Sinir bozucu biliyorum ama yillardir askos diyorkoskoca adam ve askos
Agzi alismissa askim demesini engelleyemezsin. Bi zaman sonra hitaplar duygu icermiyor, aliskanlik halini aliyor cunku.
bi kaç yıl önce eşimin bir arkadaşı bizi davet etti,eşini hiç görmemiştim.kadın ruhum diye hitap ediyormuş eşine ben ruhumu ruhim anlıyorum..sofraya oturduk ruhi bey tuzu uzatır mısınız dedim adam,kadın v eşim aynı böylebön bön bakıyolar suratımaadam adım mehmet ruhi değil dedi
meğerse kadıncağızın ruhunu ruhi anlamışm ben ama sürekli öyle deyince şey ettim işte
bi kaç yıl önce eşimin bir arkadaşı bizi davet etti,eşini hiç görmemiştim.kadın ruhum diye hitap ediyormuş eşine ben ruhumu ruhim anlıyorum..sofraya oturduk ruhi bey tuzu uzatır mısınız dedim adam,kadın ve eşim aynı böylebön bön bakıyolar suratıma.adam adım mehmet ruhi değil dedi
meğerse kadıncağızın ruhunu ruhi anlamışm ben ama sürekli öyle deyince şey ettim işte
bi kaç yıl önce eşimin bir arkadaşı bizi davet etti,eşini hiç görmemiştim.kadın ruhum diye hitap ediyormuş eşine ben ruhumu ruhim anlıyorum..sofraya oturduk ruhi bey tuzu uzatır mısınız dedim adam,kadın ve eşim aynı böylebön bön bakıyolar suratıma.adam adım mehmet ruhi değil dedi
eşiniz veya sevgiliniz size nasıl hitap ediyo?erkek arkadaşım bana aşkım deyince nedense çok rahatsız oluyorum acaba bende bi sorun mu var?bana seni seviyorum deyince çok mutlu oluyorum böyle ayaklarım yerden kesiliyo ama mesela seni seviyorum aşkım dediğinde bana öyle deme diyorum o da tamam diyo.neden bu kadar rahatsız oluyorum benim gibi rahatsız olan var mı?
herbıseyı dıyor askım cıcım bortum böceğim yetersiz bakiyem
ama bana en tatlı geleni
napıyorsun kız demesi
puhahahah koptum buna bençok yaşayın emi o an ki yüz ifadenizi, ilk tepkinizi çok merak ettim
bilmem aşkım deyince anlık soğuyorum bana aşkım deme diyorum bide ne biliyim heralde erkeklere yakıştıramıyorumçok enteresan samimiyetsiz mi buluyosunuz
Erkek adama yumoş denir mi la?cidden sataşmak değil amacım ama burada bir arkadaşın kocasına "yumoşşşş" diye hitap etmesinin ardından bütün sevgi sözcükleri son derece sevimli gelmeye başladı bana
cidden sataşmak değil amacım ama burada bir arkadaşın kocasına "yumoşşşş" diye hitap etmesinin ardından bütün sevgi sözcükleri son derece sevimli gelmeye başladı bana
cidden sataşmak değil amacım ama burada bir arkadaşın kocasına "yumoşşşş" diye hitap etmesinin ardından bütün sevgi sözcükleri son derece sevimli gelmeye başladı bana
Erkek adama yumoş denir mi la?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?