- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi Flowergirl32
-
Utanma.Yaptim ben bunu bi kac kere utandiriyor beni o kadar mi azdin diyerek bende de ne istek kaliyor ne baska bisey
Canım senin durum benden daha zormuş. Ben cok ani karar vererek evlendim. Memurum muhtac değilim cok şükür, büyük bir şehirde yaşıyorum. Ailem aynı şehirde olmasa da 3-4 saatlik mesafede. Çok severek de evlenmedim. Çekmek için hiç bir sebebim yokYa ben bosan diyemem ama bende dayanamiyorum artik ben belcikadan kacarak evlendim 17 yasimda burda mahalle olmus bir koyde oturuyorum ama dagin tepesi merkeze 15 dk vs iki cocuk annesiyim rabbim korusun yavrularimi iyiki varlar ama evlendigim gunden beri kufur hakaret dayakta oldu ve hala kufurler vs devam ediyor dayak yok ama psikolojik siddet ilgisizlik zaten en basta evde cocuklarla vakit geciriyorum bi yere gitmek istesem ya para yok ya hava yok fln fln anlatsam cok uzar ama ne kadar biktigimi anlamssindir
Ailenizle konuşun bence ama anlatın durumu çekmek hakkaten zor. Allahım yardım etsin bir çıkar yol göstersin en kısa süredeYa ben bosan diyemem ama bende dayanamiyorum artik ben belcikadan kacarak evlendim 17 yasimda burda mahalle olmus bir koyde oturuyorum ama dagin tepesi merkeze 15 dk vs iki cocuk annesiyim rabbim korusun yavrularimi iyiki varlar ama evlendigim gunden beri kufur hakaret dayakta oldu ve hala kufurler vs devam ediyor dayak yok ama psikolojik siddet ilgisizlik zaten en basta evde cocuklarla vakit geciriyorum bi yere gitmek istesem ya para yok ya hava yok fln fln anlatsam cok uzar ama ne kadar biktigimi anlamssindir
Hak veriyorum size
Sizden bi ricam var burda yazsam cok uzun olur benim profilime girip orda bi konu var huzursuz evlilik ve iki cocukla bosanma diye okursaniz beni cok net anlarsiniz
Ahh hatalar hatalar hatalar..........
Kardeşim, ablacım, güzelim,arkadaşım, güzel kadın!
Ne diye hitap edeyim de daha samimi olsun?
Allah için kendine ve evlatlarına bunu yapma. Arkanda dağ gibi duran babanın evine, Belçikaya git.. Bir an tereddüt etmeden.....
Ben kendime cok kiziyorum cok merhametliyim bana kotuluk yapilsa bile bir guler yuze affederimBak..senin o konuna da yorum yapmışım, şimdi hatırladım seni..
Hâlâ aynı fikirdeyim o halde. Sen büyük hatalar yapmışsın.
Hele sen kaçınca "ilaçları var, siz ona benim gibi bakamazsınız" diyen annene öyle üzülmüştümki..
Kendine ve çocuklarına güzel bir gelecek sunmak istersen Belçika ya, ailene dön.
Gencecik kadınsın, yapma bu eziyeti ve git.
Gidilir yani,şu durumda gidilmelidir..
Karar verdim beynimde bitirdim onu ve babamin bizi almasini bekliyorumBak..senin o konuna da yorum yapmışım, şimdi hatırladım seni..
Hâlâ aynı fikirdeyim o halde. Sen büyük hatalar yapmışsın.
Hele sen kaçınca "ilaçları var, siz ona benim gibi bakamazsınız" diyen annene öyle üzülmüştümki..
Kendine ve çocuklarına güzel bir gelecek sunmak istersen Belçika ya, ailene dön.
Gencecik kadınsın, yapma bu eziyeti ve git.
Gidilir yani,şu durumda gidilmelidir..
EvetCanım senin durum benden daha zormuş. Ben cok ani karar vererek evlendim. Memurum muhtac değilim cok şükür, büyük bir şehirde yaşıyorum. Ailem aynı şehirde olmasa da 3-4 saatlik mesafede. Çok severek de evlenmedim. Çekmek için hiç bir sebebim yok
İnşallah gönlüne göre olsun.Karar verdim beynimde bitirdim onu ve babamin bizi almasini bekliyorum
iyi giydirmişsin baya yaratıcıEski türk filmlerinde sevişerek evlendiler lafını duymuştum,burada da sevişerek boşandık lafını duymuş oldum.Bi yaşıma daha girdim sayenizde.
İhtiyacını gidermiyorsa kullanma derim.
Edit: boşol boşol boşol deyişini acaba boşal boşal boşal mı anladınız ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?