eşiniz veya sevgiliniz babanıza benziyor mu???

Valla ben bekarken çok benzetirdim eşimi, gerçi halada öyle.
Eşim hayır hiç sanmam benzediğimizi derdii.Nişanlandıktan sonra cidden benziyomuşuz dedi.
Birbirlerini lafını tamamlayacak kadar, aynı fikirleri savunacak kadar çok benziyorlar.
Takımları dahi aynı.Tek bir farkla, siyasi olarak aynı düşünceye sahip değiller.
Hoş eşim siyaset yapmaz ama babamınkie yakın değildir.
Ama en son işine başladığından beri bize taraf kaymaya başladı :))
İyikide benziyolar, ama bazende keşke benzemeseler diyorum sinir huylarını görünce :)

tıp olarak benzıyo ama karakter olarak hayır ıykıde benzemıyo cunku kayınpederım zamanında kaynanamı aldatmıs nısanlım asla ona benzemek ıstemıyo

hiç benzemiyor hiç benzemesınde....
babam ne kadar zor bir insansa eşimde tam tersi kolay bir insandır..uyyy canım kocam benimŞeniz

çok öksüz kalmış bu topik..
kızlar gelin bakalım şenlensin biraz hihoyyyt

hmde nasıl benziyor..hareketli tezcanlı olması..çalışkan olması..içi dışı bir lması..
kötü yönleride benziyor ama ben annem gibi alttan almadığım için o yönlerini bana yansıtamıyor..

Ayyyy babamın aynısı isimleride aynı zaten..
Ben babama benzemesin isterdim.. Rabbim başıma verdi..
Babam yemek seçer.... Eşimde aynı..
Babam kimsede yemek yemez...Eşimde aynı..
Babam kimsenin evinde yatmaz.... Eşimde aynı.
Babam Kahveye gider....Eşimde aynı.
Babam dağınıktır herşeyi ayağına ister.....Eşimde aynı.
Babam herşeyin en iyisini alır marka......Eşimde aynı.
Babam denizi pikniği mangalı çok sever....Eşimde aynı.

AYNILAR YA HERŞEYLERı AYNI
AMA NAZAR DEĞMESıN ÇOK ıYı ANLAŞIYORLAR BABAM BENDEN ÇOK SEVER DAMADINI..
bALIK ALIR MANGAL YAPAR ONSUZ YEMEZ
ONSUZ GıTMEZ Bı YERE
BENı ARAMAZ ONU ARAR SORAR..

En çokda tavla oynarken onları izlemeyi... birbirlerine kızamayışlarını... birbirlerine şakalarını.. babam zar kurduğunda eşimin ona bişi diyemeyişini... ve babam eşime yenildiğinde eşimin babama kitap çıkardım 3. baskısı piyasada oku öğren baba... diyişini onu kızdırmasını seviyorum..

Son düzenleme:
babam melek gibi bir insandır. hep Allah'a dua ederdim babam gibi bir eşim olsun diye gerçekten de bir çok huyu benziyor

Hiiç benzemezler diyordum tam düşününce ''eş''anlamındaki bazı huylarını benzettim.
Aaaa eşim babama benziyormuş şimdi farkettim.
Ama babam çok konuşur o ayrı:)

bazı huyları gerçekten çok benziyor
işin garip tarafı 3,5 yıllık birlikteliğimde bunu hiç farketmemiştim
16 aydır evliyim ve zaman geçtikçe babama benzeyen huylarını görüyorum :)

evet aynen flört döneminde babama benzeyen yanlarını hiç ama hiç farketmemiştim hatta kendim içinden derdim iyiki babama benzemiyor diyeee

ama hayal kırıklığıyla gördümkiiiiiiii çoğu huyu aynı benneyaptımki

ben babam dışında kimseden nefret etmem düşünün yani . Ve ona benzeyen insanlardan özellikle uzak dururum. Erkek arkadaşım babama hiç benzemez ama annemle aynılar nerdeyse karakter davranış düşünce konusunda.

Asla!!!

Benzese Beraber Olmazdım Zaten..

Ama Tek Benzer Yönleri İkiside Gözyaşlarıma Kıyamıyor

aynen boshayallersmile ama annemle kanki gibiler kaydirigubbakcemile3 çok iyi anlaşıyolar

Aman!

Benzıyorlar mı dıye hıc dusunmedım bıle!

Benzemesını de ıstemem zaten...

Cocuklarının varlıgından bır haber, hıc bır sorunu ıle alakadar olmayan, esıne saygı-sevgı duymayan, sokakta dahı yok yere cocuguna tekme tokat gırısen, geleceklerı ıcın kaygı duymayan (lafta yıllarca bızım ıcın calıstı) bır baba olmasını ıstemem esımın!

Esımın de elestırılecek yonlerı var, fakat en azından babam gıbı degıl o! Kımı zaman dızlerıne yatarım, saclarımı oksar, elımı tutar, cocugumuz olursa ona soyle egıtım verecegım dıye sımdıden planlar yapar...

Aman dıyorum, aman esım babama benzemesın!
:Saruboceq:

hiç benzemiyorlar alakası yok olmasında zaten onun gibi olsaydı eşimle şu an evli olmazdım.. Ağzundna çıkanı kulağı duymayan, sorumsuz, çocuklarının kaçıncı sınıfta olduğunu ve doğumgününü bile bilmeyen, birşey isteyecekler diye teli kapatan bir insana benzeyen biriyle nasıl evlenebilirdim annem ayrıldı ben hayatımdan çıkardım onun gibi birini bir daha hayatma sokamazdım.. Bambaşka benim eşim.. Babamda istediğim aradığım tüm özellikler var birazda özlem duyduğum baba şefkatini, ilgisini buldum eşimde...

benzemezmi:mymeka:
ikisininde agzindan zorla laf alinirakannehir
bi kerede gelip herseyi en ince ayrintisina kadar anlattiklarini duymadimsempatiksalakcinni
ne babam nede sevgilim bu huylarindan vazgecmedilerkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…