vallhi konuyu yeni okudum sinirlendim çok fazla ya nedir bu kadınların kadınlara zararı banada kadın eşinize yazılıyor gibi düşünmüştüm son yazılanları okumadan evvel tabi eşinizinde kesinlikle buna müsade etmesi meyilini belli ediyor bunun bir benzeride yaklaşık 1 yıl evvel bi<zede olmuştu eşimin eski işyerinde vardı bitane hiç hoşlanmazdım kendisinden çok rahattı arkadaş neyse eşim iş değiştirdi bikaöç ay sonra aradı bu yok eski patronu anlatıyor sevgilisinden ayrılmış onu anlatıyor neyse ses etmedim morali bozuktur dedim baktım ikinciye yine aramış bizimkide hemen söyler bugün ... aradı die ikincide dedim eğer telefonunda 0,01 saniye konuşmanızı görürsem şahit olursam detaydan görürüsem kesinlikle çok kötü şeyler olur die o oldu bidahamı denesin kesinlikle erkenden uyarıcaktınız eşinizi bukadarına asla müsade etmiycektiniz
Malesef bilemedik canım, akıllı olamadım o kadar, tecrübesizliğime denk geldi belki de
Bu durumda bile yine kötü niyetli düşünüyo oldum yani anlamıyorum eğerki aynı durumda ters rollerde olsaydık neler olurdu ama iş kendilerine gelince kötü niyetli oluyoruz
gelişmelerin takibindeyim :)
kendini savunma mekanizması o herzaman sesini bastırırsam haklı olurum sesimi karşımdakinden fazla yükseltirsem suçum bastırılır malesef böyle çalışıyor beyinleri işlerine böyle geliyor çünkü sen suçlu oldun ,sen kıskanç oldun,sen saygısızlık yaptın telini açmakla,sen eşini mahçup ettin bu böyle uzar gider onlarınki çok masum yoksa yalnış anlayan yalnış düşünen herzman bizleriz
Kadınla konuştum okudun mu canım?
Kadınla konuştum okudun mu canım?
okudum okudum çok üzüldüm ama,kalbim sıkıştı resmen senin o anki hislerini hissettim gibi.bugun iş yerinde konuşacaklar bu konuyu kesin bakalım akşama nasıl davranacak sana eşin.off offf inşallah biz abartıyoruzdur.
semacım tüm herşeyi okudum tedbiri elden bırakma ve eğer imkanın varsa mesai saati içinde eşinin iş yerine baskın yap
üzgünüm ama yanlış yapmışsınız
eşiniz hala hatasının farkına varmadığı için sizin yaptıklarınızdan dolayı o kadına şimdi mahçup oldu,karımın yaptıkları için kusura bakma bile diyebilir
kadın şimdi kendini geri çekecek eşin de diyecek ki bak gördün mü kadına ayıp oldu o öyle birisi değildi sen o kadar laf söyledin boşuna kıskançlık yaptın
siz yine kötü olacaksınız
eşinizin karım hoşlanmıyor demesi benim için sorun değil ama eşim rahatsız demesiyle aynı kapıya çıkıyor
inşallah eşiniz hatasını anlar
çok da iyi yapmıssın hak ettıgı buymus kadının . gerek yok ama telefonuna o kdar düşme cunku baskahat alabılır telefn desen artık 10 tl ye de var telefon dıkkat et
benimde bir gün eşimin hanım iş arkadaşı ailevi sorunlarını anlatmış iş yeride. hatta k.valideme bile anlatmış. iş arkadaşlarının hepsi erkek. çok sinirlendim kızmıştım. bir de kadının davranışlarından hoşlanmıyordum. aynı binadayız. birşey için eşimin yanına gittiğimde. eşim onun yanında ve gülüşürlerken yakaladım. sinirlerim bozuldu. ama belli etmedim. telefonunda ismi halen kayıtlı. üstüne sürekli düşsem daha çok itmiş olacağım. gerek duymuyorum. ama akşamları arasaydı. kadına kayardım. eşimede kayardım.
konuyu k.validemdende duydum, eşimdende duydum. şuanda eşim başka bir işe geçtiği için artık yakın değiller.
bende sonuçta bende çalışıyorum. bazı erkeklerde dertlerini paylaşıyorlar. ama tek bana anlatmıyorlar, bir kaç bayanız odada hepimize birden anlatıp konuşuluyor.
şu erkekleri anlamak mümkün değil. evde mis gibi eşin varken, elin geniş ağızlı kadınıyla ne sohbet edeceksin sen...
canın sohbet çekiyorsa eşinle et sohbetini...
başka kadından ilgi görünce popoları kalkıyor erkeklerin... bütün kadınlardaki aynı et parçası farklı değil ki... (tövbe tövbe, çok sinirlendim kusura bakmayın.)
baskın yapma bence, çünkü sen paranoyak gibi görünürsün. ayrıca eşini ihmal de etme. sakın yatağı filan ayırma... giyin süslen parfümlerini sık.
ama eşine kadınsal içgüdülerinin seni uyardığını, hayatta hiçbir şeyin gizli kalmayacağını söyle...
Kızlar dün akşam olaylar oldu
Yemek yedik tv izliyoruz, eşimin telefonu çaldı, ben baktım o kadın arıyo, ben açayım dedim eşime o da hayır dedi biraz çaldı açmadık ama ben kendimi zor tutuyorum, neyse bi 15 dk.filan olmuştur bi daha çaldı, artık dayanamadım zorla aldım eşimin elinden telefonu koşarak gittim başka odaya kapıyı da kilitledim, açtım bekliyorum, eşim de sinirlendi baya
İlk başta ses vermedim bakalım ne diye hitap edicek.
Direk eşimin adıyla hitap etti yine ses vermedim sonra kapatır filan diye direk daldım konuya.Adı Ayşe olsun kadının.
Ayşe ben sema dedim, eşim sana geçen gün durumla ilgili gereken açıklamayı yapmış bir daha aramaman ve kendisine rahat vermen konusunda gerekenleri söylemiş sanırım hala neden arıyosun dedim.
Kadın şaşırdı hıı hıı ben de X'den seni isteyecektim konuşmak için sorun olan ne diye soracaktım diye kıvırmaya çalıştı.
Ben de bu dediğine inanmıyorum ama sorun olan senin haddini aşan bi şekilde eşimle muhatap olmaya çalışman dedim.
Sen ne demek istiyosun açık konuş dedi
Ben de demek istediğim gayet açık, bundan sonra ararsan ya da herhangi bi şekilde haddini aşarsan durumdan eşinin de haberi olacak bilgin olsun, çünkü bizi rahatsız ediyosun dedim kapattım.
Sonra çıktım odadan eşim bana bağırıyo sen napıyosun ya falan diye,ben de gerekeni yapıyorum dedim, telefon da bu gece bende kalsın dedim.
Eşim hala bağırıyodu saygısızlık yapıyosun diye, her tarafım titriyodu zaten gittim odaya yattım ben,sonra eşim geldi niye bunu yaptın dedi
Ben de kadının hakettiğini, aslında bunlara sebep olduğu için kendisinin de hakettiğini filan söyledim eşim yanıma uzandı sanki suçsuzmuş gibi bak hayatım niye böyle kötü düşündün anlamıyorum filan diye konuşmaya başladı, ben de şu an konuşacak durumda değilim, yalnız kalmak istiyorum dedim, çıktı odadan bi daha da gelmedi.
Sabah da normal çıkması gerekenden baya erken çıktı evden, ben daha yatıyodum sadece tıkırtılarını ve kapının çarpılma sesini duydum, telefonu da hala bende
İçim çok da rahat ne olursa olsun hakettiler ikisi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?