Baskın değil ama takip planım var da nasıl olacak, gece gece, araba da yok, taksiyle de takip edemem
Onu düşünüyorum şimdi
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmmmmmm tebrikler olması gerekeni yapmışsın helal olsun sana
temkinli takiplere devammmmmmmmmmmmmmmm
kadının ağzının payını süper vermişsin sana gerçekten helallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll diyorum
kocasının yokluğunu fırsat biliyo gibi geldi bana
bu tarz hikayeerin sonu pek iyi bitmiyor
tedbir al bir an önce
İyi yapmışım dimi canım
Tutamadım artık kendimi, kaç günün patlaması oldu artık
tabi iyi yapmışsın dün yazmıştım ya bana sorduğunda sen olsan ne yapardın diye işte yapacaklarımı yapmışsın harikasın
eşin de seviyesini bilsin
ben ekran başında inan sinirden kalbim hızlı hızlı atıyor böyle pisliklerin ipliğini pazara çıkaracaksın ,yaptıkları ya da yapmaya çalıştıkları yanlarına kar kalmayacak
kendilerini uyanık zannedenler faka bastıklarını görüverecekler
bakalım kadının bundan sonraki adımı ne olucak??eğer hala eşini bişekilde aramaya yada kontakt kurmaya çalışırsa,niyetinin kesin bellli etmiş olur
Bence de iyi yaptım çünkü artık öyle bi noktaya geldim ki orada stratejik düşünecek ne yapayım diyecek halde değildim bi anda sinir geldi ve yaptım pişman da değilim, eşim de saf saf özür dilerse kusura bakma derse kadına kendi bilir kendi kaybeder, açıkçası daha önce de bana kendini kaybetmeyi göze aldırmıştı o yüzden üzülürüm ama daha da bu saçma olayı çekemzdim
aklıma takılan şey o günün sabahı kocan niye çok erken gidiyoki? o pisliğin evine gitmiş olmasın? aman çok dikkatli ol sema hanımcım.bundan sonrası çok önemli.konuşsalar bile gizli gizli konuşurlar.inşallah olmaz böyle birşey ama ben senin yerinde olsam o kadının kocasını arardım durumu anlatırdım.ben uğraşacağıma o kadın uğraşsın.sinir oldum ya.
gün içinde konuşumuyor musunuz telefonla falan aradımı bugun hiç seni?
iş yerinden arayabilme durumu yoktur belki telefonda sende olunca tabi.bir de hem suçlu hem güçlüyü oynuyorda olabilir seni bastırmak için.ne kadar aralarında birşey yoksa bile o kadar aramasına izin vermemeliydi o kadının.aldatma durumu yoksa bile bu konuda suçlu.seni bu hale getirdiği ve üzdüğü için suçlu
evet dediğim gibi seni bastırmaya çalışabilir.daha önceden bir yaramazlığı varıydı eşinin,bu ilk mi.her erkek herhalde bir kez yapıyordur bu hataları hayatında kimimiz yakalıyoruz kimimiz ayakta uyuyoruz.(her erkek diye genelleme yapmıyım da çoğunlukla diyelim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?