esinız ya da sevgılınız bu kulube gırdıgınızı bılıyor mu ???

benimkide biliyo
bide ben burda yazılanlardan çok etkileniyorum ona anlatıyorum hatta bazen paranoyak gibi huzursuzluk çıkarıyorum burda yazılanlardan etkilenip
haliyle burası hakkında pek iyi düşünceler beslemiyo

Eski kocam burayı hatta kullanıcı adı ve şifremi dahi biliyordu.
Evliliğimle alakalı açtığım konuları takip etti bilmiyorum,yalan yanlış bir şey yazmadığım için dert etmemiştim.

biliyo ama fazla takmıyo sadece kadınlar varya o yüzdn içi rahat adamın

Allah tan eltınzıı yazmıssınız ya kaynanaızı yazsaydınız o da gorseydı :)) ben de buraya uye oldugum ıcın ılerde yazarmıyım yazmazmıyım hıc bılmıyorum yazmayı ısterım ama cekınırım heralde ne bılım basıma gelmedı henuz kımse olmadıgı ıcın ama esım olcak ınsan elbet bılkırdı solerdım gorurdu sonucta bı gun ama kaynana falan sorunum olsaydı bılmıyorum ama anlatamazdım heralde yıne de basıma gelınce gorcem dıyım ben :)

Biliyor ama kullanıcı adım hakkında hiç bilgisi yok tabii çizelgemi görmediği sürece. İçim rahat gerçi Açtığım konularda da konuşmalarımda da hep o, hep o

eşim üye olduğumu biliyo hatta editör olduğumu da
beni tanıyan herkes bilir genelde çünkü arayıp bulamadıkları
bişey olunca kk ya bak orda yorum bulursun diyorum
kızkardeşim ve bi burdaki bi iki arkadaşım dışında kullanıcı adımı kimse bilmez ama
bu ara da mailinize abone olduğunuz konular gelmesin istiyosanız kontrol panelinden
abonesi olduğunuz konuları tıkladığınızda bi liste açılır orda sağ üstte bildirim kutucuğu vardır
ordan seçebilirsiniz
ya da kontrol paneli seçenekleri düzenle kısmından
E-Mail ve Özel Mesajlar bölümünden
abonelik ayarlarından e mail seçeneğini kaldırabilirsiniz.

Son düzenleme:
yeni üye olduğumda sevgilime söylemiştim ilk başta çok kıskandı çünkü mesajlarına falan geç cevap vermeye başlamıştım o sitede misin yine falan diye sormuştu hatta o zaman bende evet çok sardı demiştim (yeni üye olduğumda meraktan her yeri kurcalamıştım )
sen beni ihmal etmeye başladın yasaklıyorum sana orayı dedi ki gülmekten öldüm sanki bana hayatımda bişey yasaklayabilmiş gibi
kullanıcı adımı söylemedim ama sadece kadınlar olduğu için pek bişey demedi erkeklerde olabilir dikkatli ol demişti

ama emınım erkeklerden nasıları da uye olup ya da olmadan kurcalıyodur kesın ya nı bu kızlar kendı aralrında ne konusuyo dıye flan :)) sıfrenı flan ıstemedı mı :)

eşim biliyor hatta beni bilgisayar karşısında her gördüğünde ooo yine kk ya mı takılıyosun diyo

pek karışmaz nereye girip ne yaptığımı ama arada da lazım eş ve sevgili dedikodusu yapılabilecek bir yer.çünkü zaten şuan gözümde karşımda olsa parçalayacak konumdayım burayıda bilmeyiversin :)

burda ne varki sakıncalı olaraktan biliyor eşim..bilgi toplulugu burası neyi gizlicem ki

mrb nasılsınız arkadaşlar .eşim biliyor üye olduğumu ..iyi yapmışsın aklına takılanları sorup öğrenirsin diyo...:)

sevgılımde annemde taktı bu ara kk ya
bırşey oluyor mesela hemen sor bakalım kk ya derler
bazen sevgılım kızıyor senın gıbı pıskopat kız kk da bıle bulunmaz dıyor
ama ne burda yazılanları nede sorunları anlatmam sevgılıme oda merak etmez sırf kadınlar olduğu ıçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…