ÖZEL GÜNLERİN HARiCİNDE İŞYERİME ARADA BİR ÇİÇEK GÖNDERİR. ( 3-4 AYDA BİR )
EVE GELİRKENDE ORTALAMA AYDA BİR GETİRİR.
YANINDA HEDİYEDE ALIR, ÇİÇEĞİ DE POŞETE KOYAR.
en son yaş günümde almıtı zaten meraklısıda değilim. Daha faydalı bişey alabilir bence yada almasın farketmez ben hiç takılmam öyle şeylere takılanıda anlamaıyorum zaten. Eşiniz size her zaman nazik sizi düşünerek davranıyorsa en büyük armağan zaten. Bi kadın olarka onun yaş gününü ben unuttum mesela oda benimkini unutsa hiç problem etmem. Bi arkadaşımın eşi unuttu diye ceza oarak fıtness kursuna yazıldı aylık 500 ytl ödüyor düşünün artık cahilliği.
SAĞOLSUN CANIM KOCACIM BENİM SIK SIK ÇİÇEK ALIRIR.a.sÇOK MUTLU OLURUM VAZOM HİÇ BOŞ KALMAZ.BİR BAKMIŞIM YASTIĞIMIN ÜSTÜNDE BİR GÜL BİR BAKMIŞIM MONTUMUN CEBİNDE BİR ÇİÇEK.SAĞOLSUN HİÇ İHMAL ETMEZ CANIM KOCACIMŞeniz
herzaman olmasada arada bir almalı bence.herzaman alsa özelliğini kaybederdi diye düşünüyorum.zaten bizim istediğimiz çiçek sahibi olmak değil eşimizin bizi mutlu etmek için gösterdiği incelik.şahsen benim eşim doğum günümü yada özel günleri unutsa kırılırım.çok pahalı hediyeler beklemiyorum kesinlikle tek bir gül yeter hatırladığının göstergesi olarak.
benimki de ilk zamanlar durmadan alırdı valla..şimdide küsersek bide özel günlerde alıyo..arada birde alır bazen..aslında çok romantik bir adamdı ama son aylarda değişti sanki.....hayat bazen insana o kadar yükler yüklüyo ki,bazı şeyler unutuluyo,köreliyo,canlı tutmayı bilmeliyiz ilişkilerimizi..
sene de 1 veya 2 kere .evlilik yıldönümü ve doğum günümde. bi kere de küsmüştük ozaman almıştı.ama tabi o zamanlar yeni evliydik:))) aman neyse napaalım Allah başka keder vermesin
Yasaklamasam habire her önemli günde alır getirirdi mutlaka ama çiçeğe verilen parayı çok saçma buluyorum.Bu nedenle sadece doğum günlerime has Nergis getirmesine izin var.Onun dışında,çiçek getirmesinden hoşlanmadığımı ve bunu israf olarak gördüğümü söyleyip konuyu hallettim.
benim eşim anca ben hatırlatınca alır veya yüzüne vurunca alır tabi onunda bi anlamı kalmas ilk evlendiğim zaman kayın babamları yemeğe çağırmıştım kayın babam gül almıştı bana çok duygulanmıştım ve eşime demiştim ki baban kadar bile olamassın.ertesi gün bir demet gülle gelmişti eve.tabi değeri yok o ayrı bi konu almaz almasında ya beklenicek kişi var beklenmicek kişi var benim eşimdede alıcak tipi yok anca sen dersen alır onunda bi anlamı olms
Dört yılda üç kez fena sayılmaz herhalde,
birinde içinden gelmiş eve getirdi,
birini sevgililer günüydü işyerime gönderdi,
sonuncuyuda geçen hafta bahçeden kopartmış çook güzel bir goncagüldü en çok onu beğendim..