eşiniz veya sevgiliniz babanıza benziyor mu???

hemde nasıl benziyo , hemde nasıllll

uyumlu, şeker, sakin, durup durup sonunda patlayan .. nasılda uyuyor kişilikleri..
en büyün benzerlikleri dırdırcı eşleri heralde aklinialirimsmile

babamada eşimede aşığımmmm :asigim:

babama benzeseydi mükemmel bi eş olurdu kesinn ama babamın tırnağı olamaz kimse...

babam ne kadar düşkünse bana - o da o kadar düşkün.
babam ne kadar negatifse- o o kadar pozitif.
babam koyu fenerbahçeli- o koyu galatasarylı.
babam romantizm duşmanı- o tam romantik.
babam ağlamayı sever- o sevmez.
babam sadece yumurta yapar- o aşcılara taş çıkarır.

eeee şimdi bu ne yaman çelişki di mi :)

bende karakter olarak hep babam gibi biriyle evlenmek istemistim...ama bir kac kucuk huyu disinda alakasi yok babamla...

eşim tıpkı babam ....
babam gibi ailesine düşkün,çalışkan,başarılı..
ama sadece tek farkları var babam gezmeyi sevmez eşim bayılır eee tabbi bu da eşimin küçük bir artısı ...

hayir esim babama hic benzemiyor benzemesinde zaten ama maleasef bazi huylari kayinpederimin kopyasi hele ikisi bir araya gelsin konusmalarini dinlerken yikiliyorum biri leb demeden öteki leblebi diyor

Eşim babama çok benziyor...
Sen mi dersin babama benzeyen koca almayacağım diye alsanaalsanasmile
Parayı tutmaz , inatçı, huysuz ve çok kıskanç...akannehir
Ama ikisinide çok seviyorum :asigim:

bazi huylari inanilmaz derecede babama benziyor ozelikle surekli benle ugrasmasi giciklik olsun diye ugrasip ardindan guler ve babamin bana yapip guldugu ayni hareketi yapar ":)))
sakasina takiliyorlar tabiki

Hiç benzemiyor,açıkcası benzemesini de istemem.
Babamla ben çok benzerim ve hiçbir şekilde anlaşamayız.
Şükürler olsun ki benzemiyorlar birbirlerine..

Hayır benzemiyor... Tek benzeyen tarafları kıskanç olmaları :1no2: bir de beni ne olursa olsun hayatlarının merkezine oturtmaya çalışmaları...
Ne boyu ne posu ne huyu yoksa, hiç alakası yok...
:bbo:

ay ben istemezdim ya babam çok asabi benim ama babam gibi sahiplenici kıskanç sevgililerm oldu.

Ahh ahh biraz olsun babama benzeydide su üc günlük dünyada bir gün yüzü görseydim ama nerdee

tıpatıpı ,bu kadar benzer,akşam otrurken sohbet etmez televizyondan gözünü ve aklını 1 dk ayırmaz,bişey sor ilkinda e-anlamaz 2.yi sorar,yatar yatmaz hemen uyur,yemeği çok hızlı yer,yiyincede kalkar hiç romantik bir yemek yenmez,gözgöze gelemeyiz ne oldu der............daha çook saymakla bitmez,
ben babama benzeyen koca isterdim bu kadar benzeyenini bulacağımı sanmıyordum

Ben babamı çok ama çok seviyorum
Eşim hiç ama hiç benzemiyor
Zaten benzemesinide hiç istemezdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…