Eşiniz Vücudunuzda Yapmak İstediğiniz Değişikliklerde Söz Sahibi Midir?

Dövme bende sevmiyorum zaten ama eşim nefret ediyor tam anlamıyla haliyle asla yaptırma dediği tek şey dövme.
Bunun dışında hiçbirşeyime karışmaz diyebilirim.
Bende eşim dövme yaptırsın istemezdim sanırım. Sevmiyorum sevemiyorum zorla değil.
Saçımda kaynak kullanıyorum,sorun olmuyor mesela. Kaşlarıma işlem yaptırmak istiyorum onuda sorun etmez biliyorum yaptırsam. Estetik,botox konusunu hiç düşünmedim şahsen,haliyle konuşmadık,ama ikna olur diye düşünüyorum abartılı uçuk kaçık birşey olmayacaksa.
Tabiki benim bedenim benim kararım ama oda benim hayat arkadaşım ,dolayısiyla fikri önemli benim için.

Ördek dudak istemiyorum ben şöyle bir şey çok hoş mesela.

Sakal seven bi ben mi varım yaw
Ben de severim keçi sakal ama :)

Benim bedenim benim kararım,eşim olmuş olabilir ama bu, hayatıma ve vücuduma müdahale hakkını vermez şimdiye kadar karışmasına izin vermedim şimdiden sonrada vermem de

Ördek dudak istemiyorum ben şöyle bir şey çok hoş mesela.

Ben de severim keçi sakal ama :)
Bu doğal ama dolgu zamanla erir kötü bir görüntü oluyor..
Bu fotolara pek güvenme derim bilgisayarda yapıyolar..

40 a gelip göz altında çizgiler olmaya başlayınca botox konusunu göreceğiz miniğim, tabii şimdi gençsin sana uzak bunlar
Yaaa sen demişsen kesin yaparım O yaşlarımızı görelim de inşallah bakarız :)) ayrıca bana genç diyen hatunu yanıma koysalar beni annesi sanarlar

Ama bağış sende sekel bırakabilir ya da hayatını kısıtlayacak durumda olabilirsin bakıma muhtaç kalabilirsin ne bileyim çocuk yapma diyebilir doktor böbrek bağışı mesela,e bu durumda sana bakacak olan kim,hayatı paylaştığın kişi,atıyorum adam 3 çocuk istiyo ama doktoe sana diyo ki tek böbrekle iki can olmaz gibi gibi

Orası ayrı canım öyle bir durumda tabi ki sadece kendimi düşünerek karar veremem. Aslında böyle şeylerin standardı olmaz eşler birbirine ne baskıcı olmalı ne de kim takar seni moduna girmeli

Benim eşim önce bu tekliflere "ne gerek var yauvvv sen bu halinle çok güzelsin" diye geçiştirmeye çalışır. Ama zamanla kendi kendine düşünceye ısınıp hadi yaptıralım diye götürür beni. Sen önce dudaklarım çok ince yaptırmak istiyorum zaten atıyorum 200 lira moralim bozuluyo de. O kendi kendine ikna olur zamanla

Ay ne güldüm ya sen çok yaşa emi

Ben eşimin istemediği şeyi yaptırmam sanırım yani en azından dövme yaptırmam . Saç rengimı istediğim gibi yaparım gerçi yada boyunu. Kalıcı dövme gibi olanlara karıştıririm sonuç olarak buna karar verdim

Soz sahibi demeyelim de fikrini ciddiye aldigim kisidir esim.
Bnde dovme istiyordum,bn sevmiyorum hem yaslaninca cirkin durcak dedi yaptirmadim

Siz o imzayi atarak TRde herseyinize karisma hakkini vermissiniz sormaniz bile gerekesiz.

Şimdi sordum konuyu okuyunca merak ettim görünmeyen yerlerine yaptırabilirsin botoks motoks dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…