esiniz ve ev islerine yardim.

Allah razı olsun benim eşim yardımcı olur hakkını yemeyeyim. bazen şaka yollu 'ben erkeğim, temizlik senin görevin' der ( benim feminist damarlarımı kabartmak için tabii :) ) bende hemen peygamber efendimizi örnek gösteririm hiç bir şey diyemez. size de tavsiye ederim. ' benim akşam hazırladığım yemek bile Allah rızası için, görevim olduğundan değil, peygamber efendimiz hayatı boyunca 1 bardak su istememiş, hep kendi işini kendi halletmiş.' der sinsi sinsi gülerim :)

eşimin hakkını bu konuda teslim ederim çok yardımcı olur evde.Ben yemek yaparken Salatayı yapar haftasonu erken kalktıgında süpriz kahvaltılar hazırlarr,güç isteyen tüm işlerde yardımcımdır yorgunsam o halleder herşeyi .Hasta oldugumda bebek gibi bakarhayat müşterek ve hayat arkadaşlıgı bence her konuda paylaşım sevgi gerektiriyor

Genellikle yardım eder. . İkimizde çalışıyoruz o evde olduğu zaman elektrikli süpürge ile süpürür evi mutfağı toplar işten geç gelioyorsam yorgunum diyede yapar. .kahvaltı hazırlarkende yardım eder. salataları genellikle o yapar Özelikle izinliyken benimle birlkte yapmayı daha çok seviyormuş

Son düzenleme:
Bence açık açık söyleyin. Madem ikimizde çalışıyoruz madem evin geçiminde ben sana yardımcı oluyorum sende bana olacaksın deyin.
Adamlar yok paşa çocuğuymuş yok neymiş, hem çalışıp hem iş yapan kadınlar ne çocuğu o zaman ?rahatına çokta düşkün olan eşini çalıştırmasın ve yardım etmesin hadi belki ona bişey demeyeyim.
Bende çalışıyorum ve eşim yemek ve ütü dışında her işe yardım eder siler, süpürür, toz alır, sofra kurar kaldırır, çamaşır asar,misafir geldiğinde yardım eder ... olması gereken bu, fazlası kul hakkına girer, kadını sömürmeye girer.
Misafir konusuna gelince yeni evli sayılırım
öyle sizin dediğiniz gibi aman aman yağmur gibi misafirim hiç gelmedi cumartesi de çalışıyorum zaten.
Sınırlarını çiz ,kurallarını koy derim.
Mutluluklar dilerim...

benim eşim kılını bile kıpırdatmaz

oyyy abla çok tatlısın valla düşünceli halini yerim senin :))) her erkek bir olmuyor benim eşime yaptırsam her işde yapar ama kıyamıyorum zaten çok yoruluyor.. ama buradaki bayanlara heveslenmedim değil aradabir bana kahvaltı sürprizi yapsa hiçte fena olmazdı ama nerdeee(50:

benim eşim eve geç geldiği için o gelene kadar her iş bitmiş oluyor ikimizde çalışıyoruz ama ben ondan erken çıkıyorum gerçi şuan bebeğimden dolayı annemdeyim yemek ve iş derdim yok yatmadan yatmaya eve gidiyorum aynı eski günlerimdeki gibi oh be özlemişim

ay utandım =) bende seni yerim canım nerelerdesin sen ya kaç gündür?

eşim tek başına bişey yapmaz ama birlikte yapacaksak ok. der .ben yer silersem o süpürür. ben mutfaktaysam o toz alır .ütü yaparsam o da bahcemizle ilgilenir agacları sular ,bahceyi yıkar. yani öyle.. ama makarna dısında yemek yapmaz .ben yemegi yaparken o sofra hazırlar,bulasık varsa onları halleder.
ya da aksamdan oturma odasında bardaklar tabaklar kaseler battaniye felan varsa sabah çok erken kalkar oturma odası tertemiz yapar öyle işe gider.hatta arada işte ögle arasında yemem icin mutfaga saklama kaplarına yemegimi hazırlar koyar.sabah alır onları ,öyle cıkarım evden . burda diger arkadasların dedigi gibi bunları yapacaksın diye hic ısrar etmem ,hadi bakalım işler bizi beklior derim .emrivakiyle olmaz çünkü.zaten ara ara da temizlikçi alırsınız olur biter. ayy benim pandam iimiş beee

bu yaptıklarına rağmen senin ki pandaysa, benim kinin yanında kutup ayısı sevimli kalır arkadaşım

ayy çok tatlısınız yaa :) düzelir zamanla senin ki de ,de ki ona : artık kutup ayılığından pandalığa geçme zamanın geldi

teşekkür ederim.ben düzeleceğini sanmıyorum ümidi kestim. o türünün son örneği olduğu için koruma altına aldılar artık türler arası geçişi imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…