Eşiniz Ya da Sevgiliniz Size Ne Sıklıkla çiçek Alir?

çıkarken her buluşmamızda,nişanlıyken özel günlerde, evlendikten sonra hiç almadı,, elinde çiçekle eve gelmekten utanıyomuşşşş beyefendiiiklava:

hic aldimi diy e sorsaniz daha iyi cevap verirdim.ben hic hatirlamiyorum.bahaneside hazirdir,cicekleri dalinda seviyormus,ama nedense saksida bile almiyor

yok canım nerde.. çok uzun zamandan beridir çiçek almıyor bırak çiçeği kaptüse bile razıyım ... :Roflol: :Roflol:

en son doğum günümde aldı 13 gün önce ..
ara ara alır,ama elinde çicekle gezince herkes ona bakıyomuş ,utanıyomuş :roflol:
yolda yürürken bile durup çicek alır bazen..
seviyor ama kasıyor onu bu tip mevzular..
dürüst olayım ben de çicek sevmem pek! yerimseniben

hehehe benim kociş de böyle şeylerde çok ORmantik :asigim:
çoğu zmn bi uyanıyorum yatağın yanındaki sehpanın üstü hep açılmamış gonca gülle dolu, yada mutfakta yemek yapıyorum eşim geliyo elinde bi kaç gülle çiçeklerin en güzeline der :asigim:
of kociş özledim bak şimdi çabuk gel eveeeee :asigim:

hım beynıne işlete işlete ozel gunlerde almaya başladı eh alıştı artık yıllar gectı. şimdılerde ozel gunler dışında guller alıp gelıyor hayretler ıcınde kalıyorum ama bellı etmıyorum cunku benımkı kendı kendıne allah alllah cokmu şımartıyorm ne dıye duşunebılırde.nedense boyle bır duşunce var erkeklerde bız yıne ne kadar şımartıldıgnı sevıldıgını gorsun dıye şebek oluyoruz yav.neyse buda ayrı bır konu sevgıler:)

valla bizimki de almaz malesef gereksiz bi şeymiş onun yerine işime yarayacak daha kullanışlı şeyler almak daha mantıklıymış şu zamana kadar 2 kere aldı sadece biri doğumgünümde biri yeni yılda senağlama

çıkarken başladı hergün elinde çiçeklerle gelirdi ve o dönemler bıkmıştım artık çiçekten..evlendikten sonrada özel günlerde almaya başladı..ama kızım olduktan sonra özel günlerde aldığı çiçek 2 ye çıktı...

bazı özel günlerde gül buketi yaptırıyor.. ama ben de çiçeğe harcanan parayı gereksiz buluyorum.. bi dahakine alacaksan canlı çiçek al dedim. ondan sonra hiç çiçek gelmedi :dance:

Özel günden özel güne alıyor evlendiğimizden beri.
Bekarken çok şımartmıştı beni.
A bide evlendiğimizin ilk zamanları tartıştığımızda orkide alır gelirdi. Düşünün iki günde bir tartıştığımız için evdeki orkide bolluğunu.
Herhalde şimdi deve dikeni alır gelir.

benim aşkımmm bana tanıştığımızdan beri sevgililer gününden 9 gül bi buket yaptırıyorr canım benimmm bütün bi yıl buna mı çalışıyor acaba :roflol: :roflol: :roflol:

senede bir kere alır evlilik yıldönümümüzde onuda poşete koyduruyo utanıyomuş canım benim yerimseniben

Yaklaşık 2 senelik çıkma ve 2 senelik evliliğimiz süresince yani 4 senede toplam aldığı çiçek sayısı 2 idir. biri sevgililer gününde akşamın 8,30 unda son anda bulunmuş pörsük bir tek gül o gün kafasında paralaycaktım o gülü evlenme teklifi ettide kurtuldu . sonrada ilk evlilik yıldönümümüzde şirket yollamıştı özel bir aranjman gördüğümde hüngür hüngür ağlamıştım. ondan sonrada görmedik zaten bi daha. zaten ne doğumgünü ne bişey hatırlamaz hatırladığı tek gün var oda bana aşkını iilan ettii gün ona niye takılıyo bende anlamış değilim. be adam evlilik yıldönümünü hatırlasanaaa

Elinde çiçekle utanan erkeklerden benimki....
Öyle çiçekle durup bekleyemezmişşşşşşşş amma yanındaysam mutlaka çiçekle jest yapardı evlenmeden önce.
Tüm yorumlarınızı okudum..
Benim koca evlenince daha fazla çiçek almaya başladı…
Neden mi..artık arabası var..farkettim bagaja atıp getiriyor…

ne çiçeği o da ne ayol hiç görmedim ama başka şeyler alır

Ben yanındayken ne zaman çiçekçi görsek hemen almaya kalkar:))) Ben de utanırım,elimde gülle gezemem :)))

ben daha düsünceliyim bu konularda,romantik yemekler,minik notlar...ama esim nisanliyken bi kac kez almisti hakkini yemeyim simdi...bende arada bir bi tane papatyayla eve gelmesinin beni cok mutlu edecegini söyledim,mutfaga bos vazo koyup onu dolu görmek istedigimi söyledim ama nerdeeee,duvarla konussam utancindan yesillenirdi herhalde...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…