- Konu Sahibi mervemervemerve
-
evet biliyor hatta bazen kafama takılanları bile soruyorum
yalnız e postamıza geldiğini görmedim ben :44:
Yok Canım tweety_yteewt İsimli Üyeden Bahsettim..
Onun Yerine Cevap Verdim Ya..
benim eşim buraya üye olduğumu biliyo bigün bir derdim var bölümüne eltimle alakalı bi konu açmıştım ama eşimin görmesini hiç istemiyordum ama tesadüfen gördü ve bana neden böyle birşye gerek duydun dedi bende çevremde kimsem yok ve sıkıntılarımı kimseyle paylaşamıyorum burda paylaşınca biraz olsun rahatladım dedim bişey demedi oda
yeni üye olduğumda sevgilime söylemiştim ilk başta çok kıskandı çünkü mesajlarına falan geç cevap vermeye başlamıştımo sitede misin yine falan diye sormuştu hatta o zaman bende evet çok sardı demiştim (yeni üye olduğumda meraktan her yeri kurcalamıştım )
sen beni ihmal etmeye başladın yasaklıyorum sana orayı dedi ki gülmekten öldüm sanki bana hayatımda bişey yasaklayabilmiş gibi
kullanıcı adımı söylemedim ama sadece kadınlar olduğu için pek bişey demedi erkeklerde olabilir dikkatli ol demişti
arkadaslar buraya uye oldugumdan berı hep merak etmısıtım burdakı yorumlarınızı okuyunca esınız ya da sevgılını burada sorunlarınız svınclerınız olunca anlatıyosunuz (benım hayatımda kımse yok bu arada o yuzden yazmıyorum ) postanıza falan da gelıyo burdakı konustuklarınız hıc bılmıylar mı ya da gormuyolar mı eslernız ya da sevgılılerınız uutupta postadakı msjlarınzı sılmedıınız oluyomu oraya da gelıyo cunku dedıgım gıbı bole bı konu acmayı dusunmöemeıstım ama sırf meraktan acmak ıstedım benım de hayatımda kımse yok olsaydı solermıydım buraya gırcegımı bılmıyorum acıkcası
eşim biliyor hatta beni bilgisayar karşısında her gördüğünde ooo yine kk ya mı takılıyosun diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?