Eşiniz ve Hanım İş Arkadaşları

Baskın değil ama takip planım var da nasıl olacak, gece gece, araba da yok, taksiyle de takip edemem
Onu düşünüyorum şimdi

ahhhhhh sema ahhhh burada olacaktın ya da ben orada ben seni arabamla öyle bir takip ettirirdimki bunları

kocasının yokluğunu fırsat biliyo gibi geldi bana
bu tarz hikayeerin sonu pek iyi bitmiyor
tedbir al bir an önce

İyi yapmışım dimi canım
Tutamadım artık kendimi, kaç günün patlaması oldu artık

kocasının yokluğunu fırsat biliyo gibi geldi bana
bu tarz hikayeerin sonu pek iyi bitmiyor
tedbir al bir an önce

Kocasını çok iyi tanımıyorum ama duysa bu kadının bu kadar sık aradığını ve artık huzurumuzu bozma noktasına geldiğini, boşar heralde.
Kadın da kendini boşatmak istiyo bile olabilir zaten

bakalım kadının bundan sonraki adımı ne olucak??eğer hala eşini bişekilde aramaya yada kontakt kurmaya çalışırsa,niyetinin kesin bellli etmiş olur

İyi yapmışım dimi canım
Tutamadım artık kendimi, kaç günün patlaması oldu artık

tabi iyi yapmışsın dün yazmıştım ya bana sorduğunda sen olsan ne yapardın diye işte yapacaklarımı yapmışsın harikasın
eşin de seviyesini bilsin

ben ekran başında inan sinirden kalbim hızlı hızlı atıyor böyle pisliklerin ipliğini pazara çıkaracaksın ,yaptıkları ya da yapmaya çalıştıkları yanlarına kar kalmayacak
kendilerini uyanık zannedenler faka bastıklarını görüverecekler

Zaten yazdıkların, burda okuduklarım aklıma geldi de ordan gaza geldim biraz :)

bakalım kadının bundan sonraki adımı ne olucak??eğer hala eşini bişekilde aramaya yada kontakt kurmaya çalışırsa,niyetinin kesin bellli etmiş olur

Eğer birbirinde gönülleri varsa işleri kolaylaştı aslında, daha kolay yakınlaşırlar bu bahaneyle, ay karın da çok asabi nası dayanıyosun diyebilir kadın:)
Kocam da ah be canım sorma ikimiz de evliliğimizde mutlu değiliz deyip yakınlaşabilirler.
2. bi seçenek de kocam, naptım da eşim böyle oldu diye aklını başına alıp kadından akıllıca uzaklaşabilir.

aklıma takılan şey o günün sabahı kocan niye çok erken gidiyoki? o pisliğin evine gitmiş olmasın? aman çok dikkatli ol sema hanımcım.bundan sonrası çok önemli.konuşsalar bile gizli gizli konuşurlar.inşallah olmaz böyle birşey ama ben senin yerinde olsam o kadının kocasını arardım durumu anlatırdım.ben uğraşacağıma o kadın uğraşsın.sinir oldum ya.

senın yerınde kım olsa aynısını yapardı cok haklısın boyle konuların sonları ıyıye gıtmıyor hiç beklemedıgın kısıler beklemedıgn seylerı yapyor o yuzden dıkkat dıyorum temkınlı olmakda fayda var. Oyarım adamı

Eşimin huyudur canım küsünce kavga edince falan böyle yapar.Kadının evine gittiğini sanmıyorum

iş yerinden arayabilme durumu yoktur belki telefonda sende olunca tabi.bir de hem suçlu hem güçlüyü oynuyorda olabilir seni bastırmak için.ne kadar aralarında birşey yoksa bile o kadar aramasına izin vermemeliydi o kadının.aldatma durumu yoksa bile bu konuda suçlu.seni bu hale getirdiği ve üzdüğü için suçlu

Telefon onda olsa da aramazdı, muhtemelen sinir harbi başlıycak aramızda, ben konuşana kadar konuşmayacak mesela
Ama bu sefer ben de konuşmıycam çünkü bu durum diğer kavgalarımız gibi değil

evet dediğim gibi seni bastırmaya çalışabilir.daha önceden bir yaramazlığı varıydı eşinin,bu ilk mi.her erkek herhalde bir kez yapıyordur bu hataları hayatında kimimiz yakalıyoruz kimimiz ayakta uyuyoruz.(her erkek diye genelleme yapmıyım da çoğunlukla diyelim)

Hayır canım daha önce böyle bişey olmadı benim şüphelendiğim

tamam anladım.neyse sonuç olarak aldattı demiyoruz ben o kadının seni bu kadar üzmesine izin vermesinden dolayı suçluyorum onu.nedense benim eşimde yapar bazen onu evdeki eş değilde dışarıdaki arkadaşlar daha değerliymiş gibi davranıyorlar.nasılsa evdeyiz ya çantada keklik gibi görünüyoruz herhalde karşıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…