benim eşimin arkasındaki masada su olur karşı koltuktan benden ister o dereceAllahtan bunun dışında başka problemimiz yok yoksa hiç çekilmez
Arkadsslar merhaba.Ben uc aylik evliyim ve calisiyorum.Yeni evliyiz ve devamli ya hayirli olsuna geliyolar yada bizim gitmemizi bekliyolar.Gelmelenrine memnun oluyoruz ama ben artik yoruldugumu hissediyorum.Aksamlari gezmeye bile gitmek istemiyorum.Esimin annesi istiyo haftada2-3 kere gidelim.O gezmeler bile yorucu geliyor.Sabahdan aksama kadar iste calisip yoruluyorum.Aksamda evde 00.30 lara kadar da aksam evde calisiyorum.hafta sonlarida devamli bi hareketlilik ve ben yoruluyorum,dinlenemiyorum.
Gelelim esime yazik oda cok yogun calisiyor ama aksam gelip dinlenebiliyor evde.Cok ustune gidip tadimiz kacsin istemiyorum.Arada yemek yapiyor yada bi isin ucundan nadirde olsa tutuyor ve sogusunda isremiyorum.Cok bisey beklemiyorum fakat bana biraz olsun yardim etsin istiyorum.
Merak ediyorum diger erkekler nasil veya nasil bana daha fazla yardim etmesini saglarim.
aynı benim eşim de böyle, tam paşa çocuğu.ama mesela babası öyle değil işin ilginç yanı, erkekler babalarını model almazlar mı? kayın peder kendi almak ister yazık, kv me çoğu konuda yardımcı.en önemlisi titiz olduğu için işleri kolaylaştırıyor.
benim kp de öle canım elinden her iş gelir bizim evde bişey bozulsun kv hemen baban gelir yapar sen yapma elektrik çarpar seni der sanki kp çarpmıcak olcak olduktan sonraoğluna kıyamıyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?