Eşiniz ve Hanım İş Arkadaşları

vallhi konuyu yeni okudum sinirlendim çok fazla ya nedir bu kadınların kadınlara zararı banada kadın eşinize yazılıyor gibi düşünmüştüm son yazılanları okumadan evvel tabi eşinizinde kesinlikle buna müsade etmesi meyilini belli ediyor bunun bir benzeride yaklaşık 1 yıl evvel bi<zede olmuştu eşimin eski işyerinde vardı bitane hiç hoşlanmazdım kendisinden çok rahattı arkadaş neyse eşim iş değiştirdi bikaöç ay sonra aradı bu yok eski patronu anlatıyor sevgilisinden ayrılmış onu anlatıyor neyse ses etmedim morali bozuktur dedim baktım ikinciye yine aramış bizimkide hemen söyler bugün ... aradı die ikincide dedim eğer telefonunda 0,01 saniye konuşmanızı görürsem şahit olursam detaydan görürüsem kesinlikle çok kötü şeyler olur die o oldu bidahamı denesin kesinlikle erkenden uyarıcaktınız eşinizi bukadarına asla müsade etmiycektiniz

Malesef bilemedik canım, akıllı olamadım o kadar, tecrübesizliğime denk geldi belki de
Bu durumda bile yine kötü niyetli düşünüyo oldum yani anlamıyorum eğerki aynı durumda ters rollerde olsaydık neler olurdu ama iş kendilerine gelince kötü niyetli oluyoruz

kendini savunma mekanizması o herzaman sesini bastırırsam haklı olurum sesimi karşımdakinden fazla yükseltirsem suçum bastırılır malesef böyle çalışıyor beyinleri işlerine böyle geliyor çünkü sen suçlu oldun ,sen kıskanç oldun,sen saygısızlık yaptın telini açmakla,sen eşini mahçup ettin bu böyle uzar gider onlarınki çok masum yoksa yalnış anlayan yalnış düşünen herzman bizleriz

Ne yazık ki..
Allah bilir şimdi kadından özür diliyodur eğer öyle bişey yaparsa hakkım da haram olsun ona

Kadınla konuştum okudun mu canım?

okudum okudum iyi olmuş çok üzülüyorum ama,kalbim sıkıştı sanki okurken senin o anki hislerini hissettim gibi.bakalım bugün ne olacak.kesin işte konuşacaklar bu konuyu.akşam sana nasıl davranacağını merak ediyorum eşinin.

Kadınla konuştum okudun mu canım?

okudum okudum çok üzüldüm ama,kalbim sıkıştı resmen senin o anki hislerini hissettim gibi.bugun iş yerinde konuşacaklar bu konuyu kesin bakalım akşama nasıl davranacak sana eşin.off offf inşallah biz abartıyoruzdur.

İyi yaptım bence, sınırlarını çok aştılar çünkü
Akşam için de umarım akıllı olur çünkü benim artık dayanacak halim kalmadı

semacım tüm herşeyi okudum tedbiri elden bırakma ve eğer imkanın varsa mesai saati içinde eşinin iş yerine baskın yap

baskın yapmasın bence kötü durur.uzaktan takip etmek en iyisi.bu arada bence de iyi yapmışsın bazı şeylerin farkında oldugunu bilmesi iyi olmuş kadının.sen sakin ol semacım dayanıcaz birlikte.

semacım tüm herşeyi okudum tedbiri elden bırakma ve eğer imkanın varsa mesai saati içinde eşinin iş yerine baskın yap

İşyerine baskın yapsam çok da bişey göremem çünkü işyerleri büyük, departmanları ayrı, aklıma sadece şey geliyo, bazı akşamlar eşim arkadaşlarıyla buluşur geç gelir, ayda bir filan oluyo ama, onun haricinde evinde işinde gücündedir eve geliş saatleri aksama mesela hep aynıdır.
İşte haftaya arkadaşlarıyla buluşma günü, eğer kadınla bi durum varsa, belki onla görüşür o gün diye takip edicem..

üzgünüm ama yanlış yapmışsınız
eşiniz hala hatasının farkına varmadığı için sizin yaptıklarınızdan dolayı o kadına şimdi mahçup oldu,karımın yaptıkları için kusura bakma bile diyebilir
kadın şimdi kendini geri çekecek eşin de diyecek ki bak gördün mü kadına ayıp oldu o öyle birisi değildi sen o kadar laf söyledin boşuna kıskançlık yaptın
siz yine kötü olacaksınız
eşinizin karım hoşlanmıyor demesi benim için sorun değil ama eşim rahatsız demesiyle aynı kapıya çıkıyor
inşallah eşiniz hatasını anlar

çok da iyi yapmıssın hak ettıgı buymus kadının . gerek yok ama telefonuna o kdar düşme cunku baskahat alabılır telefn desen artık 10 tl ye de var telefon dıkkat et

şu erkekleri anlamak mümkün değil. evde mis gibi eşin varken, elin geniş ağızlı kadınıyla ne sohbet edeceksin sen...

canın sohbet çekiyorsa eşinle et sohbetini...

başka kadından ilgi görünce popoları kalkıyor erkeklerin... bütün kadınlardaki aynı et parçası farklı değil ki... (tövbe tövbe, çok sinirlendim kusura bakmayın.)

baskın yapma bence, çünkü sen paranoyak gibi görünürsün. ayrıca eşini ihmal de etme. sakın yatağı filan ayırma... giyin süslen parfümlerini sık.

ama eşine kadınsal içgüdülerinin seni uyardığını, hayatta hiçbir şeyin gizli kalmayacağını söyle...

Son düzenleme:
benimde bir gün eşimin hanım iş arkadaşı ailevi sorunlarını anlatmış iş yeride. hatta k.valideme bile anlatmış. iş arkadaşlarının hepsi erkek. çok sinirlendim kızmıştım. bir de kadının davranışlarından hoşlanmıyordum. aynı binadayız. birşey için eşimin yanına gittiğimde. eşim onun yanında ve gülüşürlerken yakaladım. sinirlerim bozuldu. ama belli etmedim. telefonunda ismi halen kayıtlı. üstüne sürekli düşsem daha çok itmiş olacağım. gerek duymuyorum. ama akşamları arasaydı. kadına kayardım. eşimede kayardım.

konuyu k.validemdende duydum, eşimdende duydum. şuanda eşim başka bir işe geçtiği için artık yakın değiller.

bende sonuçta bende çalışıyorum. bazı erkeklerde dertlerini paylaşıyorlar. ama tek bana anlatmıyorlar, bir kaç bayanız odada hepimize birden anlatıp konuşuluyor.

çok da iyi yapmıssın hak ettıgı buymus kadının . gerek yok ama telefonuna o kdar düşme cunku baskahat alabılır telefn desen artık 10 tl ye de var telefon dıkkat et

Bence de iyi yaptım çünkü artık öyle bi noktaya geldim ki orada stratejik düşünecek ne yapayım diyecek halde değildim bi anda sinir geldi ve yaptım pişman da değilim, eşim de saf saf özür dilerse kusura bakma derse kadına kendi bilir kendi kaybeder, açıkçası daha önce de bana kendini kaybetmeyi göze aldırmıştı o yüzden üzülürüm ama daha da bu saçma olayı çekemzdim

Yani canım ailevi sorununu iş arkadaşına anlatmak bana çok saçma geliyor hem de karşı cinsten birine, ki çok çok yakın arkadaşlık da yok yani, eşim kadından önce adamın arkadaşı, ne bekliyor, ilgi heralde

Baskın değil ama takip planım var da nasıl olacak, gece gece, araba da yok, taksiyle de takip edemem
Onu düşünüyorum şimdi

süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmmmmmm tebrikler olması gerekeni yapmışsın helal olsun sana

temkinli takiplere devammmmmmmmmmmmmmmm
kadının ağzının payını süper vermişsin sana gerçekten helallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…