- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Hukukta bile evliler tam ehliyetli sayılmıyor
Ördek dudak istemiyorum ben şöyle bir şey çok hoş mesela.Bence gayette söz sahibi
Lütfen dudaklarınızı ördek gibi yaptırmayın güzel olduğunuzu sanıyorsunuz..
İnce dudaklıysanız Allah vergisi ..kabullenin..çok iğrenç duruyor inanın bana.
Botoks da ilerde çok yapay duruyor..
Ben de severim keçi sakal ama :)Sakal seven bi ben mi varım yaw
Bu doğal ama dolgu zamanla erir kötü bir görüntü oluyor..Ördek dudak istemiyorum ben şöyle bir şey çok hoş mesela.
Ben de severim keçi sakal ama :)
Doğrudur yanlış ifade etmiş olabilirimyanlış bilgi
Yaaa sen demişsen kesin yaparım40 a gelip göz altında çizgiler olmaya başlayınca botox konusunu göreceğiz miniğim, tabii şimdi gençsin sana uzak bunlar
Ahahaha yok yahu gonca gül gibi kızsın minnakım benimYaaa sen demişsen kesin yaparımO yaşlarımızı görelim de inşallah bakarız :)) ayrıca bana genç diyen hatunu yanıma koysalar beni annesi sanarlar
Ben de tam tersi organ falan bağışlayacaksam tek kişilik düşünürüm organ benim sonuçta. Görsel açıdan karşımdakinin fikrini önemserim, ciddi olarak irrite olabilir mesela bazı değişikliklerden diye düşünürüm. Ben de aynı şekilde, mesela vücutta dövme sevmem, yanık ten sevmem, orada burada küpe piercing sevmem gibi
Orası ayrı canım öyle bir durumda tabi ki sadece kendimi düşünerek karar veremem. Aslında böyle şeylerin standardı olmaz eşler birbirine ne baskıcı olmalı ne de kim takar seni moduna girmeliAma bağış sende sekel bırakabilir ya da hayatını kısıtlayacak durumda olabilirsin bakıma muhtaç kalabilirsin ne bileyim çocuk yapma diyebilir doktor böbrek bağışı mesela,e bu durumda sana bakacak olan kim,hayatı paylaştığın kişi,atıyorum adam 3 çocuk istiyo ama doktoe sana diyo ki tek böbrekle iki can olmaz gibi gibi
Ben adamı tanıdığımda uzun saçlı, küpeli, elektro gitar çalan bir adamdı. Bütün düşündüğüm aykırılıkları yaparım derken tam tersi oldu iyice içime kaçtım. Tanıdıkça o içindeki Anadolu erkeğini gördümTipiyle karakterinin alakası yok, saçlarım siyah-tonunu açtırmamdan bile hoşlanmıyor Tatil dönüşü yüzüme soyucu bir krem kullandım, haliyle bronz olan tenim soyulup eski halini almaya başladı; "bazı yerler soyulmayacak böyle kalacaksın, vitiligo olacaksın benden söylemesi" diyip durdu
Tragus piercing gerçekten güzel duruyor,benim babam da izin vermiyor zararlıymış kulak memesi dışında deldirilmemeliymişKulaklarımda zaten 3'er delik var ama ben tragus kısmını deldirmek istiyorum. Kulağın davul gibi olur falan diye caydırıyor
Tragus piercing gerçekten güzel duruyor,benim babam da izin vermiyor zararlıymış kulak memesi dışında deldirilmemeliymişKulaklarımda zaten 3'er delik var ama ben tragus kısmını deldirmek istiyorum. Kulağın davul gibi olur falan diye caydırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?