• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz veya sevgiliniz size nasıl hitap ediyor?

Sinir bozucu biliyorum ama yillardir askos diyor:KK53: koskoca adam ve askos:KK53:
Agzi alismissa askim demesini engelleyemezsin. Bi zaman sonra hitaplar duygu icermiyor, aliskanlik halini aliyor cunku.

bi kaç yıl önce eşimin bir arkadaşı bizi davet etti,eşini hiç görmemiştim.kadın ruhum diye hitap ediyormuş eşine ben ruhumu ruhim anlıyorum..sofraya oturduk ruhi bey tuzu uzatır mısınız dedim adam,kadın ve eşim aynı böyle :KK57: bön bön bakıyolar suratıma.adam adım mehmet ruhi değil dedi :KK45:

meğerse kadıncağızın ruhunu ruhi anlamışm ben ama sürekli öyle deyince şey ettim işte

bi kaç yıl önce eşimin bir arkadaşı bizi davet etti,eşini hiç görmemiştim.kadın ruhum diye hitap ediyormuş eşine ben ruhumu ruhim anlıyorum..sofraya oturduk ruhi bey tuzu uzatır mısınız dedim adam,kadın v eşim aynı böyle :KK57: bön bön bakıyolar suratımaadam adım mehmet ruhi değil dedi :KK45:

meğerse kadıncağızın ruhunu ruhi anlamışm ben ama sürekli öyle deyince şey ettim işte

hahahahhahaahah koptum :70: süper bir anı olmuş bu :70:

bi kaç yıl önce eşimin bir arkadaşı bizi davet etti,eşini hiç görmemiştim.kadın ruhum diye hitap ediyormuş eşine ben ruhumu ruhim anlıyorum..sofraya oturduk ruhi bey tuzu uzatır mısınız dedim adam,kadın ve eşim aynı böyle :KK57: bön bön bakıyolar suratıma.adam adım mehmet ruhi değil dedi :KK45:

:KK70::KK70::KK70:
Ay oldum gulmekten ruhi bey ruhum:KK70::KK70:

puhahahah koptum buna ben:KK70::KK70::KK70: çok yaşayın emi:KK68: o an ki yüz ifadenizi, ilk tepkinizi çok merak ettim:rolleyes:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

eşiniz veya sevgiliniz size nasıl hitap ediyo?erkek arkadaşım bana aşkım deyince nedense çok rahatsız oluyorum acaba bende bi sorun mu var?bana seni seviyorum deyince çok mutlu oluyorum böyle ayaklarım yerden kesiliyo ama mesela seni seviyorum aşkım dediğinde bana öyle deme diyorum o da tamam diyo.neden bu kadar rahatsız oluyorum benim gibi rahatsız olan var mı?

Tıpkı benim sevgilim gibisiniz.
Ilk başlarda söylerdik birbirimize..
ismimi söylesen ismimi unuttuğunu düşünüyorum neredeyse derdi.
sonra yaşımız büyüdükce samimiyetsiz bulduğunu söyledi. Simdi birbirimize hep ismimizle hitap ediyoruz. Canim falan deriz ama aşkım kesinlikle yoktur. Bir sekilde çıktı o kelime hayatımızda.. bana zor gelmişti kullanmamak ama o öyle mutluysa söylememeyi yeğlerim dedim. Sonra ben de soğudum zaten aşkım kelimesinden ;)
Nasıl içinden geliyorsa öyle kullanmak gerekiyor aslında..
kalıplara boğulmamızın anlami yok cok fazla..

Klasik olanlarin dışında;
Fıstığım bunu cok severim agzina cok yakışıyor :)

Prensesim der bide genelde beni sinirlendirdigi zaman, hic dayanamam buna çünkü

Ömrüm dünyam gibu seyler de güzel

puhahahah koptum buna ben:KK70::KK70::KK70: çok yaşayın emi:KK68: o an ki yüz ifadenizi, ilk tepkinizi çok merak ettim:rolleyes:

hiç bozmadım kendimi aa bir arkadaşın adı ruhiydi onunla karıştırdım çok benziyosunuz da dedim :D eşim hala böyle ama :KK57:
aklımda tabii hala ruhi kim o zaman soruları var gece boyunca :KK70:

Aynen aynen, bende de aşkıma karşı bir gıcıklık oluştu , bazı kızların ve erkeklerin aşkım deyişine felaket sinir oluyorum kızların aşkıııııımmmm diye bir uzatması varya beni benden alıyor , evet aşkım tamam aşkım gibi sürekli aşkımı sakız gibi kullanan kızlar ve erkekler yüzünden bende tiksindim o kelimeden, benim ki bana ismimle hitap eder örnek olarak tuğçem gibi, bende karışık bazen hayatım derim bazende onun gibi ismiyle hitap ederim.

Yorumlari okuyunca sasirdim, bizim iliskide isim kullanmak cok fena şeyler olmus yada olacak demek oluyor :KK11: kavgalarda filan direk isim kullanilir zaten, trip atiyosan da isim kullanirsin o yüzden simdi ondan ismimi duysam korkarim yani yine naptim diye:KK35:

bebeğim bebişim, gülüm, yavru ceylanım der :) aşkım duymadım pek ve bana da çok samimiyetsiz geliyor.
fıstığım diyordu bir ara ama onu da sevmemiştim tacizciler gibi diye. demiyor artık :KK53:

Back
X