- 9 Ekim 2016
- 118
- 20
- 98
- 31
- Konu Sahibi Flowergirl32
-
Sinir oluyorum vallahi ne zaman kendisi arzularsa hadi diyor ama artik ben istemiyorum bu 5 sene icinde bana yaptiklariyla beni kendinden soguttuSeni boşalmatik olarak kullanmasına izin verme.
Ben senin yerinde olsam varya aynını ona yaparım.Sinir oluyorum vallahi ne zaman kendisi arzularsa hadi diyor ama artik ben istemiyorum bu 5 sene icinde bana yaptiklariyla beni kendinden soguttu
Soru ; ne zaman kendisi arzularsa oluyor normalde beni gormez ilgilenmez kufur vs genelde yasadigim seyler bende diyorum ki beraber olmak istediginde sakalasir hadi der gulucukler atar naz yapma der ama normalde buz dolabi gibi agzi kufurlu bi adam kendimi kullanilmis gibi hissediyorumBen soruyu anlamadim
Evet kendi yapti bunu yasattiklariyla bitirdi kendini bendeYaşamayın bu halde cinsellik. İstemeyince size tecavüz edecek hali yok ya. Ayrıca cinsellik iki taraflı. O istiyor diye vaziyet alacak değilsiniz ya. Neden sıkıntıya sokuyorsunuz kendinizi. Boşanmayı düşündüğünüz bir adam zaten size yabancıdır. Kafadan bitmişse bedene nasıl bu eziyeti verirsiniz.
Yaptim ben bunu bi kac kere utandiriyor beni o kadar mi azdin diyerek bende de ne istek kaliyor ne baska biseyBen senin yerinde olsam varya aynını ona yaparım.
Yanına yanaş ne oldu ne var derse, bi işim var orgazm olasım geldi.
Merak etme bitince giderim.
Falan de bakalıö ne dicek.
Anliyorum bu sorunu yasadigim icin cok zorBu evlilikte büyük bir sorun. Ben de buna benzer bi durum yaşıyorum ve ben de boşanmayı düşünüyorum. Benim eşim normalde ilgi göstermeye çalışır ama yatakta çok bencil benim ne istediğim neyden zevk aldığım umrunda değil. Dediğin gibi oldu bittiye geliyo sadece. Soğudum ben iyice. Bu şekilde de bi ömür düşünemiyorum
Soru ; ne zaman kendisi arzularsa oluyor normalde beni gormez ilgilenmez kufur vs genelde yasadigim seyler bende diyorum ki beraber olmak istediginde sakalasir hadi der gulucukler atar naz yapma der ama normalde buz dolabi gibi agzi kufurlu bi adam kendimi kullanilmis gibi hissediyorum
soru nerde?
Benim çocum yok yeni evliyim hatta 2 gün önce yazdım ben de sorunlarımı. 45 Günlük evliyim daha ama daha fazla tahammülüm kalmadıAnliyorum bu sorunu yasadigim icin cok zor
Dilerseniz benim bi konum daha var iki cocukla bosanmak diye onu bi okusaniz belki evliligimiz benziyordur belki yardimci da olabilirim size
Tahammul birakiyorlar mi onlarin dunya umruda degil ki hic gitmiycez saniyorlarBenim çocum yok yeni evliyim hatta 2 gün önce yazdım ben de sorunlarımı. 45 Günlük evliyim daha ama daha fazla tahammülüm kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?