sema bence tavırlarınla akşam telefonda aramasın da onun dışında nerede arar ve dertleşirse dertleşsin der gibi bir ortam meydana getirmek üzeresin farkında mısın canım
Öyle değil aslında, ilk ağladığım akşam bu kadından hoşlanmadığımı, istemediğimi ifade ettim
Ama çok da eşimi bu konuyla boğmak istemiyorum, zaten bana bi daha üzmiycem, dikkatli olucam filan diye söz verdi, kadına da rahatsız oluyo eşim demiş ama tabi eğer ki herşey gerçekse, biraz da ne yaparlarsa yapsınlar görmek istiyorum gibi bi havadayım açıkçası, relaksım kendimden beklemediğim bi şekilde...
ben diyorum ki evden bu telefonlardaki konuşmaların boyutu nereye varacaktı onun bir sonunu görseydin diyorum neyse
Pek iyi bi yere varmıycaktı canım bana sorarsan:)
tamam senin amacın ne peki bu olayın nereye varacağını görmek mi yoksa milleti uyandırıp temkinli davranmalarını sağlayarak gene bildiklerini farklı şekilde yaşamalarını mı sağlamak ?[/B ]
Benim amacım, öncelikle bana saygılı olsun eşim, benim yanımda o şekilde kimseyle konuşamaz fingirdeyemez.
Sonra da tabii ki sadık olsun, ama bunu da zorla yaptıramam, tabi ki bi yerde etkim azalacak, orda da kendi kendini denetlemeli, onu da bi şekilde öğrencez, benim olmadığım yerde ne alemde olduklarını
Allah kolaylık versin canım zor bir durum
Sağ ol canım, sen benim yerimde olsan nasıl davranırdın?
kusura bakma bir taraftan yemek yapıp bir taraftan da burayı takip ediyorum
canım ben olsam ilk etapta telefon görüşmelerinin sonucu nereye varacak onu öğrenmeye bir taraftan da işyerine baskınlar düzenlemeye bakardım öncelikle eşini takip edip onu telefonla arayıp ya da akşam gün içerisinde neler yaptığını hal hatır soruyor gibi sorar izlediklerimle örtüşüp örtüşmediğine bakardım.
samimi bir candan arkadaşın olmuş olsa birlikte de takip edebilirsin.
o bayanın canını okuyacak planlar yapardım, hatta telefonlar her akşam her akşam rutin hale geldiğinde mümkünse telefonu ilk açan ben olmak isterdim cevap vermeden bir süre bekleyip karşıdan nasıl hitap ettiğini duymak isterdim.
ali bey ali abi yoksa canım cicimli bir hitapta mı bulunuyor.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınızla bana destek oldunuz.
Aslında durumu dün anlatacaktım ama dün anlatmaya pek müsait değildim çok hasta olduğum için işe de gidemedim evden de yazamadım.
Pzt.günü akşam eşim geldi yemek yedik, gayet normaldi herşey, sonra eşim içeri geçti, ben mutfağı toplarken telefon çaldı, anladım tabi kadının aradığını mutfaktan çıktım ama eşimin olduğu odaya da girmedim, eşim beni görmüyor yani, ben uzaktan dinliyorum..
Kadının konuşmalarını duyamadığım için eşimin verdiği cevapları yazıcam sonrası zaten film koptu
Biraz havadan sudan konuşmadan sonra;
Eşim- Ahmet(Kadının Beyi) ne zaman gelecek tam tarihi belli mi, arada seni görmeye gelmeyecek mi
Kadın -...............................
Eşim - Nasıl yani (gülerek)
KAdın - ..........................
Eşim - Müsaitim evet (gülerek)
KAdın-..................................................
Eşim - Yok öyle değil , isterim tabi (gülerek)
Sonrasında ben zaten tüm gün iyice dolmuştum girdim içeri ne konuşuyosunuz dedim
Eşim de görüşürüz dedi kapattı teli.
Sonra ben koptum ağladım baya, istemiyorum dedim bu kadınla konuşmanı, eşim de sarıldı falan, üzülmeni istemiyorum haklısın dedi, ama sanki o anı geçiştirmek içindi anlatabiliyo muyum ben daha fazla sinirlenmiyim diyeydi sanki.
Neyse, en son söz aldım konuşmıycam diye ama bana sanki iş baya ilerlemiş gibi geldi..
valla semacım adaşız bu arada :) bende evliyim eşimin hiç bayan arkadaşı yok hatta erkek arkadaşları ile bile bırakın akşam konusup dertleşmesini gündüz bile konusmaz aramaz bile soğuk nevale :) arayan olursada mümkün oldugunca kısa keser sevmez tel konusmalarını ben bu yonden rahatım :) ama benim ve ailemin babam hariç tüm hayatımızı mahveden babamın annemden boşanmasını ve kendi ile evlenip bide üstüne iki çocuk yapmasını becerebilen bir kadın var bizim hayatımızdada. zavallı annem evimizi açtı karnını doyurdu hepimiz ailesi olduk sözde babamda abisi oldu :S babamın kedi şirketi vardı ve bu kadında o zamanlar ( 18 yasındaydı babamla aralarında 15 yas var ) babamın işyernde elemanıydı.ailesi ile problemleri vardı ve babası kızı evden kovdu.bizim şirket 4+1 evdi. bir odasını annem kız sokakta kalmasın diye kendi elleriyle hazırlattı.birgün şirkete o uyurken odasında gece hırsız girmiş annemde telaşlanıp kıza bişey yapacaklar orada kalmasın diyerekten bizim eve aldı.gel zaman git zaman samimi tavırlar davranışlar srgilemeye basladı evde asırı rahatlık anneme dedimki anne bak bı kız ii yolda değil gel beni dinle bbamla konus evden yolla usulunce dedim bende 14 yasımdayım o sıralar.annem bana ddiki ''kızım saçmalama o seni ne kadar cok seviyor ablan gibi senin (bu arada benim 3 kardeşim daha var ) baban bakarmı hiç ona küçük o daha hem babana güveniyorum ben ayrıca ben istedim burda klamasını yazık kıza ailesiyle konusuncaya arasını düzeltinceye kadar kalacak dedi '' yani kendi sonunu kendi hazırladı anneciğim.çok ii niyetli kadındı. sonra birgün haaa bu arada sadece 15 gün kaldı evimizde. bir gece uyandım mutfağa gidecektim salonda tv acık kapatayım dedim x kişide salonda yatıyor.salona gittim ahaa dedim annemle babam burda uyuyp kalmışlar. tv yi kapattım yatak odamızın kapısı açık mutfağın ışığını açtım su içeçeğim diye mutfakla yatak odası karşı karşıya ışık yanınca birde baktım ki annem yatağında yatıyor.beynimden vurulmuşa döndüm salona gittim tekrar yaklaştım babam x kişinin yanında uzanıyor hiçbirşey yapamadım ağlayarak odama döndüm yattım.bir allhın kuluda uyanmadı ya uynsalar biliyorum yapacağımıda cocuk halimle cesaret edemdim.pusuya yattım yaklaşık 30 dakka sonra babam annemin yanına döndü kendi yatağına yattı.sabah oldu bir gram uyumadım okula gideceğiz dedim ben gitmeyeceğim.zorda olsa ikna ettim babam bırakırdı okula bizi x kişile bereber.herkes gitti annemle basbasa kaldım ki annemin herseyden haberi oldugunu düşünüyıordum çünkü bir kadın nasıl anlamaz kocasının yanında olmadığını yaaa.soyledim anneme dedim akşam bole bole oldu gördüm annem bana bir tokat attı saçmalama dedi sen ne dediğinin farkındamısın baban duysa cok üzülür.inandıramadım dedim takip et.kendin gör.o gece ve daha sonraki geceler annem takipte ama babam bi daha hiç salona gitmedi.2 hafta sonunda x evden ayrıldı sözde ailesi ile barıştı.annem bana küs.babmın haberi bile yok olaylardan.ama ben gördüpüme inanırım.aradan 3 ay geçti teyzem ben annem şirkete gittik çıkışta teyzem anneme dediki abla bu kzıı gözüm tutmadı dikkatli ol ddi bu sefer nasıl olduysa annem şüphelendi birşeylerden bana çocuğum diye aldırıs etmedi belkide inandı ama bana belli etmedi bilemem.canım annem benim babam o kadına ev tutmustu haftanın 3 gunu şehir dısına gitme ayağına onda kalıyordu annemde nasıl öğrendiyse öğrendi.anladı hatalarını ama iş işten gecti babam annemi değil o kadını tercih etti.bizide annemden zorla ayırdı yıllarca.annem yıllarca bizden ayrı kaldı ve en kütüsüde anneciğim o zamandan beri psikolojik tedavi görüyor.bütün hayatı mahvoldu.bizimde tabi.su an babam bizim için yok gibi birşey affedemiyoruz tabi baska sebeplerde var.uzun oldu belki ama yasananlar burda yazdıklarımla bile bitmez.babamla annnem severek ve kaçarak evlenmişler ve annem o kadar güzel bir kadınki su anki karısına on basar ama işte hayat kader.allah kimsenin basına vermesin semacım sende bence en kısa sürede netleştr.ama kocana hissettirme çünkü bile bile itmek olur aklında yoksa bile hırs yapar aklına sokar.sakın ha belli etmeden inceden inceden takip et.inşallah yanılıyorsundur.allah yuvanı mutlulugunu daim kılsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?