• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz veya sevgiliniz size nasıl hitap ediyor?

Bana da canım kelimesi boyle geliyor. Sevgilim bana canim dediginde yumruk yemis gibi oluyor(d)um.

herbıseyı dıyor askım cıcım bortum böceğim yetersiz bakiyem
ama bana en tatlı geleni

napıyorsun kız demesi
ilahi çok güldüm hoşuma gitti samimi bir söz.ben de sevmem aşkım aşkitom.bana hep adımla hitap edilir arada bir kuzu

bana da çok samimiyetsiz ve itici geliyor aşkım kelimesi.çok sık kullanıldığı için hoşlanmıyorum.aynı şekilde canım kelimesine karşı da antipatim var.Mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum erkek ark.genelde tatlım meleğim hatunum der.

Eşimle sevgili olmadan hemen öncesine kadar bu "aşkım" kelimesi banal, laçka, klişe bir kelime gibi geliyordu. Ben olsam asla söylemem adıyla hitap ederim daha iyi derdim.

Aşık olduğumu anladıktan sonra ikimizin de diline pelesenk oldu bu aşkım kelimesi. Bunun yanında başka hitap şekillerimiz de var ama en çok bu.
Bazen adıyla hitap ediyorum dikkat kesiliyor bir terslik mi var diye. :KK48:

Hitap kelimesi değil, hitap eden önemliymiş ben onu anladım. :KK60:

Yavrum derdi bana cok hosuma gider benim ya. Kimisine kro gelir ama :)

Sinir bozucu biliyorum ama yillardir askos diyor:KK53: koskoca adam ve askos:KK53:
Agzi alismissa askim demesini engelleyemezsin. Bi zaman sonra hitaplar duygu icermiyor, aliskanlik halini aliyor cunku.

Hayat suyum , canım aşkım , can parçam , kuşm kelebeğim meleğim aklıniza ne gelirse .. Cıvık bir çiftiz de birazcık:KK48:

eşimde hep aşkım der bana. alışkanlık olmuş artık her cümlesinde aşkım çıkıyo ağzından belkide farkında bile değil dediğinin. bende alışmışım ondan duya duya bende söylüyorum.
bu yüzden çok rahatsızım aşkım kelimesinden hiç anlamlı gelmiyo bana
herkes birbirine aşkım diyo zaten bize özel bi kelime olmalı
bu rahatsızlığımı eşimle konuşsam iyi olcak artık duymak istemiyorum

Bizimki genel olarak hatunum der . Birşey isteyeceği zaman meleği olurum :KK60: . Kızmışsa birazcık minik hanım der . Telefonda da güzelim , aşkım , yavrum der . Ama çok sinir bozucu bişey yaptıysam canım der bende ona uyuz olurum ..

Bana da yavrum demesi hoş geliyor.Aşkım,bitanem,güzelim,aşkoş,yavrum,meleğim kızınca sığırcığım der bende kızınca minik pandam,kocakafam derim:KK53:

Aşkım demek bana da tuhaf geliyor artık söylemekten de duymaktan da çekiniyorum... Adımla hitap ediyor bi de bitanem diyor o her şeye bedel zatenn.. :) tabi bi de fıstık var ..
Ama bu askimda bi kerametsizlik vat da çözemedim o_O

Aşkım kelimesi bana da itici geliyor. Çok nadir kullanırım.

Back
X